ja bych vyradil ladicku z retezce, nejaka z tech krabek nebo hlava ma urcite vystup a urcite tim signalu nepritizis, kdyz ji z hlavniho retezce vynechas...
jinak k tematu, ono kdyz se vhodne pouzijou,tak je dobry mit skoro cokoli, sam to ted dlouhodobe resim a dosel jsem k minimalne 3fuzzum, tj. FuzzFace, FuzzFactory a jeden neznameho typu od fy. Cranetortoise, takovej chemictejsi

. Pred to nebo za to kvakadlo a whammy, jestli se ji podari zpravit. Pak eventuelne nejakej jemnejsi nakop jeste. Za tim phasery, na ty jsem ulitlej, tak aspon 2, idealne vic, za tim chorus, asi zustanu jen u Boss CE-1, tim, ze ma i vibrato, resi tak dalsi mozny efekt, za to pravdepodobne syntesizer, pak tremolo a nakonec delay.
No vynechal jsem flangery, ale zatim to nemam jeste vsechno v realu otestovane a urcite me jeste neco nadchne, tipuju to na nejblizsi mesic, kdy se mi ma dostat do ruky vetsi mnozstvi krabicek na ozkouseni, byt jen na cca. odpoledne.
A stylove to nemam daleko, takovej ten britskej zvuk, byt vetsinou hnanej krzeva americkou mesu
Jeste k ty SD1cce muzu dodat ze je super, hlavne japonska verze, mimojine na vytazeni vysek, jak ma buffer, tak to vic cinka, i kdyz je efekt vyplej, ale minimalne u stratu to je k dobru.
Co bych ale vynechal, je reverb, zvuk delaye precejen nejni az tak odlisny v urcitych nastavenich a je zbytecne mit moc tech zarizeni...