barvení kytary

Stavba a úpravy nástrojů všeho druhu
Odpovědět
petrvach

barvení kytary

Příspěvek od petrvach »

Ahoj budu si barvit squierku a chtěl jsem se zeptat jestli nevíte jestli existujou náký šablony s motivy např. lebek křížu atd.? :lol:
Fender statocaster(EMG 81,S,S), Gibson studio lp---> ibanez ts9, vox buldog, crybaby dime from hell--->Orange rockereverb 50---> boss ch-1,cs-3, danelectro reel echo--->homemade box 1x12 celestion v30
charliealpha

Re: barvení kytary

Příspěvek od charliealpha »

No tak, chlape! Trošku kreativity. Když už chceš mít custom emo kytaru, tak si ty šablony buď nakresli a vystřihni, nebo vytiskni a vystřihni!
petrvach

Příspěvek od petrvach »

Jo to už mě napadlo, ale mé umělecké nadání končí v 5. třídě ZŠ se známkou 4 :lol:
Fender statocaster(EMG 81,S,S), Gibson studio lp---> ibanez ts9, vox buldog, crybaby dime from hell--->Orange rockereverb 50---> boss ch-1,cs-3, danelectro reel echo--->homemade box 1x12 celestion v30
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

tak pokud jsi na tm tak spatne(coz pochybuju) tak si proste z netu stahni co se ti libi, uprav/zvetsi, vytiskni, vystrihni, hotovo :D
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

McKozias píše:tak pokud jsi na tm tak spatne(coz pochybuju) tak si proste z netu stahni co se ti libi, uprav/zvetsi, vytiskni, vystrihni, hotovo :D
Nebo si to raději dej vystřihnout někomu zručnějšímu pokud ani to není tvůj šálek čaje :D
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
...EDGE...

Příspěvek od ...EDGE... »

Nebo podrizni prase nebo kozu a nech krev kapat na kytaru, ona za chvili zaschne.
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

...EDGE... píše:Nebo podrizni prase nebo kozu a nech krev kapat na kytaru, ona za chvili zaschne.
Trošku morbidní nápad. :D
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
kmensik
Rádce

Příspěvek od kmensik »

Taky mysli na to, že takováto custom lama úprava činí kytaru do budoucna těžko prodejnou. Zkus samolepicí fólii, jestli si nejseš 100% jistý trvalou hodnotou svého grafického designu.
Padre

Příspěvek od Padre »

Ahoj ,mám elektro-akustickou kytaru ,masiv přední deska ... A právě se chci zeptat kdybych si chtěl někdy něco nakreslit nebo tak ,jak se to dělá ,čím a jestli to neporuší zvuk kytary. Promiňte jestli to tu bylo ,ale nenašel jsem to . Jednalo se pouze o nálepky ,ale já se ptám na namalování . Něco jako má Ed sheeran na kytaře http://www.google.cz/imgres?hl=cs&sa=X& ... 4,s:0,i:94
Ta pacička se mi líbí :-) a něco takovýho bych si chtěl do budoucna taky udělat
Zkoukni můj profil na youtube :-)http://www.youtube.com/user/Patrocless4/videos
MilanT

Příspěvek od MilanT »

Padre píše: Promiňte jestli to tu bylo ,ale nenašel jsem to .
Projdi si ještě tato vlákna, něco o akustikách tam možná ještě najdeš (pokud jsi to četl, tak pardon :) ):
:arrow: nastroje-f71/zkrasleni-kytary-t34363.ht ... a%20kytaru
:arrow: post387639.html?hilit=malovat%20na%20kytaru#p387639
:arrow: nastroje-f71/vas-tuning-t2983.html?hili ... AD%20desky
:arrow: akusticke-kytary/barva-predni-masivni-d ... 0na%20zvuk
Odpovědět

Zpět na „Nástroje“