Marshall MB 4410

Baskytarová aparatura ...
Morrr

Re: Marshall MB 4410

Příspěvek od Morrr »

tohle kombo je skvele pro rock a podobne... lampa tam v predzesilovaci je, koukal jsem se dovnitr a je skvele postavene.
Jen je mooooc tezke a hlasite (jednou prisla pani z pateho patra nad zkusebnou, ze ji skacou nudle z polivky), tak jsem jej vymenil za NEMESIS BY EDEN EN15E 200 W, 15".
EN15E je nejlepsi z vyberu WARWICK SWEET 15.3 s ekvalizérem a vypínatelnou hornou 150 W, 1 x 15" + horna (ktera nesla vypnout ???) nebo GALLIEN-KRUEGER BACK LINE 112 100W/1x12".
Marshall MB4410, MBC 115, ROCKBASS BY WARWICK - Corvette Basic, STAGG - Serie 3240, WARWICK - Red Label ML - .040
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

radsej by som zobral ten nemesis,ale moc by som nebral ten GK backline,ani toho Warwa
rene

Příspěvek od rene »

Měl sem možnost koncertovat s touhle věcí ve formě stacku(MB zesák a 410 bedna) a musim říct že mě to moc mile překvapilo.Mam rád zkreslení baskytary a zkreslenej kanál na týhle věci byl vážně parádní.Hutnej a průraznej,ale zároveň dobře reagoval na dynamiku a nebylo v tom žádný rozpatlaný chrchlání.Za mě doporučuju.
PRS Soapbar II, POD HD500, Martamp #1, Crybaby classic, hero and destroy 'n' roll.....

....používejte zámky na popruhy, jsou moc dobrý....
BUDAJ-31

Příspěvek od BUDAJ-31 »

inak mal som toto kombo len MB15 a bol som snim spokojeny,kamarat hral na toto kombo a vravel z je to parada..hore vyzsie som neopisoval ale toto kombo pre info...
PiciTuo

Příspěvek od PiciTuo »

Zdravim vas vsetkych...... precital som si kazdeho prispevok, ale nikto sa nestretol s tym problemom ako ja :(
Mam to MB4410 par dni a na mode MODERN mi vrzgaju a skresluju reproduktory aj pri nizsej hlasitosti- hram na pasivnej 4-strunovej (Ibanez GSR200), skusal som aj FENDER percusion bass, menil som aj kabel....... stale to iste :( skusil som prepojit hlavu s externou bednou a problem bol prec, ale kvalitny Marshall zvuk sa stratil s nim...... moze to byt tym, ze reproduktory nie su este vyhrate a skresluju (sustia, vrzgaju, pukaju...) ??? Dakujem
garde

Příspěvek od garde »

....niečo tam máš buď prehúlené alebo to bude na reklamáciu....alebo ešte môže blbnúť kompresor....neviem, to je ťažko takto na diaľku....
Lakland Skyline 55-02 DLX
GK 700RB-II + GK 810SBX
kapela: http://bandzone.cz/unknownman
Nesst
Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nesst »

Jestli to máš v záruce, tak to běž prostě reklamovat...
Naučit se pentatoniku je jako naučit se plazit. Pokud nechceš žvýkat hlínu, nauč se teorii.
http://www.bandzone.cz/fan/nesst
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

PiciTuo píše:Zdravim vas vsetkych...... precital som si kazdeho prispevok, ale nikto sa nestretol s tym problemom ako ja :(
Mam to MB4410 par dni a na mode MODERN mi vrzgaju a skresluju reproduktory aj pri nizsej hlasitosti- hram na pasivnej 4-strunovej (Ibanez GSR200), skusal som aj FENDER percusion bass, menil som aj kabel....... stale to iste :( skusil som prepojit hlavu s externou bednou a problem bol prec, ale kvalitny Marshall zvuk sa stratil s nim...... moze to byt tym, ze reproduktory nie su este vyhrate a skresluju (sustia, vrzgaju, pukaju...) ??? Dakujem
Pokud to na jiné bedně nedělá, tak to nebude tím, že to není vyhrané. Každý aparát, který zrovna vyleze z výroby musí okamžitě fungovat na 100% Tady bych taky volil reklamaci. Pokud je to teda nové.
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary“