Wocass píše:Netvrdím zavírat UG, spousta příspěvku se týká hudby nebo třeb nej. hláška. uživatele fóra se k foru váže, ale témata typu co zrovna jíte, pijete mě příjdou dost zbytečná. Jen mám strach aby se postupem času toto forum nestalo "všeobecným", pak by tu bylo mraky nesmyslných téma a admini, modi by neměli šanci uhlídat kázeň.
K tomuhle reknu jenom jedno:
Vetsina jinych for (ne, ze by to byl nejakej silnej argument - kdyz ostatni, my taky, ale jde spis o to, ze to i jinde vyhovuje & funguje) ma taky "underground" sekce s offtopic tematy. At uz jde o metalovy forum, forum o pocitacich nebo o cemkoliv jinym. Vyznacuje se vetsi mirou offtopicu a volnejsima diskusema, coz zpusobuje:
a) Min offtopicu v tematickych sekcich (radsi kdyz lidi diskutujou o pi*ovinach v mistech, co k tomu jsou urceny, ne?)
b.1) Pratelstejsi atmosfera - uzivatele se poznaj nejen jako hudebnici s urcitym stupnem znalosti ale i jako lidi, co maj svoje problemy
b.2) Lidi radi diskutujou i o kravinach - takze to pak udrzuje to navstevniky, co by jinak odesli - ciste odborny forum bez offtopicu a offtopic diskusich je forum bez lidi.
Takze hura za tematy jako "Co jste meli dnes k jidlu"... a budte radi, ze tu nejsou temata o konzistenci stolice...
Jinak co se tyce problemu co ma Woro: uz jsem se s tim setkal na jinym foru a zda se to byt ponekud divnej problem, nejspis phpBB. Jeden clovek na forum prestal chodit, protoze se nemoh ani prihlasit. V zadnym prohlizeci a to ani po reinstalaci prohlizecu a i po reinstalaic systemu.
Hodně budem někde...