no já mám problém že když hraju tapingem jednu takovou pomalejší melodii (mám to vyboostěný) tak mi chytj vazbu ostatní stuny....
toto intro:
http://www.youtube.com/watch?v=JA3Pq_65vOo
je to opruz no, ale někdy se dá i ta vazba využít. Třeba ju chytneš zapákuješ flažolet a sjezd po strunách a máš pěknej efekt...
TAky ne vždy to je snímačemi.... nějaká lubová kytara tak už je to problém tý dutiny. TAková semiakustická kytara se silnejma snímačema a higainem je pískací bomba
Samovolné pískání kytary...
Pravidla fóra
- rasta_blasta
- Kontaktovat uživatele:
Tak jo lidi já to dnešním dnem - 24. srpen 2007 balím.... Jste fajn banda a bavilo mě se s vama dohadovat a hodně sem se díky vám dozvěděl... důvody nezveřejním
http://www.youtube.com/watch?v=YRD_-oSJBKI
- Michalowic
- Kontaktovat uživatele:
Tak sem mel zas dneska zkousku a zas to piskalo, ale prislo mi ze to bylo tip ze do komba poustime i mikrofony a ze chytala vazbu jak kytara, tak nekdy i mikrofony...
Takze sem vytah kabel co byl do komba Line-in a uz to vazbilo ,,v ramci mezi", to delalo i driv, holt je to mala zkusebna 
Kytara: Cort KX5, Cort Stat3T, akutsika SQUIER SA-105
Trsátko: George Dennis 0.88
Struny: Epiphone, Fender 0.09
Hraju přes: Lexion Alpha + AmpliTube3
- rasta_blasta
- Kontaktovat uživatele:
našemu 2. kytaristovi tot aky vyzbí..... já zatím hraju ve zkušebně na tranďák a mutˇák s noise gate takže problám není ale až tam nastěhuju tu srandu bude apokalipsa...Michalowic píše:Tak sem mel zas dneska zkousku a zas to piskalo, ale prislo mi ze to bylo tip ze do komba poustime i mikrofony a ze chytala vazbu jak kytara, tak nekdy i mikrofony...Takze sem vytah kabel co byl do komba Line-in a uz to vazbilo ,,v ramci mezi", to delalo i driv, holt je to mala zkusebna
Tak jo lidi já to dnešním dnem - 24. srpen 2007 balím.... Jste fajn banda a bavilo mě se s vama dohadovat a hodně sem se díky vám dozvěděl... důvody nezveřejním
http://www.youtube.com/watch?v=YRD_-oSJBKI
- Michalowic
- Kontaktovat uživatele:
nj...ja mam 100W a skoro naplnorasta_blasta píše:našemu 2. kytaristovi tot aky vyzbí..... já zatím hraju ve zkušebně na tranďák a mutˇák s noise gate takže problám není ale až tam nastěhuju tu srandu bude apokalipsa...Michalowic píše:Tak sem mel zas dneska zkousku a zas to piskalo, ale prislo mi ze to bylo tip ze do komba poustime i mikrofony a ze chytala vazbu jak kytara, tak nekdy i mikrofony...Takze sem vytah kabel co byl do komba Line-in a uz to vazbilo ,,v ramci mezi", to delalo i driv, holt je to mala zkusebna
Kytara: Cort KX5, Cort Stat3T, akutsika SQUIER SA-105