EMO je vlastně všechno! i swingovej orchestr kterej zpívá o svých citech..."...I Love you!.."termyx píše:nirvana byla vlastně taky emo ne?
Nebo Alexi taky zpívá o svých citech ... "Fuck you!"
Já bych hodil třeba EMO a hip hop do jednoho pytle. Nejde ani tak o hudbu, ale hlavně o image.Nero píše:http://www.inblog.cz/jak-byt-emo#article
Dle mého emo ani pořádně neni styl hudby, spíš je to záležitost image. Všechno to zní jako pop-punk, je to nacpaný "emo-výlevama" a všichni se tvářej, jak moc jim celej svět ubližuje...
Bacha, to fakt nedoporucuju... Taky sem si koupil conversky protoze ty boty sou fakt stylovy... pak sem s nima prisel do skoly a kamosi div se se mnou neprestali bavit ... nastesti sem jim vysvetlil ze EMO nejsem, ale jednou mi na mp3 objevili Senses Fail a uz mi jinak nez emo ve skole nerikaj:)) EMO nikdo nema rad... asi se pujdu podrezat svoji ziletkou s logem my chemical romanceDark Axel píše:chci si koupit Conversky...jsem Emo? (ne, nebudou růžové)
o mě kámoši moc dobře vědí co poslouchámRagnar píše:Bacha, to fakt nedoporucuju... Taky sem si koupil conversky protoze ty boty sou fakt stylovy... pak sem s nima prisel do skoly a kamosi div se se mnou neprestali bavit ... nastesti sem jim vysvetlil ze EMO nejsem, ale jednou mi na mp3 objevili Senses Fail a uz mi jinak nez emo ve skole nerikaj:)) EMO nikdo nema rad... asi se pujdu podrezat svoji ziletkou s logem my chemical romanceDark Axel píše:chci si koupit Conversky...jsem Emo? (ne, nebudou růžové)
poslechni si My Chmeical romance a řekni že to je nenáročná bnenápaditá hudba a asi nebudu moc milejframikoin píše:takovy specificky pop punk. napr. My Chemical Romance tusim. nechci te odrazovat, ale nic moc. takova ta nenarocna hudba pro nactilete, kteri nevedi, co je dobry a staci jim image a "emocionalne" nabite pisne.
nechci ti do toho kecat ale mě to svíjení na pódiu dělá kytarista - frank iero stejně jako to dělal cobain a SOAD a kdoví kolik ještě. Chlapci vaše argumenty sou nahovno.... plácate tu sice slova ale ani jeden z jmenovaných problémů není věc proč emo zavrhnout...dig_dag píše:Kamos mi vysvetloval, v cem to spodciva: Kdyz nemaj jejich oblibenou zmrzlinu v obchode, maj zkazenej celej den, dal se to takhle stupnuje, a treba kdyz se s nima rozejde holka (neni divu) tak maj zkazenej celej zivot. K tomu je potom ta ziletka...
No a treba jiz zminovana My Chemical Romance je asi nejvic emotivni skupinou (zpevak se treba vali na zemi) a tak sou z nich nejslavnejsi a tudiz nejlepsi (bleee
)
mám conversky, sou to starý boty co nosili aji pistole takže ať si ti vaši kamarádi strčí rozglábený sK8 boty do prdeleDark Axel píše:chci si koupit Conversky...jsem Emo? (ne, nebudou růžové)