Volejte administrátora

Máte nápad na zlepšení? Sem s ním!
Odpovědět
woro90-1

Re: Volejte administrátora

Příspěvek od woro90-1 »

Nic :( Zase to na mě místo zobrazení stránky vyblilo

a8_5e1ca5e05de145187e5face8e77e67ean��PGcache_852a62b05fa3b3e951919e355e1682a8_efba1cba3c54829c990d3a9d9807d363ϱ��PGcache_06c9b6403d0c56d72e

Nevím jak je to možné, ale z domova a z mého počítače připojeného jinde mi nejede můj původní účet, ale tenhle ano. A když se přihlásím z cizího počítače, funguje to. Víc bohužel nevím.
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Je mi to fakt líto, ale netuším, v čme může být zakopán pes - účet woro90 jsem ručně deaktivoval, pak aktivoval a pak ještě nuceně reaktivoval a pořád asi nic...
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

Nero píše:Je mi to fakt líto, ale netuším, v čme může být zakopán pes - účet woro90 jsem ručně deaktivoval, pak aktivoval a pak ještě nuceně reaktivoval a pořád asi nic...
No nic, asi se přestěhuju na tenhle účet, každopádně díky za všechnu snahu.
mtmccox
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mtmccox »

Myslím, že to je škoda zahazovat.

Vyzkoušel jsi třeba vytvořit v PC druhý uživatelský účet? Mě to párkrát pomohlo, když bylo něco zle nakonfigurováno..

Jinak určitě pozkoušet různé kombinace prohlížečů, přeinstalovat, překonfigurovat síť, ovladač síťovky, to nemůže být nějaké kouzlo, co se jen tak vymyslelo.

Máš vytvořen nějaký bod obnovení před okamžikem, kdy se to zmrvilo?
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Vymazat cookies, vymazat cache, zkontrolovat, pres co se pripojujes. Klidne vyzkouset i nejaky jiny browser (treba co jeste nemas ani nainstalovany).
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

Mě na tom hlavně udivuje, že mi to u jednoho účtu tyhle problémy dělá a u druhého ne, a to ještě jen na mém počítači nebo na domácím, který je připojený přes stejný modem. U mého počítače ale problém přetrvává i když se připojím jinde. A další divná věc je, že se to děje jen někdy, venku to funguje častěji, doma skoro nikdy. Nejde mi do hlavy kde ten problém může být. V cookies problém není, z prohlížečů mi chybí snad jen Opera, všechno ostatní šlape. Různé výjimky pro hudební fórum jsem zlikvidoval (automatické přihlášení, vyskakovací okna), nic.
mycountry
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mycountry »

Tak to bych se pokusil asi projet kód pomocí bugzilly a trošku o tom popřemýšlet (přoč se to tak chová, co k tomu asi kód může vést...), ale to už může být pro tebe vyšší dívčí, to uznávám
SUK
last.fm: last.fm/user/sukcz
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/sukovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SUK »

Wocass píše:Netvrdím zavírat UG, spousta příspěvku se týká hudby nebo třeb nej. hláška. uživatele fóra se k foru váže, ale témata typu co zrovna jíte, pijete mě příjdou dost zbytečná. Jen mám strach aby se postupem času toto forum nestalo "všeobecným", pak by tu bylo mraky nesmyslných téma a admini, modi by neměli šanci uhlídat kázeň.
K tomuhle reknu jenom jedno:
Vetsina jinych for (ne, ze by to byl nejakej silnej argument - kdyz ostatni, my taky, ale jde spis o to, ze to i jinde vyhovuje & funguje) ma taky "underground" sekce s offtopic tematy. At uz jde o metalovy forum, forum o pocitacich nebo o cemkoliv jinym. Vyznacuje se vetsi mirou offtopicu a volnejsima diskusema, coz zpusobuje:
a) Min offtopicu v tematickych sekcich (radsi kdyz lidi diskutujou o pi*ovinach v mistech, co k tomu jsou urceny, ne?)
b.1) Pratelstejsi atmosfera - uzivatele se poznaj nejen jako hudebnici s urcitym stupnem znalosti ale i jako lidi, co maj svoje problemy
b.2) Lidi radi diskutujou i o kravinach - takze to pak udrzuje to navstevniky, co by jinak odesli - ciste odborny forum bez offtopicu a offtopic diskusich je forum bez lidi.
Takze hura za tematy jako "Co jste meli dnes k jidlu"... a budte radi, ze tu nejsou temata o konzistenci stolice... :mrgreen:

Jinak co se tyce problemu co ma Woro: uz jsem se s tim setkal na jinym foru a zda se to byt ponekud divnej problem, nejspis phpBB. Jeden clovek na forum prestal chodit, protoze se nemoh ani prihlasit. V zadnym prohlizeci a to ani po reinstalaci prohlizecu a i po reinstalaic systemu.
Hodně budem někde...
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

S worem se to vyřešilo holt tak, že si založil nový účet. Jinak to nešlo, a to že jsem zkoušel všechno možné. Prostě občas se i fórum postaví na hlavu a trucuje...

Co se týče UG - ted to aktuální téma, myslím, že se můžeme spokojit s tím, jaký je status quo.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

Jsou tady někde sepsaný pravidla fóra?
Nemůžu je najít :-O
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

díky.. to je ale blbej název :D:D
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Kategorie "O tomto fóru", sekce "Oznámení", popis "Vše, co byste měli vědět. Čtěte!"... Nevím, co víc bys chtěl...

PetrPeter 1975 - 2008
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

Přesně to, co jsi udělal :D
To já jsem je kdysi dávno čet, ale když jsem to teď chtěl znova dohledat, nedařilo se...
(jinak - hledal jsem to kvůli tomu, co Wohma zmoderoval...ale nakonec jsem si nebyl jistej, jestli to opravdu porušuje, tak jsem to nechal xd)
mtmccox
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mtmccox »

Při tvorbě příspěvku a výběru velikosti textu se dá vybrat Obrovské

Kód: Vybrat vše

[size=200]obrovské[/size]
To ale normálně odeslat nejde, protože fórum má jako maximální velikost 150.
Je to docela pitomé, takže si myslím, že by bylo vhodné buď zvýšt limit velikosti nebo odstranit tuhle možnost a mít jako maximum Velké ;)

Kód: Vybrat vše

[size=150]velké[/size]
:DDDDDD Si vytlemenec máš velkej hrtan víš kdo sem ale nepiš to sem :DDDDDD SI MRTĚ HUBENEJ JES JOGURTY
Wocass
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wocass »

A není tohle jedno? jak často to používáš? :) To už mi příjde jako zbytečnost se šťourat uplně ve všem :D
Yethell
The Mirrors
Vojtaa
Změňme sebe změníme svět
Nero
Rádce

Příspěvek od Nero »

Panem et circenses... Je to blbost, ale když si to "lid" žádá, tak tam tu 200 klidně nastavím jako maximum.

PetrPeter 1975 - 2008
mtmccox
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mtmccox »

Jenom jsem chtěl být užitečný.
vorech6

Příspěvek od vorech6 »

Mam menší problém-jak je v delších topicích funkce přechodu na nějakou stránku tak mi nefunguje. Normálně mi to hodí napište stránku na kterou chcete přejít já ji napíšu a hodí mě to na Error 404-Not found. Někdy mě to docela štvě překlikávat třeba 100 stran topicu místo toho abych tam skočil. Jenom poznamenávám, že nejsem debil a vždycky chci stránku, která existuje. Např se v topicu o Metle chtěl na stránku 64 a vždycky mě to hodilo na ten error.
Metal vládne světem!Hip Hop nechte dětem!

Kytary: el: Washburn N1NM-Roland Cube 20X
ak: Squier Stratacoustic, Washburn D10SCE12B- Kustom Sienna 16, bazarovka dreadnought(openD)
Jester
Rádce

Příspěvek od Jester »

vorech6 píše:Mam menší problém-jak je v delších topicích funkce přechodu na nějakou stránku tak mi nefunguje. Normálně mi to hodí napište stránku na kterou chcete přejít já ji napíšu a hodí mě to na Error 404-Not found. Někdy mě to docela štvě překlikávat třeba 100 stran topicu místo toho abych tam skočil. Jenom poznamenávám, že nejsem debil a vždycky chci stránku, která existuje. Např se v topicu o Metle chtěl na stránku 64 a vždycky mě to hodilo na ten error.
Já tě nechci podceňovat, ale jak na tu stránku 64 lezeš?
Jestli umíš počítat, tak:
skupiny-a-hudebnici/metallica-t1515-1260.html
A funguje to.
Odpovědět

Zpět na „HudebníFórum.cz“