3m kabel do 500,-

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
DL
Kontaktovat uživatele:

3m kabel do 500,-

Příspěvek od DL »

Zdar, chystám se koupit co nejkvalitnější 3m kabel tak do pěti set. Bude hned za kytarou.

Nějaké doporučení, kamarádi? :)
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
Richard

Re: 3m kabel do 500,-

Příspěvek od Richard »

Koukni tu po tématech.......o kabelech je tu toho dost... 8) ale za mě já osobně sem zastáncem dělat si to doma=D pájka a máš to a ta cena je dost rozdílná než když koupíš kabel už hotovej.....ale jinak PLANET WAWES mám taky doma a sem spokojenej ale ted přesně nwm jak je to tam s cenou koukni na net ale určitě to nák je kolem 500,- :wink: :wink:
jinak dobrej avatar "špejchar blues" je moje citovka :D 8)
iTuneS sAtiSfaC1on rId3 oN------->
xaero

Příspěvek od xaero »

Mám Planet Waves 3m s tím že u kytary má vypínač. To se rozhodně dost hodí a je výbornej ;) do 500kč myslím stojí ... tuším že jsem za něj dával 450kč.
-------------
Jackson DK2 SW
WASHBURN WINSTDG GoldTop
Roland CUBE 15X - na doma
Marshall JCM2000 DSL50 + Marshall 1960A - zkušebna/koncerty
Pedalboard: TC Electronic Polytune -> Boss CE-5 -> Dunlop CryBaby -> T.C. Electronic Spark Booster -> MXR Custom Badass Modified O.D. -> VOX Satchurator -> MXR Phase 90 Script Logo -> TC Electronic Flashback X4
------------
halys

Příspěvek od halys »

Schecter C1-classic ->You dirty rat-> laney LC50(starsi verze + repro celestion G12 classic ),Mmjuz amp
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

Dva Neutriky a k tomu na metráž Sommer Cabel Spirit XXL. Tři metry tě vyjdou možná i do 400. Ten kabel je opravdu dobrý. :wink:
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Smrťokvítek píše:Dva Neutriky a k tomu na metráž Sommer Cabel Spirit XXL. Tři metry tě vyjdou možná i do 400. Ten kabel je opravdu dobrý. :wink:
přesně jak to mám já, pokud si správně pamatuju, svého času mě to vyšlo u thomanna cca na 500 a to jsem bral 5m toho Sommeru :-) akorát jsem platil jen část dopravy, byla to jedna z těch starých dobrých skupinových objednávek :-)

Sommer kabely se najdou na metráž i v našich končinách, Neutrik jacky taktéž - doporučuju. kabel mi perfektně funguje už rok minimálně a pochybuji o tom, že by někdy v blízké době odešel
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

DL: Jestli bydlis kousek od Jihlavy, tak bys to nemel mit daleko do centraly Musicdata:
http://hudebniraj.cz/inshop/scripts/sho ... y/kontakty

Maji tam za dobre ceny Sommer i Neutrik. Do 500 tam sezenes i hotovy kabel Sommer XXL s HiCon konektorama, za Neutriky uz bys musel priplatit.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Fade
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/fade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fade »

Kdyz uz jsme u toho, tak ja taky uvazuju o novych kabelech. Nejspise od Smrcky, melo by se to vyplatit vice a snad byt i kvalitni. Ktere jacky by jste mi doporucili vy? http://www.smrckaeffects.com/instrument ... ve-kabely/
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Ja pouzivam klasicky nebo zlaceny Neutriky, ty Silenty me nikdy nenadchly. Ale jestli chces byt za frajera, tak je ber :-)
Somnus Aeternus
DL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DL »

Už jsem před časem zakoupil 3m Klotz s neutrikama. Zatím nemám, co bych vytkl.
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
Fade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fade »

Wohma píše:Ja pouzivam klasicky nebo zlaceny Neutriky, ty Silenty me nikdy nenadchly. Ale jestli chces byt za frajera, tak je ber :-)
Jasne, byl bych kruty, ale spise me zajima jaky je rozdil ve funkcnosti :)
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

No ve funkcnosti je rozdil ten, ze se Silentem se da eliminovat bordel pri pripojovani a prepojovani kytary - coz lze samozrejme resit i tim, ze nahodis Standby. Proto mi to neprijde nijak zazracny. Naopak u Silentu jde o slozitejsi konstrukci, tudiz pravdepodobne nachylnejsi na poruchy, ale jeste jsem nic spatnyho o Silentech neslysel, takze jde spis o akademickou uvahu nez neco, na co by ses mel pri rozhodovani upnout.

Pokud ti jde o kvalitu zvuku, tak si myslim, ze tam jde o rozdily pro netopyry, pokud vubec nejake jsou. Zvlast kdyz budes porovnavat klasicky zlaceny Neutrik se Silentem.
Somnus Aeternus
Fade
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fade »

nenasel jsem lepsi topic, tak to tady hodim. Novy kabel Elixir, cenu nevim, ale z tohohle videa to zni slusne. Je tam pekne srovnani.
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“