barvení kytary
barvení kytary
Ahoj budu si barvit squierku a chtěl jsem se zeptat jestli nevíte jestli existujou náký šablony s motivy např. lebek křížu atd.? 
Fender statocaster(EMG 81,S,S), Gibson studio lp---> ibanez ts9, vox buldog, crybaby dime from hell--->Orange rockereverb 50---> boss ch-1,cs-3, danelectro reel echo--->homemade box 1x12 celestion v30
-
charliealpha
Re: barvení kytary
No tak, chlape! Trošku kreativity. Když už chceš mít custom emo kytaru, tak si ty šablony buď nakresli a vystřihni, nebo vytiskni a vystřihni!
Jo to už mě napadlo, ale mé umělecké nadání končí v 5. třídě ZŠ se známkou 4 
Fender statocaster(EMG 81,S,S), Gibson studio lp---> ibanez ts9, vox buldog, crybaby dime from hell--->Orange rockereverb 50---> boss ch-1,cs-3, danelectro reel echo--->homemade box 1x12 celestion v30
- McKozias
- Kontaktovat uživatele:
tak pokud jsi na tm tak spatne(coz pochybuju) tak si proste z netu stahni co se ti libi, uprav/zvetsi, vytiskni, vystrihni, hotovo 
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Nebo si to raději dej vystřihnout někomu zručnějšímu pokud ani to není tvůj šálek čajeMcKozias píše:tak pokud jsi na tm tak spatne(coz pochybuju) tak si proste z netu stahni co se ti libi, uprav/zvetsi, vytiskni, vystrihni, hotovo
- ...EDGE...
Nebo podrizni prase nebo kozu a nech krev kapat na kytaru, ona za chvili zaschne.
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Trošku morbidní nápad....EDGE... píše:Nebo podrizni prase nebo kozu a nech krev kapat na kytaru, ona za chvili zaschne.
Taky mysli na to, že takováto custom lama úprava činí kytaru do budoucna těžko prodejnou. Zkus samolepicí fólii, jestli si nejseš 100% jistý trvalou hodnotou svého grafického designu.
Ahoj ,mám elektro-akustickou kytaru ,masiv přední deska ... A právě se chci zeptat kdybych si chtěl někdy něco nakreslit nebo tak ,jak se to dělá ,čím a jestli to neporuší zvuk kytary. Promiňte jestli to tu bylo ,ale nenašel jsem to . Jednalo se pouze o nálepky ,ale já se ptám na namalování . Něco jako má Ed sheeran na kytaře http://www.google.cz/imgres?hl=cs&sa=X& ... 4,s:0,i:94
Ta pacička se mi líbí
a něco takovýho bych si chtěl do budoucna taky udělat
Ta pacička se mi líbí
Zkoukni můj profil na youtube
http://www.youtube.com/user/Patrocless4/videos
Projdi si ještě tato vlákna, něco o akustikách tam možná ještě najdeš (pokud jsi to četl, tak pardonPadre píše: Promiňte jestli to tu bylo ,ale nenašel jsem to .