Emo kapely

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
Brousitch

Příspěvek od Brousitch »

termyx píše:nirvana byla vlastně taky emo ne? :D
EMO je vlastně všechno! i swingovej orchestr kterej zpívá o svých citech..."...I Love you!.."
Nebo Alexi taky zpívá o svých citech ... "Fuck you!"
Buďme ekologičtí, šetřeme místem! ;-)
termyx

Příspěvek od termyx »

jj je to legrace :D ale to dnešní emo bych vyjádřil asi takle... v ostatních stylech když je někdo naštvanej a smutnej tak třeba řekne to fuck you... a emáci řeknou...úúúúéééé..you hurt meeee...úúúééé
(jinak nic proti citovejm songum a některejm ploužáčkum atd..) snad sem se dobře vyjádřil :)
to a to a za chvíli zas tohle
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

http://www.inblog.cz/jak-byt-emo#article

Dle mého emo ani pořádně neni styl hudby, spíš je to záležitost image. Všechno to zní jako pop-punk, je to nacpaný "emo-výlevama" a všichni se tvářej, jak moc jim celej svět ubližuje...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Sami
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sami »

Nero píše:http://www.inblog.cz/jak-byt-emo#article

Dle mého emo ani pořádně neni styl hudby, spíš je to záležitost image. Všechno to zní jako pop-punk, je to nacpaný "emo-výlevama" a všichni se tvářej, jak moc jim celej svět ubližuje...
Já bych hodil třeba EMO a hip hop do jednoho pytle. Nejde ani tak o hudbu, ale hlavně o image.
Ibanez RG321 MH-WK
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Podle těch příspěvků je emo zřejmě pěkná s****a :lol:
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
McYuri

Příspěvek od McYuri »

jo to je..a to ještě neviš o lidech kteří tim žijou...EMAŘI!! lidi kteří nosej všechno černy, padesát piercingů na xichtě, velikou patku, namalovany oči, pruhovany punčocháče...lidi se jim většinou smějou :lol: :lol:
jsou to takovy lidi co nevěděj co s volnym časem tak ze sebe udělaj tohle, pustěj si My Chemicle Romance a řežou si při tom žily... nejsou zdraví a tak sebeubližování sváděj tak trochu na styl=EMO...
tváří se jak kripl světa..většinou mluví o tom že je nikdo nemá rád, nemaj žádný přátele, prostě samý negativní věci...a nebo nemluvěj vubec. :wink:
ale jsou přece cool :roll:
.......::: ENDŽOJ :::.......
an_albatross

Příspěvek od an_albatross »

no koukam, ze to tady mate vsechno poctive nastudovany..
este, ze to bravo existuje, co?
Brousitch

Příspěvek od Brousitch »

an_albatross píše:no koukam, ze to tady mate vsechno poctive nastudovany..
este, ze to bravo existuje, co?
člověk musí mít přehled :D když tě pak něco takový přepadne na ulici tak musíš vědět o co jde. :P
Buďme ekologičtí, šetřeme místem! ;-)
termyx

Příspěvek od termyx »

jo musíš vědět že např. řezné zbraně proti EMOpicím nefungují..protože je sami vyhledávají..a že například při použití většího množství síly začínají utíkat a brečet že svět je přeci jen hrozně zlý a jim !zas! někdo ubližuje :lol:
btw..ten návod na emaře je úplně hustej :D
to a to a za chvíli zas tohle
drStanek

Příspěvek od drStanek »

Dovolil bych si něco trochu delšího pro pobavení 8) :wink: :lol:

58 tipů jak být EMO
1.Buď pravý
2. Buď homosexuál
3. Když nejsi homosexuál buď bisexuál
4. Když nejsi ani jedno, předstírej to
5. Používej oční linky
6. Používej oční stíny
7. Obarvi se na černo
8. Obarvi se na blond (platinová nebo co nejvíc světlá)
9. Můžeš to i kombinovat - růžová, červená, fialová
10. Musíš mít ofinu, která ti sahá nejmíň do půlky tváře
11. Stále se tvař smutně
12. Když jdeš po ulici, koukej do země
13. Plač při každé možnosti za všech okolností (co nejvíc)
14. Noste proužkované ponožky
15. Mikiny jsou povoleny jenom s kapucí (černé, růžové, proužkované)
16. Kup si alespoň jedno tričko s Jackem Skellingtnem a tvař se, že je to tvůj největší idol
17. Snaž se vypadat co nejvíc americky
18. Dej si piercing na následující místa: dolní ret (obě strany), nos, obočí, bradavka, pupek... nejlepší je, když ho budeš mít všude, ale když ti to rodiče nedovolí dej si alespoň rty. Když ti budou nadávat, vyjádři svoje pocity... viz 13.
19. Doma se večer namaluj a obleč a nafoť minimálně 60 fotek v koupelně tak, aby za tebou byla vidět záchodová mísa a na stěnách by měly být kachličky (ne sádrokartón). Musíš se fotit sám. Potom všechny uveřejni na VampireFreaks nebo MySpace
20. Minimálně na 5 fotkách předstírej že pláčeš
21. Mladší sestře seber všechny její trička a nos je pravidělně ven
22. Obuté můžeš mít jen číny, nebo sk8ové boty. Nejlepší je když máš růžové Konversy. Děvčata mají při teplotě nad 28°C povolené žabky (černé, řůžové, červené nebo proužkované)
23. Děvčata musí mít v hlavě plastovou nebo látkovou čelenku, mašli z umělé hmoty nebo nějáké dětské sponky
24. Vždy je potřeba mít jeden gel, tužidlo a lak na vlasy vždy v zásobě
25. Váš nick kdekoliv musí obsahovat Emo (např: emoGIRL, emoBOY, e.m.oKid atd. atd. atd...)
26. Používej emo gramatiku když si píšeš na chatu nebo kdekoliv
27. Místo J píš Y
28. Místo V piš W
29. Místo CO piš CWO
30. Za každým T piš H i když to nedává smysl nebo se to nehodí
31. Místo CH piš X
32. Tvař se, že tak píšeš odjakživa
33. Vytvoř si blog, který bude jen o Emo
34. Zveřejni na něm fotky cizích kluků a dívek stažených z VF
35. Nos trička a mikiny značky Hurley
36. Místo ježíííš používej ježííín
37. Říkej, že tvoje náboženství je Emo a mezi tvoje záliby patří Emo a "cutting my wrist" (řezání zápěstí)
38. Tvař se, že znáš všechny Emo kapely a že jsi je poslouchal ještě než se staly známými
39. Nauč se přesvědčivě říkat frázi: "Já vyjadřuji své pocity"
40. Kup si podkolenky, opasek, kšiltovku a náramek se vzorem šachovnice
41. Aspoň jednou se pokus o sebevraždu (nepřežeň to aby se nestalo, že zemřeš!!!) povolený způsob je podřezání žil... jiné nepřichází v úvahu
42. Řež si něčím ostrým do ruky v místě, kde máš náramky, ale nesnaž se nějak moc, aby ti zakrývaly jizvy
43. Piš smutné básně o čemkoliv, například o Emo chalpcích z VF
44. Nos kšiltovky sk8 značek, sk8 trička a všechno co souvisí se sk8em
45. Máš zlomené srdce za každých okolností
46. Poslouchej My chemical romance, From frist to last, Hawthorne heights, JAMISONPARKER, Blink 182, Awa, Fall out boy, Senses fail
47. Při elektronické komunikaci používej co nejvíc Emo ikonek
48. Místo hahahaha piš spíš hhhh
49. Pravidlo č 13.......... 2x si stříkni do očí repelent a mysli na děti v Africe
50. Holky se snaž sbalit tím, že jim budeš říkat že jsi gay a že máš krásného přítele
51. Potom řekni, že "ona" je ta nejkrásnější žena, kterou jsi kdy potkal
52. Tvař se, že se kvůli ní s ním rozejdeš
53. Když se fotíš a netrefíš si foťákem hlavu, tvař se, že tak to mělo být... protože to je Emo
54. Všechny kapely co posloucháš musí mít toho stejného stylistu
55. Jako životní cíl si dej něco co je dopředu jasně nesplnitelné... když budeš mít nesplnitelný sen budeš na lidi působit víc Emo
56. Každý týden se foť a dávej si na profily, MS, VF... stále aktuální fotku
57. Všude, kde to lidi vidí piš "comment my new pics"
58. Samozřejmě nezapomeň na pravidlo číslo 13.
"Nejlepší žena je tlustá žena, protože si na jejím těle můžete nahrnout ňader, kolik chcete a kde chcete." (Ivan Mládek)

"Nudíte se? Kupte si medvídka mývala.."

"Dammit, I want Narnia to be realllll. If only. Oh, and the world of Harry Potter. Fuck ya."
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

chci si koupit Conversky...jsem Emo? (ne, nebudou růžové :D)
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Ragnar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ragnar »

Dark Axel píše:chci si koupit Conversky...jsem Emo? (ne, nebudou růžové :D)
Bacha, to fakt nedoporucuju... Taky sem si koupil conversky protoze ty boty sou fakt stylovy... pak sem s nima prisel do skoly a kamosi div se se mnou neprestali bavit ... nastesti sem jim vysvetlil ze EMO nejsem, ale jednou mi na mp3 objevili Senses Fail a uz mi jinak nez emo ve skole nerikaj:)) EMO nikdo nema rad... asi se pujdu podrezat svoji ziletkou s logem my chemical romance
Ragnar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ragnar »

drStanek píše:Dovolil bych si něco trochu delšího pro pobavení 8) :wink: :lol:

46. Poslouchej My chemical romance, From frist to last, Hawthorne heights, JAMISONPARKER, Blink 182, Awa, Fall out boy, Senses fail
Blink maj k EMu asi stejně blízko jako Children of Bodom...
Ale to je fuk...
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

Ragnar píše:
Bacha, to fakt nedoporucuju... Taky sem si koupil conversky protoze ty boty sou fakt stylovy... pak sem s nima prisel do skoly a kamosi div se se mnou neprestali bavit ... nastesti sem jim vysvetlil ze EMO nejsem, ale jednou mi na mp3 objevili Senses Fail a uz mi jinak nez emo ve skole nerikaj:)) EMO nikdo nema rad... asi se pujdu podrezat svoji ziletkou s logem my chemical romance
o mě kámoši moc dobře vědí co poslouchám :D

kdyžtak se vymluvím na to, že v converskách chodil třeba Slash, nebo Eddie Vedder
Ragnar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ragnar »

Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

No, tak to vidíš :D

ale Dimebag byl vlastně taky EMO, protože měl na žetízku kolem krku žiletku :D:D:D
rasta_blasta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rasta_blasta »

framikoin píše:takovy specificky pop punk. napr. My Chemical Romance tusim. nechci te odrazovat, ale nic moc. takova ta nenarocna hudba pro nactilete, kteri nevedi, co je dobry a staci jim image a "emocionalne" nabite pisne.
poslechni si My Chmeical romance a řekni že to je nenáročná bnenápaditá hudba a asi nebudu moc milej

Tak jo lidi já to dnešním dnem - 24. srpen 2007 balím.... Jste fajn banda a bavilo mě se s vama dohadovat a hodně sem se díky vám dozvěděl... důvody nezveřejním
http://www.youtube.com/watch?v=YRD_-oSJBKI
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

no nenápaditá zrovna rozhodně není, ale že by to bylo extra náročné na poslech to mi nevnutíě :wink:
rasta_blasta
Kontaktovat uživatele:

dig_dag píše:Kamos mi vysvetloval, v cem to spodciva: Kdyz nemaj jejich oblibenou zmrzlinu v obchode, maj zkazenej celej den, dal se to takhle stupnuje, a treba kdyz se s nima rozejde holka (neni divu :lol: ) tak maj zkazenej celej zivot. K tomu je potom ta ziletka... :lol: No a treba jiz zminovana My Chemical Romance je asi nejvic emotivni skupinou (zpevak se treba vali na zemi) a tak sou z nich nejslavnejsi a tudiz nejlepsi (bleee :lol: )
nechci ti do toho kecat ale mě to svíjení na pódiu dělá kytarista - frank iero stejně jako to dělal cobain a SOAD a kdoví kolik ještě. Chlapci vaše argumenty sou nahovno.... plácate tu sice slova ale ani jeden z jmenovaných problémů není věc proč emo zavrhnout...

Tak jo lidi já to dnešním dnem - 24. srpen 2007 balím.... Jste fajn banda a bavilo mě se s vama dohadovat a hodně sem se díky vám dozvěděl... důvody nezveřejním
rasta_blasta
Kontaktovat uživatele:

mám conversky, sou to starý boty co nosili aji pistole takže ať si ti vaši kamarádi strčí rozglábený sK8 boty do prdele

Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“