.. a teď po vybalení, aklimatizaci a zapnutí jsem moc příjemně překvapenej
Mám z těhle miniaparátů ještě BH Killer Ant a Orange Tiny Terror - ale tenhle prcek je přesně to, co jsem hledal.. Proti nim má krásně barevnej zvuk, čistej i crunch, i "na plný kule", .. i ještě syrovej má krásný harmonický - ten Ant má přece jen takový nepěkný "preampovitý" zkreslení (používá druhou 12AX jako konec), a u TinyTerroru jsem si ověřil, že EL84 není pro mě .. zvuk drcenýho skla, jehly a špendlíky
V podstatě je to Champ, ale s Tone potem (1x AX12 + 1x 6V6, SS usměrnění) , má sice jen 8 palc.repro (počítal jsem s tím, že stejně pojedu jen přes ty boxíky Blackheart co mám - 10 a 12) - ale kupodivu ta 8 hraje naprosto použitelně..nikdy bych nečekal že tohhle napíšu
Logicky není bez krabky na nějaký metalovitý zkreslení.. ale to z těhle minikomb/hlav není žádná.
Naopak na mojí hudbu, tj.blues/rock a la raný ZZ Top - naprosto ideální !
A čistej zvuk krásnej - na všecko.. Samozřejmě headroom odpovídá 5 wattům.
Zajímavý, že naplno se nezdá hlasitější než Killer AQnt (0,25W) s mým ministackem 10+12 palc.
Holt malý 8 ´repro (a zřejmě navíc i snízkou účinností)
Ukázka poctivé čínské práce :

Abych jen nechválil - má jednu dost velkou vadu: docela hodně šumí/brumí... ale na netu už jsem na stopě jednoduchýho řešení
Závěr - nedovedu si představit lepší lampový minikombíčko .. za 4 200,- kč
Na doma, asi i do zkušebny (5W - s větší bednou).
Aparátek mě holt definitivně utvrdil, že si brzo dojedu pro "opravdickýho" Champa.. s lampovym rectifierem..od Victorky. Zatím tohle bohatě postačí..
Jo, a ještě maj Cub10, s 10kou repro, a 2x6V6 - je jen o málo dražší, ale ten má master volume a to nechci.