dlouhodobě odstrojená kytara

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
Odpovědět
Pompo

dlouhodobě odstrojená kytara

Příspěvek od Pompo »

Zdravím! Pustil jsem se do renovace jedné Jolanky a jelikož na ni nebudu mít čas každý den tak počítám s tím, že to bude řádově pár měsíců. Může být tak dlouho kytara bez strun? Výstuhu krku jsem povolil...
Squier Standard stratocaster (neck: SD SSL-2, middle: Fender HOT Alnico III, bridge: R.M. Bridge), ZOOM Power Drive, VHT Special 6
woro90

Re: dlouhodobě odstrojená kytara

Příspěvek od woro90 »

Pompo píše:Zdravím! Pustil jsem se do renovace jedné Jolanky a jelikož na ni nebudu mít čas každý den tak počítám s tím, že to bude řádově pár měsíců. Může být tak dlouho kytara bez strun? Výstuhu krku jsem povolil...
Bez problémů. Rovnou ji rozeber komplet, ať vidíš jestli někde nemá nějaké mouchy.
Na tenhle profil mi nepište, nefunguje. Funkční je woro90-1.
Hraju našrot na šrot: trubka Amati/Arigra po dědovi (patrně 1948), elektrika Behringer mojí rukou přeměněná v hrající žluté cosi -> homemade Woro90 signature Bazz Fuss -> Tesla Transiwatt 140 Studio + bedny že se o ně vždycky v noci přerazím, akustika Stamar KA-120, pár dalších akustik v různém stavu, homemade cajón bez strun ("rockový"), foukací harmoniky...
Pompo

Re: dlouhodobě odstrojená kytara

Příspěvek od Pompo »

už se stalo, rozebraná je do šroubku :) měl jsem strach o kroucení krku, přece jen ta kytara má okolo 20 let a teď najednou taková změna
Squier Standard stratocaster (neck: SD SSL-2, middle: Fender HOT Alnico III, bridge: R.M. Bridge), ZOOM Power Drive, VHT Special 6
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“