A tady je můj problém ... Chtěl bych se ty výšky nějak naučit, máte nějaký návod ? Já je umím a dobře mi jdou, ale takovým tím (nevím jak to nazvat ... holčičím až buznovským hlasem to zní ... prostě sborovým hlasem to umím vytáhnout a není to moc pěkné...nevíte jak se takový hlas jmenuje ? Díky ) Mno a to bych moc nechtěl, jak to zkouším vytáhnout normálně hlasem, břes bránici, tak jak dojdu už SKORO nahoru tak mi to začíná přeskakovat a dále se nedostanu). Dám Vám příklad té výšky, co by se mi líbilo, ať máte trochu představu - http://www.youtube.com/watch?v=03b6DQBcwV8 - dejte si to prosím na 2:33 a poslechněte si to - Díky. Tak to je takový pro mně docela vážný, veliký problém.
Druhý můj problém je, jak zpívám třeba 3-4 hodiny vkuse a pak třeba hoďku pauzu a zase ( prostě zpěv je můj život
A co se týče mutace, tak jsem už mutoval (Už ale nemutuji- aspoň doufám, ale překvapují mně ty výšky, a někdy mi ten hlas přeskočí) - mně překvapuje.
A třetí a poslední problém. V čem je chyba, že jednou zpívám hezky, krásně a pak zas příjde nemoc a pak zpívám hnusně
Děkuji všem za odpověď ! Budu moc rád, za každou radu. David