dlouhodobě odstrojená kytara
Pravidla fóra
dlouhodobě odstrojená kytara
Zdravím! Pustil jsem se do renovace jedné Jolanky a jelikož na ni nebudu mít čas každý den tak počítám s tím, že to bude řádově pár měsíců. Může být tak dlouho kytara bez strun? Výstuhu krku jsem povolil...
Squier Standard stratocaster (neck: SD SSL-2, middle: Fender HOT Alnico III, bridge: R.M. Bridge), ZOOM Power Drive, VHT Special 6
Re: dlouhodobě odstrojená kytara
Bez problémů. Rovnou ji rozeber komplet, ať vidíš jestli někde nemá nějaké mouchy.Pompo píše:Zdravím! Pustil jsem se do renovace jedné Jolanky a jelikož na ni nebudu mít čas každý den tak počítám s tím, že to bude řádově pár měsíců. Může být tak dlouho kytara bez strun? Výstuhu krku jsem povolil...
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Re: dlouhodobě odstrojená kytara
už se stalo, rozebraná je do šroubku
měl jsem strach o kroucení krku, přece jen ta kytara má okolo 20 let a teď najednou taková změna
Squier Standard stratocaster (neck: SD SSL-2, middle: Fender HOT Alnico III, bridge: R.M. Bridge), ZOOM Power Drive, VHT Special 6