Samovolné pískání kytary...

Elektronika, mechaniky, struny, ladičky, ...
rasta_blasta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rasta_blasta »

no já mám problém že když hraju tapingem jednu takovou pomalejší melodii (mám to vyboostěný) tak mi chytj vazbu ostatní stuny....

toto intro:
http://www.youtube.com/watch?v=JA3Pq_65vOo

je to opruz no, ale někdy se dá i ta vazba využít. Třeba ju chytneš zapákuješ flažolet a sjezd po strunách a máš pěknej efekt...

TAky ne vždy to je snímačemi.... nějaká lubová kytara tak už je to problém tý dutiny. TAková semiakustická kytara se silnejma snímačema a higainem je pískací bomba

Tak jo lidi já to dnešním dnem - 24. srpen 2007 balím.... Jste fajn banda a bavilo mě se s vama dohadovat a hodně sem se díky vám dozvěděl... důvody nezveřejním
http://www.youtube.com/watch?v=YRD_-oSJBKI
Dark Axel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark Axel »

co třeba si do řetězce (nebo do smyčky) hodit nějaký noise gate? :wink:
Jazzmaster/Ibanez RB650 -> Trace Elliot, 15"
Michalowic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michalowic »

Tak sem mel zas dneska zkousku a zas to piskalo, ale prislo mi ze to bylo tip ze do komba poustime i mikrofony a ze chytala vazbu jak kytara, tak nekdy i mikrofony... :lol: Takze sem vytah kabel co byl do komba Line-in a uz to vazbilo ,,v ramci mezi", to delalo i driv, holt je to mala zkusebna :roll:
Kytara: Cort KX5, Cort Stat3T, akutsika SQUIER SA-105
Trsátko: George Dennis 0.88
Struny: Epiphone, Fender 0.09
Hraju přes: Lexion Alpha + AmpliTube3
rasta_blasta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rasta_blasta »

Michalowic píše:Tak sem mel zas dneska zkousku a zas to piskalo, ale prislo mi ze to bylo tip ze do komba poustime i mikrofony a ze chytala vazbu jak kytara, tak nekdy i mikrofony... :lol: Takze sem vytah kabel co byl do komba Line-in a uz to vazbilo ,,v ramci mezi", to delalo i driv, holt je to mala zkusebna :roll:
našemu 2. kytaristovi tot aky vyzbí..... já zatím hraju ve zkušebně na tranďák a mutˇák s noise gate takže problám není ale až tam nastěhuju tu srandu bude apokalipsa...

Tak jo lidi já to dnešním dnem - 24. srpen 2007 balím.... Jste fajn banda a bavilo mě se s vama dohadovat a hodně sem se díky vám dozvěděl... důvody nezveřejním
http://www.youtube.com/watch?v=YRD_-oSJBKI
Michalowic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michalowic »

rasta_blasta píše:
Michalowic píše:Tak sem mel zas dneska zkousku a zas to piskalo, ale prislo mi ze to bylo tip ze do komba poustime i mikrofony a ze chytala vazbu jak kytara, tak nekdy i mikrofony... :lol: Takze sem vytah kabel co byl do komba Line-in a uz to vazbilo ,,v ramci mezi", to delalo i driv, holt je to mala zkusebna :roll:
našemu 2. kytaristovi tot aky vyzbí..... já zatím hraju ve zkušebně na tranďák a mutˇák s noise gate takže problám není ale až tam nastěhuju tu srandu bude apokalipsa...
nj...ja mam 100W a skoro naplno :lol:
Kytara: Cort KX5, Cort Stat3T, akutsika SQUIER SA-105
Trsátko: George Dennis 0.88
Struny: Epiphone, Fender 0.09
Hraju přes: Lexion Alpha + AmpliTube3
Odpovědět

Zpět na „Snímače, hardware, příslušenství, údržba“