Wocass píše:Někdy mi přijde, že holkoun chodí jen vyvolávat konflikty nic víc. Každý kdo nesdílí jeho názor je okamžitě špatnej a blbej a nevím co ještě

ukaz mi jeden jedinej pripad, jeden jedinej muj post, kde jsem o nekom napsal ze je blbej, najdi to prosim ano:-) Vyjma toho, ze tobe jsem napsal, ze jsi Wocass - coz btw nebyl muj vymysl, ale tvuj:-) Myslim, ze i k individuim typu zebrak se chovam slusneji nez si zaslouzej:-)
To ze si prosazuju svuj nazor je celkem legitimni predpoklad pro diskusi, nemyslis?...jiny nazor ja respektuju, zejmena pokud ma hlavu a patu...
nemuzu za to, ze napisu svuj nazor, kterej treba tobe a mnohym prijde na ho*no, ale je treba par jedincu, ktery ho ocenej, vyvola u fanatickych vyznavacu interpreta XXX flamewar:-) Jsou interpreti, ktery znam dobre a dokazu je posoudit (ano, subjektivne). Jsou interpreti, ktery neznam, a proto k nim nepisu.
vorech6 píše:nevšímejte si ho, jednoho dne to přežene příde mod a šoupne mu ban...
jinak Manowar je skvělá kapela bohužel sem se zatim nedostal k ničemu jinýmu než hells on wheels ale ostaní alba sou už na seznamu co si mam sehnat

Za co bych mel dostat ban?:-) To ze nesouhlasis ty s mejma nazorama je jako duvod pro ban celkem irelevantni:-) A pouzivani ironie a sarkasmu tusim jako duvod pro ban v pravidlech taky neni:-)
žebrák píše:holkoun píše:
bez se ucit na vlastivedu...opet se ozyvas ve chvili, kdy vis totalni kulovy (coz je 99% tvych prispevku). Ale jelikoz rad pomaham nevzdelanym, tady ti posilam link , ktery ti snad vysvetli, ze to neni termin, ktery jsem si vymyslel, "aby se nekdo smal".
http://www.google.cz/#hl=cs&q=Samowar+m ... b90523f567
zkus to zase priste...
Jááááj, to je škoda že mě to vůbec nezajímá...

Jaaaj, to je skoda, ze me nezajima, ze te to nezajima...problem mas ty, ne ja:-)