nebyt toho vrtaku, co si me doporucil ...

, bednu jsem udelal z nejaky dreveny fosny, co jsem koupil v kramu, hrany zaoblil frezkou a prestrikal to barvou - bohuzel jsem byl nedockavy a nepockal, az to poradne zaschne, takze ...

, no pro priste budu chytrejsi.
jinak muzu ten mark jenom doporucit, zvukove je to naprosta pecka. O GEQ jsem se ani nesnazil, pac jsem si rikal, ze stejne mam geq jako krabku, kterou ted davam do efektove smycky pred delay a reverb. Jen jsem tam mel maly problem, chtel jsem jit simulclass cestou v preampu a vynechal jsem tam 2 kondiky, jeden pres plate rezistor a druhy na napetovem delici na vystupu z lead obvodu. No a pri nastaveni gain/drive/volume+pull bright+pull fat na lead to zacalo vzdycky pekne oscilovat. Uz jsem byl i tak zoufaly, ze jsem se koukl do manualu od markiv a zjistil, ze je tam ta moznost. No ale pak jsem se nekde docetl, proc se na plate rezistor dava ten kondik (nejen, ze je to low-pass filter, ale taky ma trochu pomoci proti oscilacim), tak jsem to rozebral, pripajel 1x 1000pF a 1x500pF a oscilace jsou ty tam. Co se tyce napeti, tak tam mam B+ od 435V na PI, do 421V na prvni elektronce. Coz je v limitu, ktery jsou ve schematu od markIV.
no a ted planuju predelat hi-octane - chtel bych tam udelat puhs-pull konec se dvema 6v6 a pridat tam jednu cold biased triodu za 2. triodu - neco ve stylu slo (39k anodovy rezistor) nebo bogner (10k anodovy rezistor) aby to melo trochu vetsi grady

.