pomoc s výběrem jolany

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
sgaba

Re: pomoc s výběrem jolany

Příspěvek od sgaba »

Obrázek

No z týdle je to snad jasný...
necross
Bandzone: saphet

Příspěvek od necross »

no třeba straty co používá Miloš Dodo Doležal sou taky upravený Jolany
Fender strat, Kramer Baretta III, Standa Papež strat,
Marshall
Skiner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skiner »

Ad Márdi - jo, máte pravdu, asi 2 minuty po postnutí jsem si to vygooglil.
MrB14ck

Příspěvek od MrB14ck »

Ano Dodo hraje na upravený jolany - tohle je jedna z nich...
Obrázek
JJ Gtrs "Yamaha SG-40 replica", Aria Diamond 1803T, Zenon Audition->TC Polytune mini->Super Electric MK1.5->Boss DC3->Ibanez SC10->Ibanez DE7->Yamaha MagicStomp->Acoustic 450->Selmer T&B 212 + Stanley 212
www.black-audio.net
arcilucifer

Příspěvek od arcilucifer »

Atkins píše:Arrcilucifer: To jsou zase kecy :!: Kolik jsi měl v ruce Jolan :?: Jenom bych připodotknul, že i nejlepší "custom" nástroj je v rukou "lopaty", lopatou. :lol:
Petrvach: Na kytaru se většinou hraje :!:
na jolanu strat sem aktivne hral asi 10 let ,jolan sem v ruce par mel a taky sem mel v ruce i jiny nastroje jak od kytararu tak od firem. to tvoje připodotknuti je dost slabej vyplod.
de z toho citit takovej ten ceskej patriotismus,udelat si legendu aspon z neceho ,to co sem napsal je muj subjektivni nazor.leta sem si obhajoval vse co me na kytare sralo.kecy typu jolana ceska,dobra ,kolik velkych jmen na ni hralo a tak podobne to me fakt nedojima.
stejne jako kecy typu joo v tom 87. to byly casy kdyz sme bla bla
kdo se chce utvrzovat v tom jaka je jolana legenda a vytvaret smesnej mytus ,a vzpominat s nostalgii na dobu undergroundu pred 90. at si. chapu ze vzpominky jsou casto jediny co cloveku zustava.
Dalik

Příspěvek od Dalik »

Já před 20 lety na vejšce začínal na Galaxis, když se nepoužívalo vibrato, tak i obstojně ladila, ovšem tak volná kobylka, to bylo něco. Snímače byly otřesný. Stála mě tuším 1400,- nebo nějak tak. Pak jsem si polepšil na Jolanu Strat, ojetá, měla zámky na nultým i na kobyle, ale původní snímače. I tak to byl rozdíl. Pak přišla Diamantka, taky jetá, po úpravě. Na mě tehdy nevídaná tíha, krk jako poleno, nezvykl jsem si na ní, tak šla. DNešní modely jsou asi o něčem jiném. Olda Krejčoves mi právě minulý týden předváděl svůj signature model Jolana Grazioso, mrkněte na www.okrej.cz Byl blahem bez sebe. Když jsem jí vzal do rukou, měl jsem pocit jako by to byla dětská kytárka, má docela malé tělo.
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“