ach jo, nakonec mi nezbude nic jinyho nez nasetrit na matamp C7 - krale mrnavych zesilovacu
Laney Cub8 .. WOW :)
Pravidla fóra
Re: Laney Cub8 .. WOW :)
na lehounce nakraply zvuk mozna ano, kdyz to ctu treba jsem mel nejaky vadnej kus
ale ten laney nosal tam proste byl.
ach jo, nakonec mi nezbude nic jinyho nez nasetrit na matamp C7 - krale mrnavych zesilovacu
To nebude tím, že to byl vadný kus, to bude problém jinde. No díval jsem se na ukázky C7 po celém netu, na YTB je to katastrofa, zrovna od někoho s přezdívkou kinx001 nebo jak to je...
Ale našel jsem pak nějaké ukázky z londýnského studia a docela pěkné, ale na zadek mě to ještě teda netlačí...
http://www.matamplondon.com/clips.htm
http://www.matamplondon.com/clips.htm
Hlavně bych to vrátil do reality: tady se bavíme o kombíčku za 4 tisíce.. kolikanásobek toho stojí ten Matamp ?
I´m wheels... movin´wheels
matamp stoji myslim kolem osmnacti. nicmene to byl jen povzdech, nesrovnavam 
Cau nemate nekdo skusenosti s Laney cub 10 mam o nej zajem.Taky bych se chtel zeptat jestli je mozny aby to prervalo 50w trandak.diky
Asi ho to nepřeřve, ale s trochou štěstí by ses slyšet mohl.
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
- Stanley06
- Rádce
- Kontaktovat uživatele:
něco mi řiká, že má pouze 10" reproduktor, takže to bude asi hodně těžké... ale mohlo by to vyjít
St.Anley Tube Amps
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
stavba a úpravy elektronkových zesilovačů
FB profil - Poslední model - Krank Lead Rack - Video demo
- LukyTukySpeky
Pokud mam srovnat treba Laney CUB 8 a VOX AD50VT (oba jsem vlastnil) tak laney voxe neprerve ani omylem 
Ibanez 1527 MIJ with SD blackouts ABH1
Ibanez JTK2 RD with SD SH2+SH4
VOX AD50VT 212
Vox Tonelab
Španelka Strunal
Noname dvanáctka
VOX AD50VT 212
Vox Tonelab
Španelka Strunal
Noname dvanáctka
Je řeč o desítce, tak tam určitě rozdíl bude.LukyTukySpeky píše:Pokud mam srovnat treba Laney CUB 8 a VOX AD50VT (oba jsem vlastnil) tak laney voxe neprerve ani omylem
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Ano jde o 10 reprak. neprerve tak to jsem myslel ze jo ja bych ho totiz chtel na zkousky a na mensi koncerty do klubu pro 30 az 60 lidí.Casem bych k nemu prikoupil naky ten box.Jake sile trandaku by se teda mohl vyrovnat?
- LukyTukySpeky
Promiň přepsal jsem se
, vlastnil jsem Laney CUB10 (proste ten co myslis), ale stale plati to, ze to toho voxe neprerve.
VOX AD50VT 212
Vox Tonelab
Španelka Strunal
Noname dvanáctka
VOX AD50VT 212
Vox Tonelab
Španelka Strunal
Noname dvanáctka
Tak je jasny ze 50w pololampa od tak vehlasne znacky vox tohle prerve.Ja myslel normalni obyc trandak.
Zkus a uvidíš... toto je docela polemizování...
- LukyTukySpeky
Presne, proste to bez vyzkouset a uvidis, to bude nejjednodussi. Me tohle kombicko prislo dost tichoucky, a to sem to tavil jak jsem mohl, ale ja jsem proti Laney Cub zaujatej protoze mi to proste vubec nesedlo
.
VOX AD50VT 212
Vox Tonelab
Španelka Strunal
Noname dvanáctka
VOX AD50VT 212
Vox Tonelab
Španelka Strunal
Noname dvanáctka
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Tohle je myšleno vážně? Protože jestli ano, tak je to blbost. Hlasitostní rozdíl mezi pololampou a obyčejným trandem, kdy oba mají stejný výkon (a stejně citlivé repro - pro rejpalypepa píše:Tak je jasny ze 50w pololampa od tak vehlasne znacky vox tohle prerve.Ja myslel normalni obyc trandak.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
No me zase pride jako blbost to ze se to neda postrehnout nerikam ze je nak razantne slyset rozdil ale poznat se to da.Co clovek to nazor.
- LukyTukySpeky
Pepíku spíš řekni na co bys to chtěl, a já ti řeknu jestli jo nebo ne. Jestli to chceš domu tak proč ne. Pokud hrajes nejakej jazzik s tichouckejma bicima, nebo uplne bez nic tak taky OK, ale na nějakej Rock či nedejbože metal zapomeň.
VOX AD50VT 212
Vox Tonelab
Španelka Strunal
Noname dvanáctka
VOX AD50VT 212
Vox Tonelab
Španelka Strunal
Noname dvanáctka
Lukíku na co to chci je napsany vejs byl jsem to zkusit a stou hlasitosti nic moc na metal to fakt neni jedine s krabkou ale ten rokec kdyz se to vytavi to neni spatny.Myslim ze kdyby se prikoupil box tak to tak hrozny nebude.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Tak, a ted mi vysvětli, v čem ti lampa v předzesilovači (což je jediný rozdíl hybrida a trandu) zvýší hlasitost... Pokud vezmeš stejné repro, stejný koncový zesilovač a odlišný preamp (tedy v tomto případě čistě tranzistorový nebo obsahující nějakou elektronku), tak hlasitost aparátu bude totožná. Tohle není o názoru, tohle je objektivní realita...pepa píše:No me zase pride jako blbost to ze se to neda postrehnout nerikam ze je nak razantne slyset rozdil ale poznat se to da.Co clovek to nazor.
Další mýtus... Pokud by ti box měl zvyšovat hlasitost, tal leda v případě, že by byl osazen citlivějším reprem. Jinak se hlasitost zvyšovat nebude, maximálně tak "tlak" a zvukový rozptyl toho aparátu.pepa píše:Lukíku na co to chci je napsany vejs byl jsem to zkusit a stou hlasitosti nic moc na metal to fakt neni jedine s krabkou ale ten rokec kdyz se to vytavi to neni spatny.Myslim ze kdyby se prikoupil box tak to tak hrozny nebude.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- Darth Maul
Něco k topicu - koukal jsem, že Laney ma na webu kombo novinku CUB12R.
Má to 12" Celestion a reverb, což proti současným CUB8 a CUB10 odstraňuje nedostatky, které mi vadily.
http://www.laney.co.uk/show_prod.php?prod=cub12r
Nevíte o něm někdo něco podrobnějšího? Cena mi přijde poměrně dost vysoká...
http://www.gear4music.com/Guitar-and-Ba ... Reverb/D9H
Má to 12" Celestion a reverb, což proti současným CUB8 a CUB10 odstraňuje nedostatky, které mi vadily.
http://www.laney.co.uk/show_prod.php?prod=cub12r
Nevíte o něm někdo něco podrobnějšího? Cena mi přijde poměrně dost vysoká...
http://www.gear4music.com/Guitar-and-Ba ... Reverb/D9H
Naposledy upravil(a) Darth Maul dne 17.05.2010 13:58, celkem upraveno 1 x.
BaCH Les Paul, snímače Gibson 490R/498T
Squier Affinity Stratocaster
Jay Turser Precision Bass
Bugera V5 + EHX Metal Muff
Line 6 POD Studio UX2 + ADAM Audio A3X + Sennheiser HD 555
Washburn D10SB
Squier Affinity Stratocaster
Jay Turser Precision Bass
Bugera V5 + EHX Metal Muff
Line 6 POD Studio UX2 + ADAM Audio A3X + Sennheiser HD 555
Washburn D10SB