Čau tak jsem úspěšně zničil akustiku a teď nemám žádnou, což je skvělá výmluva pro koupi nový, lepší.
Nějak na to nespěchám a zatím vůbec nemám jasno co chci konkrétně za typ, ale mám celkem jasnou představu o zvuku a krku. V akustikách se vůbec neorientuju takže bych potřeboval trochu nasměrovat.
Co se týče zvuku, tak bych chtěl něco na způsob nejúžasněji znějící kytary na kterou jsem kdy hrál, což byla nějaká mega stará neidentifikovatelná (tušim že) španělka na který byly kovový struny. Nevim teda jestli se normálně na to dávaj kovový struny, a španělku teda fakt nechci protože mi hrozně nevyhovoval ten krk. Každopádně představa o zvuku tu je, tak teď se vám to pokusim popsat.

Hrálo to v podstatě hodně hodně kovově s naprosto neuvěřitelnou barvou zvuku, pokud to srovnám se všema ostatníma akustikama na který jsem hrál, tak ty zněly jako úplně čistej blues junior, tohle bylo jak nakřápnutý plexi. (ježiš já sem idiot

) Prostě takovej hrozně dravej zvuk jakoby to mělo v sobě zabudovanej akustickej overdrive. Takovej zvuk, že vám rozřízne půlky na 4 čtvrtky.

Nevim čim to bylo, jestli druhem dřeva nebo konstrukcí nebo prostě tim že byla kdysi nesnesitelně drahá (navíc byla dost omlácená a tušim že někde i naprasklá), každopádně chci vědět jestli víte co myslim a jestli se něco podobnýho dá za 12 sehnat (je to takovej můj psychologickej strop) nebo se snažim vyčarovat z žigulu aston martina.

Btw co jsem koukal už dřív tak některý kytary martin maj podobnej sound, takže teda hledám kytaru co stojí 150 za 12? Co myslíte? Je nějaký dřevo nebo typ kytary co má takovejhle kovovej dravej sound nebo je to prostě o cenovce a tý kytaře?
Jinak rozhodně chci co nejtenší krk, žádný tlustý špalky. Kytarku jsem rozflák dneska takže jsem se fakt ještě nedíval v hudebninách, to přijde. Jo a snímače a podobný chujoviny nechci.