Manowar

Vše o kapelách a hudebnících ...
Teorge

Re: Manowar

Příspěvek od Teorge »

Samowar je tohleto :-P

Obrázek

Holkoun: umíš rozepsat svůj názor nebo jen se pouštět do lidí, že nic neví a ať použijí google. Na google je hodně názoru na Manowar, se všema souhlasíš? Zajímali by mě prosím tě ty společně věci, na které jsi narazil mezi Manowar a Evou a Vaškem, děkuji.
Skořepný Šokátor

Příspěvek od Skořepný Šokátor »

holkoun píše:Ty si fakt wocass:-) Kde nekoho urazim? To ze o nekom napisu, ze jsou parodie? To je jejich problem, ze se sami ztrapnujou - a hlavne se me neptej cim, na to ti staci pan Google. Btw to zes me oznacil za Jonas Brothers me absolutne neurazi, ba naopak:-)
Buhahahá!!! holkoun poslouchá Jonáše :lol:
fekál.
holkoun

Příspěvek od holkoun »

Teorge píše:Samowar je tohleto :-P

Obrázek

Holkoun: umíš rozepsat svůj názor nebo jen se pouštět do lidí, že nic neví a ať použijí google. Na google je hodně názoru na Manowar, se všema souhlasíš? Zajímali by mě prosím tě ty společně věci, na které jsi narazil mezi Manowar a Evou a Vaškem, děkuji.
hele sorry, ale ucit nekoho, kolik je 1+1 fakt nebudu...castecne jsem to uz naznacil ve svym prvnim prispevku...a ohledne Evy a vaska uz jsem se taky vyjadril. Parodie.
Jinak nazory na kapely si vytvarim z 95% sam...to s tim googlem jsem myslel, at si o nich a jejich vystupovani neco prectou (tedy fakta)...mimochodem ten blog co je tu postnul je pomerne vystistihujici.

Skořepný Šokátor píše:
holkoun píše:Ty si fakt wocass:-) Kde nekoho urazim? To ze o nekom napisu, ze jsou parodie? To je jejich problem, ze se sami ztrapnujou - a hlavne se me neptej cim, na to ti staci pan Google. Btw to zes me oznacil za Jonas Brothers me absolutne neurazi, ba naopak:-)
Buhahahá!!! holkoun poslouchá Jonáše :lol:
hele ani poradne nevim, kdo to je:-)...vim ze to jsou neco jako Hansons 21. stoleti...hansonum se "radobyrockeri" taky smali...no ale jejich mmmmbop proste proveril i cas... i kdyz je to total vodrhovacka...ale ma to energii...
Ale pokud bys me postavil pred volbu - Hansons nebo Manowar, tak bez otaleni vyberu Hansons, protoze se chci hudbou bavit a ne poslouchat "True metal" od "true metal warriors":-)
Naposledy upravil(a) holkoun dne 21.05.2010 22:23, celkem upraveno 1 x.
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

Fajn. Tvůj ctěný názor na tuto kapelu tedy známe. A jelikož je tento topic (stejně jako 99% ostatních v této sekci) určen fanouškům, nikoliv fanatickým odpůrcům, rád bych tě jménem zmíněných fanoušků požádal, abys opustil toto téma a nepřispíval do něj. Zpívat o metalu, válce, hrdinství a cti je prostě styl Manowar a když se ti to nezdá, nikdo nebrání ventilovat svoje názory tam, kde o to někdo stojí, tj. jinde.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
Smile

Příspěvek od Smile »

holkoun - tohle si prosimte precti...
Pono MGC, Washburn WD10S; Kerrianne; Core88 Mephisto's Eins, Zwei, Drei; Core88 Sweet Hunny OD; Core88 Professor Stein's Fuzz; St. Anley 15W Head; St. Anley 112
holkoun

Příspěvek od holkoun »

SmileCZ píše:holkoun - tohle si prosimte precti...
dekuji za upozorneni, nicmene nevidim duvod, proc bych nemohl diskutovat (ten prispevek si precti sam poradne)...ja jsem svuj nazor jemne sarkasticky vyjadril (jednou vetou) a pak jsem uz jen odpovidal na dotazy :twisted:
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Někdy mi přijde, že holkoun chodí jen vyvolávat konflikty nic víc. Každý kdo nesdílí jeho názor je okamžitě špatnej a blbej a nevím co ještě :roll:
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
vorech6

Příspěvek od vorech6 »

nevšímejte si ho, jednoho dne to přežene příde mod a šoupne mu ban...
jinak Manowar je skvělá kapela bohužel sem se zatim nedostal k ničemu jinýmu než hells on wheels ale ostaní alba sou už na seznamu co si mam sehnat :twisted:
Metal vládne světem!Hip Hop nechte dětem!

Kytary: el: Washburn N1NM-Roland Cube 20X
ak: Squier Stratacoustic, Washburn D10SCE12B- Kustom Sienna 16, bazarovka dreadnought(openD)
žebrák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od žebrák »

holkoun píše: bez se ucit na vlastivedu...opet se ozyvas ve chvili, kdy vis totalni kulovy (coz je 99% tvych prispevku). Ale jelikoz rad pomaham nevzdelanym, tady ti posilam link , ktery ti snad vysvetli, ze to neni termin, ktery jsem si vymyslel, "aby se nekdo smal".
http://www.google.cz/#hl=cs&q=Samowar+m ... b90523f567

zkus to zase priste...
Jááááj, to je škoda že mě to vůbec nezajímá... :wink:
holkoun

Příspěvek od holkoun »

Wocass píše:Někdy mi přijde, že holkoun chodí jen vyvolávat konflikty nic víc. Každý kdo nesdílí jeho názor je okamžitě špatnej a blbej a nevím co ještě :roll:
ukaz mi jeden jedinej pripad, jeden jedinej muj post, kde jsem o nekom napsal ze je blbej, najdi to prosim ano:-) Vyjma toho, ze tobe jsem napsal, ze jsi Wocass - coz btw nebyl muj vymysl, ale tvuj:-) Myslim, ze i k individuim typu zebrak se chovam slusneji nez si zaslouzej:-)
To ze si prosazuju svuj nazor je celkem legitimni predpoklad pro diskusi, nemyslis?...jiny nazor ja respektuju, zejmena pokud ma hlavu a patu...

nemuzu za to, ze napisu svuj nazor, kterej treba tobe a mnohym prijde na ho*no, ale je treba par jedincu, ktery ho ocenej, vyvola u fanatickych vyznavacu interpreta XXX flamewar:-) Jsou interpreti, ktery znam dobre a dokazu je posoudit (ano, subjektivne). Jsou interpreti, ktery neznam, a proto k nim nepisu.

vorech6 píše:nevšímejte si ho, jednoho dne to přežene příde mod a šoupne mu ban...
jinak Manowar je skvělá kapela bohužel sem se zatim nedostal k ničemu jinýmu než hells on wheels ale ostaní alba sou už na seznamu co si mam sehnat :twisted:
Za co bych mel dostat ban?:-) To ze nesouhlasis ty s mejma nazorama je jako duvod pro ban celkem irelevantni:-) A pouzivani ironie a sarkasmu tusim jako duvod pro ban v pravidlech taky neni:-)
žebrák píše:
holkoun píše: bez se ucit na vlastivedu...opet se ozyvas ve chvili, kdy vis totalni kulovy (coz je 99% tvych prispevku). Ale jelikoz rad pomaham nevzdelanym, tady ti posilam link , ktery ti snad vysvetli, ze to neni termin, ktery jsem si vymyslel, "aby se nekdo smal".
http://www.google.cz/#hl=cs&q=Samowar+m ... b90523f567

zkus to zase priste...
Jááááj, to je škoda že mě to vůbec nezajímá... :wink:
Jaaaj, to je skoda, ze me nezajima, ze te to nezajima...problem mas ty, ne ja:-)
McKozias
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od McKozias »

jako deti :)
abych nebyl OT:..od manowaru jsem par songu slysel, ale moc me to nechytlo..prijde mi to strasne pomale a tak divne se to tahne..
Teorge

Příspěvek od Teorge »

No mě se od nich líbí taky jen pár písniček. Asi to budou ty nejznámější.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Pánové, co se uklidnit a nečeřit klidné vody? Je to totálně zbytečné a akorát to všechny obtěžuje...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
mtmccox
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mtmccox »

Říkejte si co chcete, ale právě poslouchám Die For Metal a dobíjí mě to přímo úchvatně.

Neuvěřitelná energie, psychická podpora a pozitivní naladění.
A vůbec tam nejde o to, že bych měl zemřít pro heavy metal...
Jdu pozítří k matuře a tak mě to dostává do správného vítězného rozpoložení :lol:

Takže pánové...
Hold your head up high
raise your fist up in the air
play metal LOUDER THAN HELL :twisted:
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

Naprosto s Tebou souhlasím, nejsem žádnej skalní fanoušek jejich či něco takového. Ale když už si jejich skladby poslechnu, popřípadě nějakou zabrnkám na kytaru, nikdy mě to nenechá v klidu. Házím hlavou jak utržen ze řetězu a zmítám se v nostalgii :twisted:
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
holkoun

Příspěvek od holkoun »

Ten Ulrich ma kliku ze na Sonisphere hrajou jeste vetsi experti :D
http://www.youtube.com/watch?v=fFUGfYMD ... r_embedded
Prejdák
Kontaktovat uživatele: