1960B kabinet osazenej EV12L
Nějaký dva Gibson flying V osazený EMG a byl ybch vysmátej, pár efektíků, hlavně OD asi SD-1 a CE-5ku no a svuj Dime Wah bych si nechal
A neovládá levá půlka mozku náhodou pravou polovinu těla? Zkontroluj si i pravé oko.mata911 píše:OT jak sviňa, ale nevím kam jinam to napsat![]()
Mně se minulý týden jednu noc zdálo o mozku, ale nejlepší bylo, že jenom o levé půlce
![]()
![]()
![]()
, ale super sen, černé pozadí a před ním se vznášela modrofialová levá půlka mozku
![]()
![]()
Důvod neznám a na snář nemám, jestli to něco znamená. Ale levé oko jsem si kontroloval a do hlavy se mi neotáčí, takže to byl jenom sen![]()
![]()
![]()
No z toho popisu jsem toho moc po technický stránce nepochopil - moc se v tom nevyznámRommy píše:Me muj kytarovy sen stoji ve stojanu vedle me...Mam ji od Mistra Hlavacka, za take ze mu za takovy nastroj mu dozivotne dekuji, fakt nadherna prace....
Budu se snazit sem prihodit foto, ale alespon pro predstavu:Ma kraska ma barvu kterou ja specifikuji jako "medovou", sunburst(ale zdaleka ne do cerna!Asi jen o 2-3 barevne tony tmavsi.). Na sucho zni zemiteji ale zarovem pruzracne, nic utopeneho. Po zapojeni(zasadne jen lampy!!!!) zni mohu dostat jak velmi agresivni, tak i sladce medovy ton.. Ma snad nekonecnej sustainMam moznost peti poloh, slovne vam budu popisovat zvuky tezko, uz napisu jen osazeni;Sperzel mechaniky,roller nut, S+S+H Mec, Wilkinson tremolo. Struny pouzivam Elixir.
Nekteri by si do meho popisu mohli rypnout, tak radeji uvedu veci na pravou miru hned-Nemam za cil se chlubit(ja VIM, ze ta kytara je skvela![]()
![]()
), v tomto popisu chvalim vybornou kytararskou praci.
Je typ Music Man.rasomaso píše:No z toho popisu jsem toho moc po technický stránce nepochopil - moc se v tom nevyznámRommy píše:Me muj kytarovy sen stoji ve stojanu vedle me...Mam ji od Mistra Hlavacka, za take ze mu za takovy nastroj mu dozivotne dekuji, fakt nadherna prace....
Budu se snazit sem prihodit foto, ale alespon pro predstavu:Ma kraska ma barvu kterou ja specifikuji jako "medovou", sunburst(ale zdaleka ne do cerna!Asi jen o 2-3 barevne tony tmavsi.). Na sucho zni zemiteji ale zarovem pruzracne, nic utopeneho. Po zapojeni(zasadne jen lampy!!!!) zni mohu dostat jak velmi agresivni, tak i sladce medovy ton.. Ma snad nekonecnej sustainMam moznost peti poloh, slovne vam budu popisovat zvuky tezko, uz napisu jen osazeni;Sperzel mechaniky,roller nut, S+S+H Mec, Wilkinson tremolo. Struny pouzivam Elixir.
Nekteri by si do meho popisu mohli rypnout, tak radeji uvedu veci na pravou miru hned-Nemam za cil se chlubit(ja VIM, ze ta kytara je skvela![]()
![]()
), v tomto popisu chvalim vybornou kytararskou praci.
, ale spíš by mně zajímalo jak vlastně vypadá nebo přesněji co to jako je za typ. Jako jestli vypadá jak Ibanezka nebo spíše Les Paul.
Mimochodem co to je sustain?
no ten aparát bych zvážil...ondrapasmeister píše:Tak to hle bych si opravdu přál
http://www.muziker.cz/Default.aspx?Gibs ... od_id;7088
http://www.muziker.cz/Default.aspx?Hugh ... od_id;1308
http://www.muziker.cz/Default.aspx?Mars ... od_id;1400
Toť vše