tak jsem toho názoru, že občas se plete každý, jen jsem chtěl vnést do debaty muj osobni názor.rene píše:No pleteš se no. Engl je předevšim na metal. A zvuk co z toho leze je mnohem lepší než VK. A nikdy nebudeš mít nedostatek zkreslení, je to vážně použitelný na všechny možný metalový výmysly a budeš mít pořád konkrétní zvuk. Rozhodně ne jako Valveking kterej se se zkreslením za polovinu totálně rozsype a jediný co z toho rozeznáváš je dlouhej sustain čehosi, co se za tón moc považovat nedá.patrik_m píše:Nejsem si jistej, je možný že se pletu. Určitě Engl má dobrej zvuk předevšim na rock, ale na metal si myslím, že to moc není.
Jinak jsem se už na foru setkal i s nazorama, že si o Valvekinga někdo neopře ani stagga. To bych zase neurážel Valvekinga. S kvalitou značky Stagg snad nejde nic dělat, ale Valveking není špatnej aparát. Možná že se někomu nelíbí, to nikomu vyvracet nebudu, ale mezi nama ja jsem s nim opravdu spokojeny a hraje mi perfektně. A to si myslím, že hluchej zase nejsem.
Tím jsem chtěl říct, že když se koupí Valveking, tak je to docela dobrá volba do začátku. Dá se sehnat za 12 000 novej a nebo zhruba za 8 z druhé ruky. Pak stačí jen vyměnit elektronky a je to...