Je mozne ze je to prave spominanou elektrikou v byte alebo dome. Mne napr. lupu aj reproduktory na pocitaci aj v boxe na gitaru v pripade ze pocitac vypnem alebo naopak hlavu a to aj ked to nemam v rovnakej zasuvke. Je to proste napojene na jeden obvod. Pokial to vsak lupe pri stalom napati tak samozrejme moze byt problem v mikrofonickej lampe (mne to posledne robi hlava v skusobni.dalabo píše:Tak ještě novinka : Ten Randall lupe i když je úplně bez kytary a kabelu. Sice teda míň ale dělá to. Možný je že to je nějaký pokažený nebo víc háklivý kousek. Nevím.
Bugera 333xl nebo Randall RH 50T
Pravidla fóra
Re: Bugera 333xl nebo Randall RH 50T
- tallicaman
tak kdyz byl ve zkusebne, tak me v tom taky bylo slyset volani, ale mobil byl primo nad hlavou, kamosovi, co to mel na druhem konci mistnosti cca 4 metry dal, to nic nedelalo... lupalo mi v tom taky ale porad a to bylo vadnou lampou, po vymene vse v poradku... pokud na tom aparatu chces hledat chyby, tak je na kazdem dycky najdes, takze ho vrat a kup si neco za 40k a mozna pak budes mit srdicko v peri uz jen tim pocitem 
BaCH "Gary Moore" Les Paul, Roland Cube 30X, Hendrix WAH
Ještě jednou aby pochopil i málo chápavý : ve zkušebně jsou 4 komba z toho jeden Randall. Tři komba jsou v pohodě: Randall lupe když se zapíná-vypíná čerpadlo, rožne vedle světlo a tak. Já NEBUDU zkoumat jestli jiný Randall tohle dělá taky : majitel si to veme zaveze prodejci a vrátí mu to a sbohem. Jestli mám nebo nemám jiné kombo za 40 litrů může být každému ukradený a nic to nemení na tom že to kombo dělá bordel a 3 další na stejném místě ten bordel nedělají. Ale jasně pane chytrý já hledám problémy, dík za radu.
- tallicaman
neni zac 
BaCH "Gary Moore" Les Paul, Roland Cube 30X, Hendrix WAH