Jasně, dobrý odposlech musí být, ale stejně nic nemůže být nějak moc nahlas tak k čemu ty watty??
Předem děkuji za trpělivé napsání odpovědi.....
Ps: kdyžtak mě pls odkažte na nějáký článek s tímhle tématem a zamkněte to...
To jsem taky nepochopil...bubucci píše:A taky jde o styl hudby. Při metalu jsou většinou 2 kytary a tam je třeba alespoň 50W(ale spíš 100W) hlavu, aby to byl ten správný mazec. Když se hraje něco klidnějšího, stačí 30W lampové okmbo až nad hlavu.
Já před svým celolampovým kombem na hranici hadroomu brečím. Nebo sem si zvykl. Nahlas to rozhodně není : )Zatím si taky nedovedu tak úplně představit, jak daleko bych musel stát od vytavené 100W aparatury, abych neumřel.
A jinak tvůj sluch v pohodě joturbo_MaCk píše:1. potřebuješ dobrý zvuk, který ten mikrák získá... někdo má rači silnější a má opravdu čistý zvuk... já mám rád padesátku a rád si ji za zádama vysolím, odposlechy mě s***u, já je nepotřebuju, potřebuju to slyšet za zádama. RAči ten mikrák oddělám a pošlu to rovnou k lidem z aparátu když už. a pa sou taky prostory, kde se prostě mikrákem nezvučí (a sou tam dobré koncerty). Zrovna teď příští pátek na skleněné louce to pustím z boxu přímo na lidi bez zvučení...
A odkud teda slyší svůj zpěv, když tam před nima nic není??radekb94 píše:Tady konkrétní případ http://www.youtube.com/watch?v=i8wCCSQCwHo
no jasne a to má teda jenom zpěv, s tím že za sebou slyší ty bedny joBummer píše:Má odposlech v uších.