Vaše sny

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
JOHNY Swamp Inc.

Příspěvek od JOHNY Swamp Inc. »

2x Marshall JCM 800 2204
1960B kabinet osazenej EV12L

Nějaký dva Gibson flying V osazený EMG a byl ybch vysmátej, pár efektíků, hlavně OD asi SD-1 a CE-5ku no a svuj Dime Wah bych si nechal :))
Používám jen nick "Swamp"
mata911
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mata911 »

OT jak sviňa, ale nevím kam jinam to napsat :oops:

Mně se minulý týden jednu noc zdálo o mozku :?: , ale nejlepší bylo, že jenom o levé půlce :lol: :lol: :lol: :lol: , ale super sen, černé pozadí a před ním se vznášela modrofialová levá půlka mozku :lol: :lol:
Důvod neznám a na snář nemám, jestli to něco znamená. Ale levé oko jsem si kontroloval a do hlavy se mi neotáčí, takže to byl jenom sen :lol: :lol: :lol: :lol:
Twenty-twenty-twenty-four hours to go
I wanna be sedated
Nothing to do, no where to go-o,
I wanna be sedated
rasta_blasta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rasta_blasta »

tak mím snem (furt se to mění) byla JCM800 od marshallu. No teď jak sem koupil kopii od rozdalla zjistil sem že vlastně ani ten originál nehoří - asi bych to koupil jen dkybych hodně nevěděl co s penězma. Teď bych nějak zařídit efekty, řekl sem si že chci zvuk co bude víc můj. Se zkreslením hlavy su spokojenej, takže pro začátek pošilhávám po kvákadle a boosteru, časem příjde víc. PAk sou nařadě snímače. Nepotřebuju extra dobrou kejtru, rači bych 10 levnějších... Pak vyměnit box za 4*12"... No ale po snímačích budu spokojenej, hlavně se pak zaměřím na kapelu aby se to hejbalo, takže zkoušet a míň vydělávat....

Tak jo lidi já to dnešním dnem - 24. srpen 2007 balím.... Jste fajn banda a bavilo mě se s vama dohadovat a hodně sem se díky vám dozvěděl... důvody nezveřejním
http://www.youtube.com/watch?v=YRD_-oSJBKI
Draco
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Draco »

muj sen:

kytary:
Les Paul Gold Top
B.C Rich Mockingbird SL
Gibson Explorer
(aspon toho Explorera si jednou urcite koupim)

Aparatura
Naka poradna Messina :idea:
kytary: Ibanez SAS 32 FM a B.C. Rich Mockingbird Exotic Classic Spalted
komba: Fender Princeton (stary ale Amerika, ne jako ty dnesni korejske shity), Fender Frontman (korejsky sh*t na doma)
efekty:Digitech RP 250, Dunlop Cry-Baby JH-1
trsatko: take bile s vystupkama ;)
struny: DR 009 Nickel...???
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

mata911 píše:OT jak sviňa, ale nevím kam jinam to napsat :oops:

Mně se minulý týden jednu noc zdálo o mozku :?: , ale nejlepší bylo, že jenom o levé půlce :lol: :lol: :lol: :lol: , ale super sen, černé pozadí a před ním se vznášela modrofialová levá půlka mozku :lol: :lol:
Důvod neznám a na snář nemám, jestli to něco znamená. Ale levé oko jsem si kontroloval a do hlavy se mi neotáčí, takže to byl jenom sen :lol: :lol: :lol: :lol:
A neovládá levá půlka mozku náhodou pravou polovinu těla? Zkontroluj si i pravé oko. :wink: :lol:
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

Tak já jsem se zamiloval :)

Ibanez AS73
http://eshop.kytary.cz/IBANEZ-AS-73/718 ... Ibanez:1:0

Ibanez AM73
http://eshop.kytary.cz/IBANEZ-AM-73T/82 ... Ibanez:1:0

V USA stojí v přepočtu 6-7 tisíc, což je perfektní cena za takovou kytaru, ještě k tomu dost kladně hodnocenou. U nás 10 :?.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Marcelek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marcelek »

Překopaná jolana galaxis,little big muff,tesla tiger
Folťas

Příspěvek od Folťas »

moje sny se zanedlouho vyplní...

http://www.guitarcenter.com/shop/produc ... e088%2e063
ta v černém provedení (montego black)

http://www.guitarcenter.com/shop/produc ... sku=151794
tohle má možnost uložit si 3 zvuky a možnost si vybrat ze tří aparátů fender marshall mesina

http://www.guitarcenter.com/shop/produc ... sku=150788
a tohle je poslední člen rodiny...
nakupovat v americe se holt vyplatí :wink:
RUSH RULES!!!
venca.k

Příspěvek od venca.k »

Kytara: el. Fokus strat, fokus LP , SX telecaster, akustika Johnson
Efekty: Modtone Dyno Drive, Modtone wah
Kombo: Marshall HAZE 40, Roland Microcube
Sami
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sami »

Ibanez RG321 MH-WK
Crate GT 212 + Crate G 412ST
Behringer GM 108
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

poslední dobou se mi nějak zalíbily Marshally, takže mým snem by asi byla JCM 800 2203

a řek bych že Gibson LP standart (buĎ vínová, nebo třeba nějaký tobacco burst)

(taky bych někdy měl rád nějakou pololubovku - asi Epi DOT, ta je dokonce i trochu cenově dostupná)
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Enty™

Příspěvek od Enty™ »

Rommy

Příspěvek od Rommy »

Me muj kytarovy sen stoji ve stojanu vedle me...Mam ji od Mistra Hlavacka, za take ze mu za takovy nastroj mu dozivotne dekuji :), fakt nadherna prace....
Budu se snazit sem prihodit foto, ale alespon pro predstavu:Ma kraska ma barvu kterou ja specifikuji jako "medovou", sunburst(ale zdaleka ne do cerna!Asi jen o 2-3 barevne tony tmavsi.). Na sucho zni zemiteji ale zarovem pruzracne, nic utopeneho. Po zapojeni(zasadne jen lampy!!!!) zni mohu dostat jak velmi agresivni, tak i sladce medovy ton.. Ma snad nekonecnej sustain :) Mam moznost peti poloh, slovne vam budu popisovat zvuky tezko, uz napisu jen osazeni;Sperzel mechaniky,roller nut, S+S+H Mec, Wilkinson tremolo. Struny pouzivam Elixir.
Naposledy upravil(a) Rommy dne 6.09.2011 18:57, celkem upraveno 1 x.
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

Rommy píše:Me muj kytarovy sen stoji ve stojanu vedle me...Mam ji od Mistra Hlavacka, za take ze mu za takovy nastroj mu dozivotne dekuji :), fakt nadherna prace....
Budu se snazit sem prihodit foto, ale alespon pro predstavu:Ma kraska ma barvu kterou ja specifikuji jako "medovou", sunburst(ale zdaleka ne do cerna!Asi jen o 2-3 barevne tony tmavsi.). Na sucho zni zemiteji ale zarovem pruzracne, nic utopeneho. Po zapojeni(zasadne jen lampy!!!!) zni mohu dostat jak velmi agresivni, tak i sladce medovy ton.. Ma snad nekonecnej sustain :) Mam moznost peti poloh, slovne vam budu popisovat zvuky tezko, uz napisu jen osazeni;Sperzel mechaniky,roller nut, S+S+H Mec, Wilkinson tremolo. Struny pouzivam Elixir.
Nekteri by si do meho popisu mohli rypnout, tak radeji uvedu veci na pravou miru hned-Nemam za cil se chlubit(ja VIM, ze ta kytara je skvela :lol: :lol: :D ), v tomto popisu chvalim vybornou kytararskou praci.
No z toho popisu jsem toho moc po technický stránce nepochopil - moc se v tom nevyznám :oops: , ale spíš by mně zajímalo jak vlastně vypadá nebo přesněji co to jako je za typ. Jako jestli vypadá jak Ibanezka nebo spíše Les Paul. :o Mimochodem co to je sustain? :lol:
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
Rommy

Příspěvek od Rommy »

rasomaso píše:
Rommy píše:Me muj kytarovy sen stoji ve stojanu vedle me...Mam ji od Mistra Hlavacka, za take ze mu za takovy nastroj mu dozivotne dekuji :), fakt nadherna prace....
Nekteri by si do meho popisu mohli rypnout, tak radeji uvedu veci na pravou miru hned-Nemam za cil se chlubit(ja VIM, ze ta kytara je skvela :lol: :lol: :D ), v tomto popisu chvalim vybornou kytararskou praci.
No z toho popisu jsem toho moc po technický stránce nepochopil - moc se v tom nevyznám :oops: , ale spíš by mně zajímalo jak vlastně vypadá nebo přesněji co to jako je za typ. Jako jestli vypadá jak Ibanezka nebo spíše Les Paul. :o Mimochodem co to je sustain? :lol:
Je typ Music Man. :) Sustain=dozvuk Pousim se polopaticky vysvetlit o co jde :D :Kdyz na kytare zarajes obycejne Eckove kilo(vetsinou se to zkousi na nem) a nechas znit, tak jde o to, jak dlohuho jeho zvuk uslysis. Jak dlouhu se v tom dreve nese. Cim delsi, tim lepsi. Pomahaji mu k delce traba stuny skrze telo(strings through body-kdyz tohle zadas do vyhledavace, 100% se ti objev dost obrazku). Navic se otaza sustainu na tomhle foru resi (mimojine) v tematu lepeny vs. sroubovany krk.
Katka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katka »

já bych chtěla to červené SG co má Angus Young............jenomže stojí 70 000 take je to jenom sen.......smůla no
Kytara SX GG1-STD-HB Les Paul
Behringer LX 210
trsátka vlastní výroby a 2 George Dennis (žluté a černé)
a taky nějaká ta akustika........
ondrapasmeister

Příspěvek od ondrapasmeister »

.....
Naposledy upravil(a) ondrapasmeister dne 8.01.2026 3:10, celkem upraveno 1 x.
kissak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kissak »

Nazdár. Kdybych si mohl vybrat, tak by to byla tahle kopie na kterou hraje Alexi Laiho z Children of Bodom. :twisted:

http://eshop.kytary.cz/ESP-LTD-Elektric ... SP-LTD:1:0
rasta_blasta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rasta_blasta »

Tak jo lidi já to dnešním dnem - 24. srpen 2007 balím.... Jste fajn banda a bavilo mě se s vama dohadovat a hodně sem se díky vám dozvěděl... důvody nezveřejním
http://www.youtube.com/watch?v=YRD_-oSJBKI
jaroslav.celujko
last.fm: http://www.last.fm/user/celujkojaroslav
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jaroslav.celujko »

ja bych asi chtel SG od Gibsona a DS-2 od Bossu
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“