Nahrávání na noťas
Pravidla fóra
Nahrávání na noťas
Ahoj mám takový problém. Doma na stolním PC si nahrávám kytarové demáče přes obyčejnou zvukovku (cca 200Kč) vstupem na mikrofon ženu přes multiefekt kytaru, takže můžu nahrávat zresený u čistý zvuk...mile mě překvapilo jak hezký zvuk z toho dostanu. Ale když jsem to samé zkusil přes noťas, nahrávací stopa byla cca prvních 5 vteřin zcela v pořádku, ale poté se rapidně snížila hlasitost a kvalita záznamu. Když jsem přestal na chvíli hrát, tak to zase asi těch 5 vteřin nahrávalo kvalitně. Nevíte co s tim může být?...zkoušel jsem to na několika různých softwarech, taky jsem místo kytary zkoušel nahrávat basu bez multiefektu dokonce i zpěv, ale výsledek byl pořád stejný. Budu vděčný za každou radu. Dík Nedis.
Re: Nahrávání na noťas
čau, v noťasu je integrovaná zvukovka, a výrobci to dělají tak, že po několika sekundách se ti sníží citlivost mikrofonu, ale vůbec netuším, proč to tak je, ale přenastavit se to nedá.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Re: Nahrávání na noťas
1) Určitě nainstaluj ASIO4ALL ovladače
2) Když to nepomůže, sežeň nějakou externí zvukovku, po tý interní nemůžeš chtít zázraky
2) Když to nepomůže, sežeň nějakou externí zvukovku, po tý interní nemůžeš chtít zázraky
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008