Nahravani s Cubase LE
Pravidla fóra
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
Nemaáš označeno co má CUBASE exportovat... to left and right locators je to co označíš myší, prostě klasickej výběr na té časové ose navrchu...Hevas píše:mám problém vyexportovat nahravku kdyz to udělám tak jak bylo výše uvedeno tak mi to napíše THE LEFT AND RIGHT LOCATORS MUST BE SET! nevíte nikdo co s tim pls
máš nahoře časovou osu a když exportuješ musíš myší nebo tak označit co z celeho projektu chceš exportovat....
Popř. bude v sekci export i nějaké zatržítko že to chceš exportovat cele, ne jen vybranou část...ale CUBASE nepouzivam tak nevim, ovsem s tim oznacenim to je u vsech multitrack proto to píšu
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Re: Nahravani s Cubase LE
Ahoj,
mám Cubase LE 1.0.10. Když nahrávám a zapnu si u stopy monitoring, tak mi to sice hraje, ale asi s pětivteřinovým zpožděním, což je mi vážně k ničemu. Nevíte někdo co s tím?
Díky
mám Cubase LE 1.0.10. Když nahrávám a zapnu si u stopy monitoring, tak mi to sice hraje, ale asi s pětivteřinovým zpožděním, což je mi vážně k ničemu. Nevíte někdo co s tím?
Díky
Potrebujes mit nastavenej nizkolatencni ovladac (ASIO). Pokud mas nejakou slusnou zvukovku, mel by to zvladat originalni, u horsich to jde pres ASIO4ALL.
A samozrejme pak jeste musis v Cubase nastavit, aby ten ASIO ovladac pouzival, ale pokud bys ho tam mel, tak by se IMHO aktivoval.
A samozrejme pak jeste musis v Cubase nastavit, aby ten ASIO ovladac pouzival, ale pokud bys ho tam mel, tak by se IMHO aktivoval.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tuším Devices -> VST AudioBay nebo VST Multitrack. Tam vybereš požadovaný z ovladačů zvukovky; samozřejmě jen z těch, které máš aktuálně v systému nainstalované. Následně v ASIO Control Panelu lze nastavovat velikost Audio Bufferu a tím pádem i dobu zpoždění (AKA "latence").
P.
P.
Re:
Cool Edit je super, ale těžko do něj nahrát 4 stopy najednou. Koupil jsem si Cubase a vzdal to, neumím s tím zacházet.
afektband píše:Tak mě přijde lepší Cool Edit. Cubase jsem zkoušel taky, ale přijde mi zbytečně složitější. Ten Cool Edit je víc intuitivní.Atkins píše:Cubase rulez- Z meho pohledu nejlepsi multistopa, vcetne MIDI implementace, jaka kdy byla.
Hledám možnost hrát jazz v Praze. http://bandzone.cz/janbisek
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nač stahovat kalhotky, když brod je ještě daleko?
trochu víc té vůle, chlapci - a hned se dílo podaří
P.
P.
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
Re: Re:
LE? Prodáš?Jazzman píše:Cool Edit je super, ale těžko do něj nahrát 4 stopy najednou. Koupil jsem si Cubase a vzdal to, neumím s tím zacházet.
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
Obsah sáčku vysypeme do 0,5l vroucí vody, přidáme vejce a promícháme. Hotové dogma podáváme téplé a šíříme řetězovou reakcí.
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Neprodávej
Určitě se Ti bude hodit
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
- turbo_MaCk
- Kontaktovat uživatele:
kazíš mi kšefty heleAtkins píše:NeprodávejUrčitě se Ti bude hodit
Vířím klidné vody pacifiku. Jsem jediným opravdovým nepřítelem dobrého zvuku.
Nero: Cenzura. Nejsme warez fórum.
Doporučuji Cubase, stačí se v tom naučit trochu dělat a pak je to jedna báseň. Stahnete si plug-iny a je to paráda...
Doporučuji Cubase, stačí se v tom naučit trochu dělat a pak je to jedna báseň. Stahnete si plug-iny a je to paráda...
Ibanez RG420EG/Schecter OMEN 7 EXTREME -> ENGL e530 -> t.c.e. G-Major -> BBE Maximizer -> M/B 50/50 -> Framus 212.
-
negativecreep
Asi vas nastvu svym dotazem ,ale kdyz eportuju do WMA z cubase LE tak se me to exportuje, ale nezefektovany, tozn. ze kytara neni prohnana guitar rigem jako v projektu.Urcite musim neco zmacknout,ale nemohu za boha prijit kterej cudl.Dik za odpoved, jestli nekdo bude mit nervy na takovou kravinu odpovidat.ze ja radsi nezustal jen u brnkani 
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Zaškrtnout Use Effects (nebo tak nějak se to v tom Export dialogu bude jmenovat).
P.
P.
-
negativecreep
Ahoj , diky moc , prave ze jsme tam nic takovyho nenasel, v manualu ke starsi verzi cubase sx pisou: ze tam je includes effects ,ale tady nic, to zase bude nejaka kravina ,az se budu stydet ,moje okno vypada takhle: dik moc za odpoved
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ještě by mě zajímal obsah těch dvou záložek (Advanced a Media).
P.
P.
-
negativecreep
Zdravim, ja jsme to neposilal, protoze ty dalsi zalozky me prisli uplne mimo misu ,tak tady posilam, a dik moc ,ze se me tak venujes 
-
negativecreep
- pavlii
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mhm - koukám do manuálu a nějak nechápu, kde je problém. Výstup pro Mixdown je "Stereo Out"; pokud tam při normálním přehrávání slyšíš i efekty a podobně, musí být i v exportu..... Jaké jsou ještě možnosti pro Audio Engine Output? Jo a proč to exportuješ ve 32bit float?
P.
P.