Metallica
Re: Metallica
Ty vole, James, Kirk, Lars a Dave jamujou na jednom podiu. Jestli se teď nezačne otáčet planeta na druhou stranu, tak kdy jindy?? 
Tak to je moc. Neni možné
Ale vypadá to hustě:D
Tak to je největší HELL!!!!
Jó a nejvíc sem se zapomněl pochlubit, že sem ukořistil trsátko!
Jó a nejvíc sem se zapomněl pochlubit, že sem ukořistil trsátko!
žebrák: dobře ty, a jaké? To Hetfieldovo černo-bílé? Nebo to ve tvaru rakve? Nebo BIG-4 motiv??
Bílý s nápisem "Metallica sux"
A na druhý straně je nějakej zelenej vopičák, nevim cotoje. Noale je to nejkručííí a to je hlavní 
Kdybych chyt to bigfourovský tak to by mi málo pukla hlava! To bylo výborný jak svině.
Kdybych chyt to bigfourovský tak to by mi málo pukla hlava! To bylo výborný jak svině.
Brácha si ho chytl při Slayerech. Je velký, neuvěřitelně měkký a vhodný tak akorát na akustiku nebo na výstavku. No ale co s ním taky jinýho, že?žebrák píše:Bílý s nápisem "Metallica sux"A na druhý straně je nějakej zelenej vopičák, nevim cotoje. Noale je to nejkručííí a to je hlavní
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
hele a z tý sofie bude teda dývko?
Metal vládne světem!Hip Hop nechte dětem!
Kytary: el: Washburn N1NM-Roland Cube 20X
ak: Squier Stratacoustic, Washburn D10SCE12B- Kustom Sienna 16, bazarovka dreadnought(openD)
Kytary: el: Washburn N1NM-Roland Cube 20X
ak: Squier Stratacoustic, Washburn D10SCE12B- Kustom Sienna 16, bazarovka dreadnought(openD)
- fixja
- last.fm: http://www.last.fm/user/predatorjf
- Bandzone: http://bandzone.cz/letrourou
To je toto: http://aukro.cz/item1091542224_original ... layer.html ?Bummer píše:Brácha si ho chytl při Slayerech. Je velký, neuvěřitelně měkký a vhodný tak akorát na akustiku nebo na výstavku. No ale co s ním taky jinýho, že?
Ti přihazující jsou blázni 
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
Ne ne, to jeho je černý, větší a má všechny tři strany stejně dlouhý.fixja píše:To je toto: http://aukro.cz/item1091542224_original ... layer.html ?Bummer píše:Brácha si ho chytl při Slayerech. Je velký, neuvěřitelně měkký a vhodný tak akorát na akustiku nebo na výstavku. No ale co s ním taky jinýho, že?
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Není to Trujillo ?žebrák píše:Bílý s nápisem "Metallica sux"A na druhý straně je nějakej zelenej vopičák, nevim cotoje. Noale je to nejkručííí a to je hlavní
![]()
Nechápu, já celou dobu čekal hosta, aji o tom Metla mluvila a vono h***o!
ESP Horizon NT II DBSB --> Laney GH50L --> VHT Special 6
"Z profilového avataru se dá vyčíst ledacos"
Paul Gray (1972-2010) R.I.P.
"Z profilového avataru se dá vyčíst ledacos"
Paul Gray (1972-2010) R.I.P.
- Skořepný Šokátor
A ja, podle toho, co jsem cetl, ze se hralo, bych zrovna rekl, ze setlist vybranej celkem dobre...ale jak rikam, ja tam nebyl (nakonec zamerne)...Mustainea sem s nima chtel sice videt, ale nakonec k tomu nedoslo...takze jsem o nic neprisel, i kdyz tohle bych fakt videt chtel:-)ultra-violence píše:Zdravím fandy...
Nevim chlapci, já byl na Metallice prvně, a že to Lars často jooo pořádně lemplil, jsem teda slyšel... samozřejmě že mě to nepotěšilo, ale co s tím kua můžu dělat? Výběr songů bych taky uvítal trochu jiný, ale co s tim kua můžu dělat? Zvuk bych taky chtěl lepší, ale co s tim kua můžu dělat?
I tak jsem rád že jsem tam byl a taky jsem si to užil... i když nevím, zda někteří slabomyslnější pochopí, co chci říct.
Rozhodně tady nebudu tři dny citovat citace citací citací citací citací, tahat se o slovíčka a tak dále...že vás to baví pánové.
Mějte se, čusbus autobus.
-
dfleischer
Setlist byl fakt supr,zahráli hafo starejch pecek (http://www.setlist.fm/setlist/metallica ... 41b8b.html) jenom mě tam chyběl Four horsemen,Unforgiven a Am I evil...zato Motorbreath,Battery,Helpless a Sanitarium mě mile překvapilo
Vlastně jsem poprvé slyšel pouze Battery, Apocalypse, Helpless a Motorbreath.... taky není špatné!!
Ale Berlin 2008 už asi něco jen tak netrumfne! Celej setlist kromě 4 skladeb byl pro mě novej. To byl šoking!!
Ale Berlin 2008 už asi něco jen tak netrumfne! Celej setlist kromě 4 skladeb byl pro mě novej. To byl šoking!!
Mně chyběl Fuel a Hit the lights, ale to si uvědomuju až takle zpětně, v tý chvíli mi to bylo maximálně jedno
Battery a Sanitarium mě překvapilo taky.
Mě překvapilo nejvíc taky Sanitarium, Baterka a My apocalypse...A to dost mile
Akorát kámoš mě sral s tim jak si furt stezoval ze nehrajou Fuel... 
-
dfleischer
jinak ještě musim pochválit -mnou vždycky nenáviděnýho- Roberta Trujilla,on neni jenom opice,on je opice co k***a umí hrát na basu