Nik 555 píše:To je rozumný.. Víš já jsem velkej fanda skupiny Rammstein a ten jejich zvuk mě prostě dostává.. Používaj právě tu Mesu.. Myslíš že by se teda našla nějaká alternativa jiné hlavy? Co bys mi mohl poradit?
Mohl bych ti poradit tak leda postavit nějakýho toho 5W zmetka a vydržet se stavbou dokud nenasbíráš nějaké větší zkušenosti.Protože kdybys na tom něco zvrtal,těžko ti někdo bude z fotek radit,co je na jednom z těch pěti plošňáků špatně. Chce to aby jsi se trochu seznámil s chybama,co je zapříčinilo,jak poznat že je to opravdu ta a ta chyba a jak se jí zbavit. Do tý doby určitě nemá smysl obětovat celkem slušnou hromadu peněz za něco,co by ve finále ani nemuselo běžet. Já osobně si vyrobim pár tranzistorovejch efektíků,pak nějaký lampový,pak teprve zesík,abych se nejdrřív naučil s lampama a pak teprve je měl pod plnym zážehem no a ve finále se teprve vrhnu na nějakýho toho Marshallka,nebo Mesinu. Lidi mi tu doporučovali i Soldano SL100,že je to podobný Mesině,ale lehčí na zapojení.Na to bys mohl taky dyžtak mrknout.