To je na me? Thank you.Ta pasaz 2:30-2:50 to je ciste improvizace tak me to ujelo mnoWocass píše:Myslím, že hned v 2:38 - 39 je druhej, kterej trošku ujíždí, když se do toho člověk zaposlouchá. Ale podle mě, když tam ty chyby nehledáš, tak to není tak hrozné aby Tě to za uši tahaloAmid píše:Docela doře zahrané, až na ten falešnej bend v 2:35a nějaké nepřenosti, které jsem slyšel(a učite i ty, které jsem neslyšel)
Dobrá práce.
Zhodnoťte naše nahrávky - kytara
Pravidla fóra
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zhodnoťte naše nahrávky
-
woro90-1
vorech6 píše:Tak něco z vlastní dílny, tak mi to zhodnotťe, hlavně jestli má cenu to dál nějak rozvíjet popř. co vylepšit.
Jenom upozorňuju, že ten neladící akord je tam schválně. Náhráváno přes nějakej zpěvovej mikrofon stojící u komba, Audacity a zvukovku z noťasu.
http://www.box.net/shared/i4ip7nj7h1

- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
Pekny.Uz to vidim jako intro na CedeckuPeťan V. píše:Jsem jenom blbnul s Loopstationem a vyplodil jsem chujovinu, není to nic moc, ale i tak jsem to nahrál
... a moc si nevšímejte toho "chlívu" okolo
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
Tak tudy proletím
...EDGE... Teda člověče
musim pochválit, když si vzpomenu na ty prvotiny tady, hodně si vyrostl co se hraní týká, super
RASOMASO : Veselej jam v betaverzi paráda
přes co to hraješ, jak přitlačíš hezky to drivuje
Peťan V. : Loop station super, nejvíc se mi líbí pasáž od 1 minuty. Rytmus držíš a to je základ.
Přihodim Walk on v Live verzi, spíš to je taková pupack verze
- pro anti U2ťáky, nepouštet
lidi přihazujte přihazujte, rád bych tu viděl také CELÉ SONGY ne jen riffy a krátké ukázky, potřebuju poslouchat
))
...EDGE... Teda člověče
RASOMASO : Veselej jam v betaverzi paráda
Peťan V. : Loop station super, nejvíc se mi líbí pasáž od 1 minuty. Rytmus držíš a to je základ.
Přihodim Walk on v Live verzi, spíš to je taková pupack verze
lidi přihazujte přihazujte, rád bych tu viděl také CELÉ SONGY ne jen riffy a krátké ukázky, potřebuju poslouchat
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
- Disasterpiece
- Kontaktovat uživatele:
Neco malo jsem vyplodil, je to takova hruba verze jednoho naseho songu.
http://www.box.net/shared/nt28ku4djp
http://www.box.net/shared/nt28ku4djp
pupacku uz jsem to poslouchal a nevim co na to rict tak jsem ti tam nic nezanechal, ja ty chyby stejne nepoznam
zni to skvele, spis jsem si to tak pustil k necemu jako ze "U2 muze bejt"
dobre
jinak tamto mam furt stejny - ceriatone 20 > strat, jiny jsou lampy v preampu, V1 jsem koupil tu gold pin ECC83 v pokusu vyresit problem s sustenim potaku kdekoliv pred zesem, furt to susti ale aspon to pekneji a vic kresli
jinak tamto mam furt stejny - ceriatone 20 > strat, jiny jsou lampy v preampu, V1 jsem koupil tu gold pin ECC83 v pokusu vyresit problem s sustenim potaku kdekoliv pred zesem, furt to susti ale aspon to pekneji a vic kresli
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
Petan V.: Nektery tony teda HODNE tahaji za usi, na tom bych byt tebou zapracoval. Naopak se mi libi prace s looperem a celkem jistota na hmatniku, chce to ale zapracovat na tonu (mysleno v ruce, ne na apecu
). Disaster ma pravdu, ze jako intro je to naprosto vynikajici.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Už jsem na tom zamakal, z tý nahrávky je to fakt dost slyšet
... pořád se mám co učit, ale o tom to je 
¤ Vlček EXP ¤ Vlček Setius ¤ Vlček Duvell ¤ ESP Eclipse II ¤ ESP M-II ¤ Gibson Studio 2018 ¤ LTD MH-1001NT ¤ Jolana Diamant I ¤ Cort A4 Plus FMMH ¤ Harley Benton MB-4 ¤ Line6 Helix LT ¤ Dunlop Cry Baby DB01 ¤ Line6 Relay ¤
- ...EDGE...
Diky, ani nevis jak me to hreje na srdickupupack píše:blebleble
...EDGE... Teda člověčemusim pochválit, když si vzpomenu na ty prvotiny tady, hodně si vyrostl co se hraní týká, super
...blebleble
H2J: Rychle a nepresne... zpomal a premyslej o tom, co tam hrajes, ze to nemelo hlavu ani patu nepocitam, jelikoz pises, ze jde o cviceni stupnic, ale pulka tonu tam ani nesedela, takze otazkou je, zdali cvicis ty spravne stupnice vzhledem k backing tracku. Hodne spatna mi pak prisla kvalita tonu a tlumeni, zvlaste v rychlych pasazich tam mas tolik bordelu, ze to totalne kazi dojem.
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
pulka tonu
to asi poslouchame kazdej neco jinyho 
je to takovy domaci cviceni modalniho hrani pres akordovej sled Dm9/11 |Gm9-Gm7 |Csus-C |FM7-F C/E |Bb/D |Gm | Em7b5/11 |A7sus A7, takze je mozny ze nejaka stupnice vypadne, ale jelikoz se meni jenom par tonu pochybuju, ze by to byla pulka
jinak je to samozrejme dlouuuhyyy, nuudaaa a nepresny,ale bylo jenom pro inspiraci, jak se da prijemne cvicit, nez to jenom drit na sucho, zdar
je to takovy domaci cviceni modalniho hrani pres akordovej sled Dm9/11 |Gm9-Gm7 |Csus-C |FM7-F C/E |Bb/D |Gm | Em7b5/11 |A7sus A7, takze je mozny ze nejaka stupnice vypadne, ale jelikoz se meni jenom par tonu pochybuju, ze by to byla pulka
jinak je to samozrejme dlouuuhyyy, nuudaaa a nepresny,ale bylo jenom pro inspiraci, jak se da prijemne cvicit, nez to jenom drit na sucho, zdar
Jasne, s tou pulkou jsem to prehnal, ale tech nesedicich tonu tam bylo opravdu dost. Jinak jako cviceni pekne, ale obavam se, ze to pak z cloveka dela robota, kterym se tak trochu stavas 
A predevsim - pokud clovek cvici (a to plati o cemkoli), tak predevsim vzdycky musi cvicit pri takovych tempech, aby vysledek byl cisty a ton pevny. Nema smysl drtit na vysoka tempa, pokud tam clovek kazdou chvili nejaky ton vynecha, kolisa mu rytmika nebo kdyz mu neco prezniva. Ono i blby cviceni stupnic se musi delat poradne
A predevsim - pokud clovek cvici (a to plati o cemkoli), tak predevsim vzdycky musi cvicit pri takovych tempech, aby vysledek byl cisty a ton pevny. Nema smysl drtit na vysoka tempa, pokud tam clovek kazdou chvili nejaky ton vynecha, kolisa mu rytmika nebo kdyz mu neco prezniva. Ono i blby cviceni stupnic se musi delat poradne
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
To H2J: Buďto máš rozladěnou kytaru nebo nějak blbě mačkáš tóny a nechtěně je vytahuješ, ale mě to šíleně tahalo za uši.
kytary: Yamaha Pacifica 821D, J.J.Gtrs Warbeast, španěly Admira a 2 x J.J., J.J.Gtrs - 7string PRSo, steelstring J.J. ala Martin 00, Jolana Diamant
kombo: Mesa Boogie Nomad 55, Beaver 50W (kopie Valvestate)
apec: Beaver 100W (kopie JCM Slash), 200W bedna
nějaký efekty, kabely, trsátka atd.
kombo: Mesa Boogie Nomad 55, Beaver 50W (kopie Valvestate)
apec: Beaver 100W (kopie JCM Slash), 200W bedna
nějaký efekty, kabely, trsátka atd.
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Je tam hodně mimozit, mimochodem tenhle bck, tady byl v jamsessionu, cca před rokerm, tak si to nalistuj, je tam dost verzí k inspiraci.
Naposledy upravil(a) Atkins dne 3.08.2010 19:28, celkem upraveno 1 x.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
H2J - Fujky fuj!
http://bandzone.cz/dypy ...polo-improvizace s nazvem "Free Mind"
http://www.bandzone.cz/streamthemoney
Po black roses přicházejí (přišly) i další songy.. Chyby mixu snad napraveny. Zejména bych se chtěl zeptat na názory na songy Living in a Circle a Sketches
Po black roses přicházejí (přišly) i další songy.. Chyby mixu snad napraveny. Zejména bych se chtěl zeptat na názory na songy Living in a Circle a Sketches
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A
http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
- Atkins
- Kontaktovat uživatele:
Uncle! Alespoň trochu k věci, prosím!
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Zdar,moji kamarádi si asi před rokem založili skupinu,tohle je jeden z jejich prvních songů vlastní tvorby,prosím o zhodnocení. Díky