Nero píše:
Hehe, tohle je ještě OK - jednou jsem na zkoušku táhl asi 500m výbavičku tím stylem, že v jedné ruce Mesa F-50, v druhé ruce kufr s PRS. Pak jsem měl ruce vytahaný jako opice
To jsi borec, že jsi zmáknul půl kiláku s kombem v jedné ruce a s futrálem v druhé, na to bych asi neměl nervy Ono se to zdá, ale v ruce se pronese se i 10kg, když to máš táhnout někam dál, takže tvému výkonu opravdu "respect"
Tak co mu zbyvalo, kdyz to tam nechat nemohl? Za ty prachy bych to odnesl sveta kraj, kdybych musel
Ne, samozrejme respekt
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
v jedné ruce lampové kombo, v druhé ruce těžký pedalboard (v masivním kufru od mixpultu ) a na zádech kytara... šel jsem s tím možná tak půl kiláku a někdy po polovině jsem se rozhodl, že si udělám řidičák hned jak můžu
jinak bych si na ty DSL Marshally docela rád zahrál, jenže nemám kde možná ale vyzkouším dnes 8100 Valvestata)
Ja jsem mel dost, kdyz jsem mel nalozit muj Marshall box do kufru auta a nejaky uchyl mi zastavil 50cm od zadku auta. Cekal jsem az dojde, zdrbal jsem ho a pak to bylo v pohode. Nekteri lide jsou proste nahlavu
Skervesen 4AP Custom Shop
Fender American Standard Telecaster
Ibanez S series - (Fishman Fluence Modern)
Kemper Profiler + Kemper Remote
Nero píše:
Hehe, tohle je ještě OK - jednou jsem na zkoušku táhl asi 500m výbavičku tím stylem, že v jedné ruce Mesa F-50, v druhé ruce kufr s PRS. Pak jsem měl ruce vytahaný jako opice
To jsi borec, že jsi zmáknul půl kiláku s kombem v jedné ruce a s futrálem v druhé, na to bych asi neměl nervy Ono se to zdá, ale v ruce se pronese se i 10kg, když to máš táhnout někam dál, takže tvému výkonu opravdu "respect"
Tak co mu zbyvalo, kdyz to tam nechat nemohl? Za ty prachy bych to odnesl sveta kraj, kdybych musel
Ne, samozrejme respekt
Asi tak, odnést se to muselo, zbytí nebylo
Nicméně konec OT - vraťme se k DSL...
Za ty prachy, za který se to dá sehnat na bazaru, je to podle mě dost slušný aparát. Má to zajímavý zvuk, ne každýmu musí sednout, ale většina marshallistů s ním bude spokojená.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
Mno, s tím bych moc nesouhlasil - dřevní nemarshallista s ní nebude spokojen stejně jako dřevní marshallista. Ale většině lidé, co hledají Marshall zvuk, a mají relativně omezené finance, tak dle mého názoru sedne.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
Nero píše:Mno, s tím bych moc nesouhlasil - dřevní nemarshallista s ní nebude spokojen stejně jako dřevní marshallista. Ale většině lidé, co hledají Marshall zvuk, a mají relativně omezené finance, tak dle mého názoru sedne.
Nejspíš jo, ale dřevný marshallista který už hrál na jiný u něho určitě dlouho nevydrží:) Su hodně zvědavý na tu MA serii, konečně by to tenhle kus mohlo zaméct do propadliště dějin.
Já nechci malovat čerta na zeď ale MA by měl být papírově slabší apec. Co sem četl recenzi v muzikusu 2 měsíce zpět. tak by to měl být marshall spíš pro chudé. Hold i k Marshallům dorazila kríze. ale třeba překvapí.
Souhlas s dlabajíčem, taky mi přijde, že MA je poněkud krok zpět / dolů. Moc mě to podle recenzí (a ani parametry) nenadchnulo. To už mi fakt přijdou zajímavější ty Haze (ano, i když se mnohým nelíbí).