kytara EPIPHONE SG - G310

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
metal66

kytara EPIPHONE SG - G310

Příspěvek od metal66 »

zdar mate nekdo zkusenost s touto kytarou ? http://kytary.cz/epiphone-sg-g310-ebony/HN006436/ dik..
Kytara: AXL HEADLINER
Kombo: FENDER FRONTMAN 15g
efekt: KORG AX1500G
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Re: kytara EPIPHONE SG - G310

Příspěvek od Kinx »

tenhle typ jsem vybral asi pred rokem kamaradovi jako prvni nastroj (akorat v takovy osklivy bakelitovy cerveny), prehrali jsme toho fakt hodne a tohle hralo opravdu skvele. co bylo zajimavy - hrala lip nez prs single cut satin co byl zrovna na krame (kytary.cz) - ten byl ale nejakej divnej, hrozne uzkej zvuk. tohle nebylo tak nacancane ale proste to hralo lip i s tema silenejma snimacema. myslim si ale ze to bylo stesti na kus. kazdopadne bych nehazel uplne tak flintu do zita :) s SG to ma spolecny jen tvar, zvukove to je uplne jinde ale ten vybrany kousek hraje fakt skvele.

vzali jsme k tomu kombo LV35R od laney, kdyz jsem to zkousel tak se me nekolik lidi okolo ptalo co to mam za lampu a jestli to je fakt epiphone :)
Stalinova.Babicka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stalinova.Babicka »

Já mám G400 a jsem s ní maximálně spokojený, i po jednom přelomení vejpůl :) Tahle kytara hraje perfektně, jestli chceš správný nasraný zvuk, tak do ní jdi. Při nejhorším ju vždycky můžeš vykuchat a udělat z ní něco jiného :)
EPIPHONE SG G400***Kombo Solton Chorus 55***krabka MARSHALL JH-1 JACKHAMMER***
xmarox

Příspěvek od xmarox »

KAmarád má taky starou 310 a teda docela mě to překvapilo když to tehdá píchnul do caliberu :) jsem i uvažoval že si ji vezmu jako záložní nástroj :) akorát to moc nechápu proč to tah zvláštně hrálo :D :D jakože moc jako SG to nehrálo :D :D ale určitě maximálně lepší než dnešní čínské pokusy za podobný peníz :)
woro90

Příspěvek od woro90 »

xmarox píše: akorát to moc nechápu proč to tah zvláštně hrálo :D :D jakože moc jako SG to nehrálo :D :D
Jestli to má olšové tělo, šroubovaný krk a zvláštní snímače, není divu že to bylo trochu ostřejší, twangovější, i přes mahagonový krk.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
xmarox

Příspěvek od xmarox »

No právě že ostré a twangové je moje sg :D:D ta 310 byla spíš taková tupější do LP :D:D
Leatherface

Příspěvek od Leatherface »

Stalinova.Babicka píše:Já mám G400 a jsem s ní maximálně spokojený, i po jednom přelomení vejpůl :) Tahle kytara hraje perfektně, jestli chceš správný nasraný zvuk, tak do ní jdi. Při nejhorším ju vždycky můžeš vykuchat a udělat z ní něco jiného :)
přelomení ? :P , ulomil jsi krk ?
Kytary : ESP LTD KH-203 Kirk Hammett Signature + Peavey Raptor
efekty : Zoom 506II + Pro Co RAT
Kombo : Behringer AC 108
Proxima Luke
Bandzone: http://bandzone.cz/rockyard
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Proxima Luke »

Ja taky mam G310, a musim rict ze zvuk je hodne univerzalni, pokud si clovek umi pohrat s tonovymi clonami a nastavenim aparatu. Predevsim musim rict ze je to kousek from Korea :D a to je opravdu neco jineho nes ta dnesni cina.
Diky olsovemu telu se z toho da vytahnout zvuk jak od Stratocasteru ale i hutny kulaty zvuk jak z Les Paul -> na to ma svuj podil i mahagonovy krk. Ja na ni mam ted blbe struny tak je ten zvuk trosku placatejsi ale i tak ta hutnost zvuku je pekna a s lepsimi strunami Vam jen malokdo uveri ze je to G310...
Snimace by fakt mohli byt lepsi ale ani povudni nejsou k zahozeni.
Jedine co mi vadi je kobylka, protoze mi moc nesedi pod ruku, ale to je si myslim o zvyku (hraju jeste na strata a ten mi sedi lip)
Kazdopadne za ty penize je to hodne dobry nastroj :)
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“