Pískání v uších....

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
pigdestroyer
last.fm: tlumok
Bandzone: pigdestroyer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pigdestroyer »

cerfotoc píše:
Caggan píše:edit: a když špunty do uší, tak doporučuju:

http://www.sluchatka.net/69-etymotic-er ... ky-do-usi/

budu si je kupovat na vánoce, ty samé má basák a je to super, zkoušku sem s tim teda neabsolvoval ale absolvoval jsem s tim jeden koncert, a je to super.
hele mám dotaz k těm špuntům, snížej hlasitost všech frekvencí stejně?. já když si půjčim bubeníkovi sluchátka a začnu hrát na kytaru tak slyšim skoro jenom basy. Nechcu si zkazit uši když sem tak mladej, tak by se něco hodilo no. A pak by mě zajímalo jestli slyšíš mluvení ve zkušebně. My když pustíme komba tak to pěkně šumí i bez špuntů a musíme mluvit docela nahlas abysme si rozuměli:D. díky :wink:
uz sem psal nahore, kdyz sem zkousel /asi troje ruzny/ hluchatka, spis to zvyraznilo basy, jinak sem neslysel lautr nic. ty spunty sou idealni, orezou hlavne vysky, vsechno se zcitelni a ztlumi tak nejak rovnomerne. hlavne to eliminuje extremni rany do cinelu ..
http://eshop.bobr.cz/index.php?main_pag ... s_id=10392
takhle nak to vypada.. pokud nejsi prase tak muzes pouzivat jedny dlouho.. :) jo a mluveni a tak tomu v pohode rozumis.. kdyz to nezarves uplne do mozku :) idealni je dat jen zlehka
Leatherface

Re:

Příspěvek od Leatherface »

tallicaman píše:me piska v usich skoro furt, dokonce v noci tedkom mi zacaly piskat dva tony :lol:
mě taky :D a jako bonus , když mluvím tak mi jednou za čas zvoní v uších :D ( hlavně v levém )
doktorka mi řekla , že buď se to zpraví samo , nebo to budu mít dokonce života , pak mi změřila spektrum slyšitelnosti a řekla že je to průměr , ale pískaní se už nezbavím :D
Kytary : ESP LTD KH-203 Kirk Hammett Signature + Peavey Raptor
efekty : Zoom 506II + Pro Co RAT
Kombo : Behringer AC 108
Homerda

Re: Pískání v uších....

Příspěvek od Homerda »

Hm, to mi rekli taky-pry to prestane a nebo to bude horsi :x Zatim je to stejne, ale kdyby to prestalo tak nejsem proti :D :(
Stop dreaming, start playing!
LynFury

Příspěvek od LynFury »

Včera jsem byl na Airbournech a ještě pořád mi dost nahlas píská v uších a moc toho neslyšim. Je to normální?
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

Ještě chvíli počkej (sestře po koncíku pískalo asi tejden, potom přešlo a pohoda)
Když se to nezlepší, určitě zajdi na ušní :)
LynFury

Příspěvek od LynFury »

Sadam.S píše:Ještě chvíli počkej (sestře po koncíku pískalo asi tejden, potom přešlo a pohoda)
Když se to nezlepší, určitě zajdi na ušní :)
Tak to zítra u zkoušky ani neuslyšim na co se mě ptá :)
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

Tak si tam zajdi hned, jestli je to AŽ TAK zlý .D
rotten77
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rotten77 »

LynFury píše:Včera jsem byl na Airbournech a ještě pořád mi dost nahlas píská v uších a moc toho neslyšim. Je to normální?
Normální to je i není. Jak tu někdo doporučuje týden počkat a když to nepřestane, tak zajít za doktorem je blbost. Je nejlepší za doktorem zajít co nejdřív, může to sice znamenat 10 dní na kapačkách (někde to dělají ambulantně, někde musíš zůstat v nemocnici), ale je mnohem větší šance, že se to spraví. Čekat, že se to spraví samo je jako si uřezat prst a říct, že to třeba do týdne přestane krvácet.
A nejlepší je samozřejmě prevence - ať už obyčejné špunty za 5 Kč, nebo nějaké profi za tři stovky.
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“