Metallica

Vše o kapelách a hudebnících ...
Odpovědět
r0nn!e

Re: Metallica

Příspěvek od r0nn!e »

Ty vole, James, Kirk, Lars a Dave jamujou na jednom podiu. Jestli se teď nezačne otáčet planeta na druhou stranu, tak kdy jindy?? :x
Antonio

Příspěvek od Antonio »

Tak to je moc. Neni možné :D Ale vypadá to hustě:D
žebrák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od žebrák »

Tak to je největší HELL!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Jó a nejvíc sem se zapomněl pochlubit, že sem ukořistil trsátko! :twisted:
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

žebrák: dobře ty, a jaké? To Hetfieldovo černo-bílé? Nebo to ve tvaru rakve? Nebo BIG-4 motiv??
žebrák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od žebrák »

Bílý s nápisem "Metallica sux" :) A na druhý straně je nějakej zelenej vopičák, nevim cotoje. Noale je to nejkručííí a to je hlavní :twisted:

Kdybych chyt to bigfourovský tak to by mi málo pukla hlava! To bylo výborný jak svině.
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

žebrák píše:Bílý s nápisem "Metallica sux" :) A na druhý straně je nějakej zelenej vopičák, nevim cotoje. Noale je to nejkručííí a to je hlavní :twisted:

Kdybych chyt to bigfourovský tak to by mi málo pukla hlava! To bylo výborný jak svině.
Brácha si ho chytl při Slayerech. Je velký, neuvěřitelně měkký a vhodný tak akorát na akustiku nebo na výstavku. No ale co s ním taky jinýho, že? :D
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
vorech6

Příspěvek od vorech6 »

hele a z tý sofie bude teda dývko?
Metal vládne světem!Hip Hop nechte dětem!

Kytary: el: Washburn N1NM-Roland Cube 20X
ak: Squier Stratacoustic, Washburn D10SCE12B- Kustom Sienna 16, bazarovka dreadnought(openD)
fixja
last.fm: http://www.last.fm/user/predatorjf
Bandzone: http://bandzone.cz/letrourou

Příspěvek od fixja »

Bummer píše:Brácha si ho chytl při Slayerech. Je velký, neuvěřitelně měkký a vhodný tak akorát na akustiku nebo na výstavku. No ale co s ním taky jinýho, že? :D
To je toto: http://aukro.cz/item1091542224_original ... layer.html ? :D
mtmccox
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mtmccox »

Ti přihazující jsou blázni :mrgreen:
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
Bummer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bummer »

fixja píše:
Bummer píše:Brácha si ho chytl při Slayerech. Je velký, neuvěřitelně měkký a vhodný tak akorát na akustiku nebo na výstavku. No ale co s ním taky jinýho, že? :D
To je toto: http://aukro.cz/item1091542224_original ... layer.html ? :D
Ne ne, to jeho je černý, větší a má všechny tři strany stejně dlouhý.
Gibson Explorer '76 RI Cort M600 BCS Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) DIMAVERY PB-320 Hardwire CM-2 Michalík Wah-Volume Boss GEB-7 Hardwire CR-7 Hardwire TR-7 Hardwire DL-8 Laney VH100R 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 Peavey Bandit 112 Sheffield USA fake Shure SM58 M-Audio MobilePre USB mkII M-Audio Firewire 410

Bias je slovo, ne zkratka.
Varach

Příspěvek od Varach »

žebrák píše:Bílý s nápisem "Metallica sux" :) A na druhý straně je nějakej zelenej vopičák, nevim cotoje. Noale je to nejkručííí a to je hlavní :twisted:
Není to Trujillo ? :D
Joey01

Příspěvek od Joey01 »

Nechápu, já celou dobu čekal hosta, aji o tom Metla mluvila a vono h***o!
ESP Horizon NT II DBSB --> Laney GH50L --> VHT Special 6

"Z profilového avataru se dá vyčíst ledacos"

Paul Gray (1972-2010) R.I.P.
Dante

Příspěvek od Dante »

No očividně Praha už byla jen takovej dojezd. :shock:
Vztek, zkreslení.
Obrázek
∞=0
Skořepný Šokátor

Příspěvek od Skořepný Šokátor »

Dio prostě ne a ne se vrátit no...
fekál.
holkoun

Příspěvek od holkoun »

ultra-violence píše:Zdravím fandy...
Nevim chlapci, já byl na Metallice prvně, a že to Lars často jooo pořádně lemplil, jsem teda slyšel... samozřejmě že mě to nepotěšilo, ale co s tím kua můžu dělat? Výběr songů bych taky uvítal trochu jiný, ale co s tim kua můžu dělat? Zvuk bych taky chtěl lepší, ale co s tim kua můžu dělat?
I tak jsem rád že jsem tam byl a taky jsem si to užil... i když nevím, zda někteří slabomyslnější pochopí, co chci říct.
Rozhodně tady nebudu tři dny citovat citace citací citací citací citací, tahat se o slovíčka a tak dále...že vás to baví pánové.
Mějte se, čusbus autobus.
A ja, podle toho, co jsem cetl, ze se hralo, bych zrovna rekl, ze setlist vybranej celkem dobre...ale jak rikam, ja tam nebyl (nakonec zamerne)...Mustainea sem s nima chtel sice videt, ale nakonec k tomu nedoslo...takze jsem o nic neprisel, i kdyz tohle bych fakt videt chtel:-)
dfleischer

Příspěvek od dfleischer »

Setlist byl fakt supr,zahráli hafo starejch pecek (http://www.setlist.fm/setlist/metallica ... 41b8b.html) jenom mě tam chyběl Four horsemen,Unforgiven a Am I evil...zato Motorbreath,Battery,Helpless a Sanitarium mě mile překvapilo
r0nn!e

Příspěvek od r0nn!e »

Vlastně jsem poprvé slyšel pouze Battery, Apocalypse, Helpless a Motorbreath.... taky není špatné!!

Ale Berlin 2008 už asi něco jen tak netrumfne! Celej setlist kromě 4 skladeb byl pro mě novej. To byl šoking!!
žebrák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od žebrák »

Mně chyběl Fuel a Hit the lights, ale to si uvědomuju až takle zpětně, v tý chvíli mi to bylo maximálně jedno :) Battery a Sanitarium mě překvapilo taky.
Varach

Příspěvek od Varach »

Mě překvapilo nejvíc taky Sanitarium, Baterka a My apocalypse...A to dost mile :) Akorát kámoš mě sral s tim jak si furt stezoval ze nehrajou Fuel... :x
dfleischer

Příspěvek od dfleischer »

jinak ještě musim pochválit -mnou vždycky nenáviděnýho- Roberta Trujilla,on neni jenom opice,on je opice co k***a umí hrát na basu :D
Odpovědět

Zpět na „Skupiny a hudebníci“