Soucasna hudba
Re: Soucasna hudba
chce to neakou revoluci

Cort VX-X4-explorer
Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
Mas volnou rukuMartin656 píše:chce to neakou revoluci![]()
![]()
Stop dreaming, start playing!
já bych revuluci klidně udělal, ale musle bych najít někoho kdo by za mě udělal tu revoluční hudbu 
Metal vládne světem!Hip Hop nechte dětem!
Kytary: el: Washburn N1NM-Roland Cube 20X
ak: Squier Stratacoustic, Washburn D10SCE12B- Kustom Sienna 16, bazarovka dreadnought(openD)
ak: Squier Stratacoustic, Washburn D10SCE12B- Kustom Sienna 16, bazarovka dreadnought(openD)
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
+1 přesně moje řečvorech6 píše:já bych revuluci klidně udělal, ale musle bych najít někoho kdo by za mě udělal tu revoluční hudbu
ale tak kuci musite si verit...nemusi to bejt ani revolucni hudba hlavne aby bylo vsude porad dostatek okncertu a ty lidi by na to chodily...

Cort VX-X4-explorer
Behringer kytara a jejich kombo GM 108....trsatka jedu dunlopy 0,73(zluta zelvicka):-D
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Ono občas když člověk sleduje dětství těch "slavnejch" se vykašlali na školu a prostě šli hrát stím, že prorazej a ejhle povedlo se. Jenže pochybuju, že zrovna my bychom měli to štěstíMartin656 píše:ale tak kuci musite si verit...nemusi to bejt ani revolucni hudba hlavne aby bylo vsude porad dostatek okncertu a ty lidi by na to chodily...![]()
tak já bych celkem nápady měl ale spíš jak bych to nazval na aranže písní, třeba někdo přinese riff a já už vim jak bych dodělal to ostatní, ale prostě nemam hlavu na ten základ. Tak pár písniček už sem stvořil a celkem ujdou. Teď ještě mít je s kym realizovat
Metal vládne světem!Hip Hop nechte dětem!
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Já mám problém, ž enejsem vůbec kreativní. Prostě když mi někdo řekne "na tohle budeš hrát" není problém se to naučit, pokud to není opravdu prasárna. Ale vymyslet to sám? ani nápad
Za svůj život mě napadlo asi jenom 5 riffů a nikdy se mi je nepovedlo dopracovat dále.
No ono rekneme ze tenkrat i stou skolou byla jina doba..hlavne ve statech ...Biograficke knizky sou fajn.ja mam dve o acdc a jednu o kissacich..ale myslim ze tyhle lidi stejne to co nedali skole museli si odpracovat nekde,pac uzivit se neak muslei nez se stali slavnymi...Kissaci treba delali taxikare atd..Gene bydlel ve zkusebne...Angus rikla ze driv treba nedostali taky za vystoupeni zadny love..max chlast,travku a jiny lahudky..kazdej se vysral na skolu ale pak museli it makat..moc to neni tak ze by se vysrali na skolu a pak 24/7 hrali .Wocass píše:Ono občas když člověk sleduje dětství těch "slavnejch" se vykašlali na školu a prostě šli hrát stím, že prorazej a ejhle povedlo se. Jenže pochybuju, že zrovna my bychom měli to štěstíMartin656 píše:ale tak kuci musite si verit...nemusi to bejt ani revolucni hudba hlavne aby bylo vsude porad dostatek okncertu a ty lidi by na to chodily...![]()
Cort VX-X4-explorer
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Co jsem četl třeba o Slashovi, tak ten hrál místo školy 12 hodin deně na tribuně za školou a John 5 sice dostudoval ale myslím, že jen základku pak se prostě vydal "pryč" a živil se tím, že hrál hudbu pro filmy, reklamy atd..
Ale každopádně mi to příjde všechno jako prostě hazard, ale byla jiná doba no. Skoro žádné kapely nebyly. Když vznikal heavy metal tak rpsotě Sabbati začli hrát něco uplně nového = větší šance uchytit se. V dnešní době hraješ to co už tu je a doufáš, že možná se to tvoje bude lidem líbit víc.
Ale každopádně mi to příjde všechno jako prostě hazard, ale byla jiná doba no. Skoro žádné kapely nebyly. Když vznikal heavy metal tak rpsotě Sabbati začli hrát něco uplně nového = větší šance uchytit se. V dnešní době hraješ to co už tu je a doufáš, že možná se to tvoje bude lidem líbit víc.
12h cvicil a pak hral pro reklamy atd. Angleo Batio co ja vim.jak je to s Johnem5 nevim..ale celkove to byla jina doba..myslim ze kapel bylo hodne mozna jeste vic nez ted spis to bylo o tom ze lidi kdyz chteli aby siu mohli poslechnout muzik si museli koupit desku nebo jit na koncert..tim padem vydavatelstvi zarizovala ruzny nahravky pro radia a tak dale...
a prijit s necim novym bylo mozna lehci ale o tom to neni...podivej kolik kapel se prosazuje na metalovy scene ktera je uz plne tech samejch podobnech skupin...viz ruzny blackovy kapely.deathovy skupiny
Cort VX-X4-explorer
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Ano to s tebou souhlasím, ono najednu stranu dnešní nekonečnst internetu v jedné míře omezuje a vdruhé dává neskutečný přehled. Nebudu tu psát jak je to hrozné, že si všichni hudbnu stahujou atd.. Co si budeme povídat také to dělám.
toz zrovna ja nestahuju vubec....ja posloucham hudbu prez youtube. 
Cort VX-X4-explorer
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
No ono občas na youtube není nejlepší kvalita té hudby. Ale tak to už je věc jiná.Martin656 píše:toz zrovna ja nestahuju vubec....ja posloucham hudbu prez youtube.
Budu trochu OT, ale pokud chcete poslouchat hudbu na YT (ted uz to nebyva tak hrozny, krom komprese s tim moc nedelaji, dokonce to uz byva STEREO!
), tak si zadejte youtube.com/disco a tam napiste oblibeneho interpreta.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
Teeda tak otom jsem nevěděl - dobrá vychytávkaWohma píše:Budu trochu OT, ale pokud chcete poslouchat hudbu na YT (ted uz to nebyva tak hrozny, krom komprese s tim moc nedelaji, dokonce to uz byva STEREO!), tak si zadejte youtube.com/disco a tam napiste oblibeneho interpreta.
- Mightning
- last.fm: http://www.last.fm/user/Mightning
- Bandzone: http://bandzone.cz/backslider
- Kontaktovat uživatele:
mno ja nevim revoluci, moc by me zajimalo, jestli je mozny aby vznikl nejakej uplne novej hudebni styl a me se to libilo
ja mam proste rad klasickej metal jako black sabbath, thrash metal, i nektery novejsi kapely jako machine head, lamb of god a podobny, samozrejme zeru panteru
a taky proste nejakou takovou hudbu se s kapelou snazim hrat, proste hudbu, kterou bych v idealnim pripade poslouchal, i kdybych v ty kapele nebyl
mozna to fakt driv bylo snazsi, mozna jsem omezenej ale hudebne me nenapada fakt nic, co by bylo nejak kompletne novy, a pritom se mi to libilo...
http://bandzone.cz/backslider
Kytary: Cort M600, Fokus-H Stratocaster
Komba: Randall RG75G3, Crate V5
Efekty: Digitech RP100A
http://www.last.fm/user/Mightning
Kytary: Cort M600, Fokus-H Stratocaster
Komba: Randall RG75G3, Crate V5
Efekty: Digitech RP100A
http://www.last.fm/user/Mightning
- Wocass
- Kontaktovat uživatele:
To je přesně moje řeč. Všechny nápady jsou už vyčerpány a teď může člověk produkovat to co už tu je, ale v jiném podáníMightning píše:mno ja nevim revoluci, moc by me zajimalo, jestli je mozny aby vznikl nejakej uplne novej hudebni styl a me se to libiloja mam proste rad klasickej metal jako black sabbath, thrash metal, i nektery novejsi kapely jako machine head, lamb of god a podobny, samozrejme zeru panteru
a taky proste nejakou takovou hudbu se s kapelou snazim hrat, proste hudbu, kterou bych v idealnim pripade poslouchal, i kdybych v ty kapele nebyl
mozna to fakt driv bylo snazsi, mozna jsem omezenej ale hudebne me nenapada fakt nic, co by bylo nejak kompletne novy, a pritom se mi to libilo...
LOL, vy jste experti. Tohle uz se rika par stoleti
Podobne jako ze ta mladez je cim dal horsi apod.
Novy styly se rodi furt, si poslechnete treba Sigur Ros, ti zacali na prelomu tisicileti hrat to, co tady jeste rozhodne nebylo. A zrovna u nich nalepky post-rock nebo "dream pop" opravdu prilis nespadaji do ostatni zanrove tvorby
Novy styly se rodi furt, si poslechnete treba Sigur Ros, ti zacali na prelomu tisicileti hrat to, co tady jeste rozhodne nebylo. A zrovna u nich nalepky post-rock nebo "dream pop" opravdu prilis nespadaji do ostatni zanrove tvorby
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
- Dark Axel
- Kontaktovat uživatele:
právě jsem chtěl napsat něco jako Wohma
vy si myslíte, že průkopníci rockové hudby si neříkali to samé, co vy? že před příchodem rocku všichni nemluvili o tom, jak už vše bylo objeveno a že není kam jít?
hlavní je, že se pořád objevují kapely, které mají vlastní zvuk
dokud to tak být nepřestane, bude mít hudba ještě pořád kam jít
hlavní je, že se pořád objevují kapely, které mají vlastní zvuk
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"