Ahoj
včera jsem natáh nový struny a možná jsme trošku přetáh ty matice, co držej ladící mechaniky v hlavě, každopádně dneska se mi povolila mechanika u H. je to jakoby nebyla z obou stran sevřeá a prostě tam moc nedrží. Strunu jsem tedy povolil.
Hlavní problém spočívá v tom, že máme v neděli koncert, tedy to dost spěchá a bohužel budu mít volno až tu neděli ráno.
Nějaké nápady co s tím?
Povolená ladicí mechanika - SPĚCHÁ!!
Pravidla fóra
Povolená ladicí mechanika - SPĚCHÁ!!
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Fender USA Strat / Tele PRODÁM NĚKOLIK FENDER USA/JP KYTAR (a sběratelský Framus) ---->ex-Fender 65 Deluxe Reverb / Strymon Iridium
Nashville NW-20C
Re: Povolená ladicí mechanika - SPĚCHÁ!!
Ahoj mohl by jsi trochu lépe popsat co stim je? protáčí se ti kolík, nebo se tam jen hejbe celá ladící mechanika. Pokud to druhý tak by mělo stačit utáhnout matku jestli si neurval závit.
Fender statocaster(EMG 81,S,S), Gibson studio lp---> ibanez ts9, vox buldog, crybaby dime from hell--->Orange rockereverb 50---> boss ch-1,cs-3, danelectro reel echo--->homemade box 1x12 celestion v30
-
woro90-1
Pošli fotku a popis co je to za mechaniky. Z toho popisu toho není moc poznat.
No, v zásadě šlo o to, že se urvaL kius ladící mechaniky, takže se trochu vypáčila. povolil jsem to a zas utáh, takže uvidím, jak to bude držet, snad to konceert přečká. Ale tA ČÁST, KDE JE STRUNA(tedz rtA DRUHÁ, NEŽ SE URVAla) je dlouhá asi 14 mm. tak doufám, že to třeba nevypáčí srážeč nebo takj.
díkz za RADY A SORRY YA TEXT KVULI NEZVYKLÝ KLÁVESNICI.
díkz za RADY A SORRY YA TEXT KVULI NEZVYKLÝ KLÁVESNICI.
RHEA - progressive rock (neaktivní)
Nashville NW-20C
Nashville NW-20C