kytara EPIPHONE SG - G310
Pravidla fóra
kytara EPIPHONE SG - G310
zdar mate nekdo zkusenost s touto kytarou ? http://kytary.cz/epiphone-sg-g310-ebony/HN006436/ dik..
Kytara: AXL HEADLINER
Kombo: FENDER FRONTMAN 15g
efekt: KORG AX1500G
Kombo: FENDER FRONTMAN 15g
efekt: KORG AX1500G
Re: kytara EPIPHONE SG - G310
tenhle typ jsem vybral asi pred rokem kamaradovi jako prvni nastroj (akorat v takovy osklivy bakelitovy cerveny), prehrali jsme toho fakt hodne a tohle hralo opravdu skvele. co bylo zajimavy - hrala lip nez prs single cut satin co byl zrovna na krame (kytary.cz) - ten byl ale nejakej divnej, hrozne uzkej zvuk. tohle nebylo tak nacancane ale proste to hralo lip i s tema silenejma snimacema. myslim si ale ze to bylo stesti na kus. kazdopadne bych nehazel uplne tak flintu do zita
s SG to ma spolecny jen tvar, zvukove to je uplne jinde ale ten vybrany kousek hraje fakt skvele.
vzali jsme k tomu kombo LV35R od laney, kdyz jsem to zkousel tak se me nekolik lidi okolo ptalo co to mam za lampu a jestli to je fakt epiphone
vzali jsme k tomu kombo LV35R od laney, kdyz jsem to zkousel tak se me nekolik lidi okolo ptalo co to mam za lampu a jestli to je fakt epiphone
- Stalinova.Babicka
- Kontaktovat uživatele:
Já mám G400 a jsem s ní maximálně spokojený, i po jednom přelomení vejpůl
Tahle kytara hraje perfektně, jestli chceš správný nasraný zvuk, tak do ní jdi. Při nejhorším ju vždycky můžeš vykuchat a udělat z ní něco jiného 
EPIPHONE SG G400***Kombo Solton Chorus 55***krabka MARSHALL JH-1 JACKHAMMER***
KAmarád má taky starou 310 a teda docela mě to překvapilo když to tehdá píchnul do caliberu
jsem i uvažoval že si ji vezmu jako záložní nástroj
akorát to moc nechápu proč to tah zvláštně hrálo
jakože moc jako SG to nehrálo
ale určitě maximálně lepší než dnešní čínské pokusy za podobný peníz 
Jestli to má olšové tělo, šroubovaný krk a zvláštní snímače, není divu že to bylo trochu ostřejší, twangovější, i přes mahagonový krk.xmarox píše: akorát to moc nechápu proč to tah zvláštně hrálo![]()
jakože moc jako SG to nehrálo
![]()
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
No právě že ostré a twangové je moje sg
:D ta 310 byla spíš taková tupější do LP
:D
- Leatherface
přelomení ?Stalinova.Babicka píše:Já mám G400 a jsem s ní maximálně spokojený, i po jednom přelomení vejpůlTahle kytara hraje perfektně, jestli chceš správný nasraný zvuk, tak do ní jdi. Při nejhorším ju vždycky můžeš vykuchat a udělat z ní něco jiného
Kytary : ESP LTD KH-203 Kirk Hammett Signature + Peavey Raptor
efekty : Zoom 506II + Pro Co RAT
Kombo : Behringer AC 108
efekty : Zoom 506II + Pro Co RAT
Kombo : Behringer AC 108
- Proxima Luke
- Bandzone: http://bandzone.cz/rockyard
- Kontaktovat uživatele:
Ja taky mam G310, a musim rict ze zvuk je hodne univerzalni, pokud si clovek umi pohrat s tonovymi clonami a nastavenim aparatu. Predevsim musim rict ze je to kousek from Korea
a to je opravdu neco jineho nes ta dnesni cina.
Diky olsovemu telu se z toho da vytahnout zvuk jak od Stratocasteru ale i hutny kulaty zvuk jak z Les Paul -> na to ma svuj podil i mahagonovy krk. Ja na ni mam ted blbe struny tak je ten zvuk trosku placatejsi ale i tak ta hutnost zvuku je pekna a s lepsimi strunami Vam jen malokdo uveri ze je to G310...
Snimace by fakt mohli byt lepsi ale ani povudni nejsou k zahozeni.
Jedine co mi vadi je kobylka, protoze mi moc nesedi pod ruku, ale to je si myslim o zvyku (hraju jeste na strata a ten mi sedi lip)
Kazdopadne za ty penize je to hodne dobry nastroj
Diky olsovemu telu se z toho da vytahnout zvuk jak od Stratocasteru ale i hutny kulaty zvuk jak z Les Paul -> na to ma svuj podil i mahagonovy krk. Ja na ni mam ted blbe struny tak je ten zvuk trosku placatejsi ale i tak ta hutnost zvuku je pekna a s lepsimi strunami Vam jen malokdo uveri ze je to G310...
Snimace by fakt mohli byt lepsi ale ani povudni nejsou k zahozeni.
Jedine co mi vadi je kobylka, protoze mi moc nesedi pod ruku, ale to je si myslim o zvyku (hraju jeste na strata a ten mi sedi lip)
Kazdopadne za ty penize je to hodne dobry nastroj