Nějaké doporučení, kamarádi?
3m kabel do 500,-
Pravidla fóra
- DL
- Kontaktovat uživatele:
3m kabel do 500,-
Zdar, chystám se koupit co nejkvalitnější 3m kabel tak do pěti set. Bude hned za kytarou.
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
Re: 3m kabel do 500,-
Koukni tu po tématech.......o kabelech je tu toho dost...
ale za mě já osobně sem zastáncem dělat si to doma=D pájka a máš to a ta cena je dost rozdílná než když koupíš kabel už hotovej.....ale jinak PLANET WAWES mám taky doma a sem spokojenej ale ted přesně nwm jak je to tam s cenou koukni na net ale určitě to nák je kolem 500,-

jinak dobrej avatar "špejchar blues" je moje citovka

jinak dobrej avatar "špejchar blues" je moje citovka
iTuneS sAtiSfaC1on rId3 oN------->
Mám Planet Waves 3m s tím že u kytary má vypínač. To se rozhodně dost hodí a je výbornej
do 500kč myslím stojí ... tuším že jsem za něj dával 450kč.
-------------
Jackson DK2 SW
WASHBURN WINSTDG GoldTop
Roland CUBE 15X - na doma
Marshall JCM2000 DSL50 + Marshall 1960A - zkušebna/koncerty
Pedalboard: TC Electronic Polytune -> Boss CE-5 -> Dunlop CryBaby -> T.C. Electronic Spark Booster -> MXR Custom Badass Modified O.D. -> VOX Satchurator -> MXR Phase 90 Script Logo -> TC Electronic Flashback X4
------------
Jackson DK2 SW
WASHBURN WINSTDG GoldTop
Roland CUBE 15X - na doma
Marshall JCM2000 DSL50 + Marshall 1960A - zkušebna/koncerty
Pedalboard: TC Electronic Polytune -> Boss CE-5 -> Dunlop CryBaby -> T.C. Electronic Spark Booster -> MXR Custom Badass Modified O.D. -> VOX Satchurator -> MXR Phase 90 Script Logo -> TC Electronic Flashback X4
------------
Schecter C1-classic ->You dirty rat-> laney LC50(starsi verze + repro celestion G12 classic ),Mmjuz amp
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Smrťokvítek
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dva Neutriky a k tomu na metráž Sommer Cabel Spirit XXL. Tři metry tě vyjdou možná i do 400. Ten kabel je opravdu dobrý. 
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
přesně jak to mám já, pokud si správně pamatuju, svého času mě to vyšlo u thomanna cca na 500 a to jsem bral 5m toho SommeruSmrťokvítek píše:Dva Neutriky a k tomu na metráž Sommer Cabel Spirit XXL. Tři metry tě vyjdou možná i do 400. Ten kabel je opravdu dobrý.
Sommer kabely se najdou na metráž i v našich končinách, Neutrik jacky taktéž - doporučuju. kabel mi perfektně funguje už rok minimálně a pochybuji o tom, že by někdy v blízké době odešel
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
DL: Jestli bydlis kousek od Jihlavy, tak bys to nemel mit daleko do centraly Musicdata:
http://hudebniraj.cz/inshop/scripts/sho ... y/kontakty
Maji tam za dobre ceny Sommer i Neutrik. Do 500 tam sezenes i hotovy kabel Sommer XXL s HiCon konektorama, za Neutriky uz bys musel priplatit.
http://hudebniraj.cz/inshop/scripts/sho ... y/kontakty
Maji tam za dobre ceny Sommer i Neutrik. Do 500 tam sezenes i hotovy kabel Sommer XXL s HiCon konektorama, za Neutriky uz bys musel priplatit.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- Fade
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz uz jsme u toho, tak ja taky uvazuju o novych kabelech. Nejspise od Smrcky, melo by se to vyplatit vice a snad byt i kvalitni. Ktere jacky by jste mi doporucili vy? http://www.smrckaeffects.com/instrument ... ve-kabely/
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Ja pouzivam klasicky nebo zlaceny Neutriky, ty Silenty me nikdy nenadchly. Ale jestli chces byt za frajera, tak je ber 
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- DL
- Kontaktovat uživatele:
Už jsem před časem zakoupil 3m Klotz s neutrikama. Zatím nemám, co bych vytkl.
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
- Fade
- Kontaktovat uživatele:
Jasne, byl bych kruty, ale spise me zajima jaky je rozdil ve funkcnostiWohma píše:Ja pouzivam klasicky nebo zlaceny Neutriky, ty Silenty me nikdy nenadchly. Ale jestli chces byt za frajera, tak je ber
No ve funkcnosti je rozdil ten, ze se Silentem se da eliminovat bordel pri pripojovani a prepojovani kytary - coz lze samozrejme resit i tim, ze nahodis Standby. Proto mi to neprijde nijak zazracny. Naopak u Silentu jde o slozitejsi konstrukci, tudiz pravdepodobne nachylnejsi na poruchy, ale jeste jsem nic spatnyho o Silentech neslysel, takze jde spis o akademickou uvahu nez neco, na co by ses mel pri rozhodovani upnout.
Pokud ti jde o kvalitu zvuku, tak si myslim, ze tam jde o rozdily pro netopyry, pokud vubec nejake jsou. Zvlast kdyz budes porovnavat klasicky zlaceny Neutrik se Silentem.
Pokud ti jde o kvalitu zvuku, tak si myslim, ze tam jde o rozdily pro netopyry, pokud vubec nejake jsou. Zvlast kdyz budes porovnavat klasicky zlaceny Neutrik se Silentem.
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- Fade
- Kontaktovat uživatele:
nenasel jsem lepsi topic, tak to tady hodim. Novy kabel Elixir, cenu nevim, ale z tohohle videa to zni slusne. Je tam pekne srovnani.