Zhodnoťte naše nahrávky - kytara

Tabulatury, noty, školy, kytarové techniky, cvičení ...
Odpovědět
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Re: Zhodnoťte naše nahrávky

Příspěvek od Disasterpiece »

Wocass píše:
Amid píše:Docela doře zahrané, až na ten falešnej bend v 2:35 :) a nějaké nepřenosti, které jsem slyšel(a učite i ty, které jsem neslyšel) :)
Myslím, že hned v 2:38 - 39 je druhej, kterej trošku ujíždí, když se do toho člověk zaposlouchá. Ale podle mě, když tam ty chyby nehledáš, tak to není tak hrozné aby Tě to za uši tahalo :wink: Dobrá práce.
To je na me? Thank you.Ta pasaz 2:30-2:50 to je ciste improvizace tak me to ujelo mno :oops: Jinak me stve ten audacity, kdyz neco nahraju tak to proste ujizdi doprdeu, driv me to nedelalo.Proto jsou nejaky pasaze takovy podivny.Zitra zkusim prihodit dalsi vec :)
woro90-1

Příspěvek od woro90-1 »

vorech6 píše:Tak něco z vlastní dílny, tak mi to zhodnotťe, hlavně jestli má cenu to dál nějak rozvíjet popř. co vylepšit.
Jenom upozorňuju, že ten neladící akord je tam schválně. Náhráváno přes nějakej zpěvovej mikrofon stojící u komba, Audacity a zvukovku z noťasu.
http://www.box.net/shared/i4ip7nj7h1
Obrázek
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Peťan V. píše:Jsem jenom blbnul s Loopstationem a vyplodil jsem chujovinu, není to nic moc, ale i tak jsem to nahrál

... a moc si nevšímejte toho "chlívu" okolo :-)
Pekny.Uz to vidim jako intro na Cedecku :) presne ten spravnej typ skladby ze kdyz to dohraje tak honem nastoupi dalsi nejakej nekompromisni narez :)
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

Tak tudy proletím :lol: :lol:

...EDGE... Teda člověče :) musim pochválit, když si vzpomenu na ty prvotiny tady, hodně si vyrostl co se hraní týká, super

RASOMASO : Veselej jam v betaverzi paráda :) přes co to hraješ, jak přitlačíš hezky to drivuje

Peťan V. : Loop station super, nejvíc se mi líbí pasáž od 1 minuty. Rytmus držíš a to je základ.

Přihodim Walk on v Live verzi, spíš to je taková pupack verze :) - pro anti U2ťáky, nepouštet :lol:

lidi přihazujte přihazujte, rád bych tu viděl také CELÉ SONGY ne jen riffy a krátké ukázky, potřebuju poslouchat :)))
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Disasterpiece
Kontaktovat uživatele:

Neco malo jsem vyplodil, je to takova hruba verze jednoho naseho songu.
http://www.box.net/shared/nt28ku4djp
rasomaso

Příspěvek od rasomaso »

pupacku uz jsem to poslouchal a nevim co na to rict tak jsem ti tam nic nezanechal, ja ty chyby stejne nepoznam :lol: zni to skvele, spis jsem si to tak pustil k necemu jako ze "U2 muze bejt" :lol: dobre

jinak tamto mam furt stejny - ceriatone 20 > strat, jiny jsou lampy v preampu, V1 jsem koupil tu gold pin ECC83 v pokusu vyresit problem s sustenim potaku kdekoliv pred zesem, furt to susti ale aspon to pekneji a vic kresli :)
Petře, byl jsi nejlepší. Sbohem...

"When the power of love overcomes the love of power the world will know peace."
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Petan V.: Nektery tony teda HODNE tahaji za usi, na tom bych byt tebou zapracoval. Naopak se mi libi prace s looperem a celkem jistota na hmatniku, chce to ale zapracovat na tonu (mysleno v ruce, ne na apecu :)). Disaster ma pravdu, ze jako intro je to naprosto vynikajici.
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Peťan V.

Příspěvek od Peťan V. »

Už jsem na tom zamakal, z tý nahrávky je to fakt dost slyšet :oops: ... pořád se mám co učit, ale o tom to je :wink:
¤ Vlček EXP ¤ Vlček Setius ¤ Vlček Duvell ¤ ESP Eclipse II ¤ ESP M-II ¤ Gibson Studio 2018 ¤ LTD MH-1001NT ¤ Jolana Diamant I ¤ Cort A4 Plus FMMH ¤ Harley Benton MB-4 ¤ Line6 Helix LT ¤ Dunlop Cry Baby DB01 ¤ Line6 Relay ¤
H2J
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od H2J »

uceni stupnic :)
takhle na to jdu ja :)

http://www.youtube.com/watch?v=[youtube]I1VNCgArars[/youtube]
...EDGE...

Příspěvek od ...EDGE... »

pupack píše:blebleble
...EDGE... Teda člověče :) musim pochválit, když si vzpomenu na ty prvotiny tady, hodně si vyrostl co se hraní týká, super
...blebleble
Diky, ani nevis jak me to hreje na srdicku :D
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

H2J: Rychle a nepresne... zpomal a premyslej o tom, co tam hrajes, ze to nemelo hlavu ani patu nepocitam, jelikoz pises, ze jde o cviceni stupnic, ale pulka tonu tam ani nesedela, takze otazkou je, zdali cvicis ty spravne stupnice vzhledem k backing tracku. Hodne spatna mi pak prisla kvalita tonu a tlumeni, zvlaste v rychlych pasazich tam mas tolik bordelu, ze to totalne kazi dojem.
Somnus Aeternus
H2J
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od H2J »

pulka tonu :) to asi poslouchame kazdej neco jinyho :)
je to takovy domaci cviceni modalniho hrani pres akordovej sled Dm9/11 |Gm9-Gm7 |Csus-C |FM7-F C/E |Bb/D |Gm | Em7b5/11 |A7sus A7, takze je mozny ze nejaka stupnice vypadne, ale jelikoz se meni jenom par tonu pochybuju, ze by to byla pulka :)
jinak je to samozrejme dlouuuhyyy, nuudaaa a nepresny,ale bylo jenom pro inspiraci, jak se da prijemne cvicit, nez to jenom drit na sucho, zdar
Wohma
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wohma »

Jasne, s tou pulkou jsem to prehnal, ale tech nesedicich tonu tam bylo opravdu dost. Jinak jako cviceni pekne, ale obavam se, ze to pak z cloveka dela robota, kterym se tak trochu stavas :)
A predevsim - pokud clovek cvici (a to plati o cemkoli), tak predevsim vzdycky musi cvicit pri takovych tempech, aby vysledek byl cisty a ton pevny. Nema smysl drtit na vysoka tempa, pokud tam clovek kazdou chvili nejaky ton vynecha, kolisa mu rytmika nebo kdyz mu neco prezniva. Ono i blby cviceni stupnic se musi delat poradne :)
Somnus Aeternus
J.J.
Rádce

Příspěvek od J.J. »

To H2J: Buďto máš rozladěnou kytaru nebo nějak blbě mačkáš tóny a nechtěně je vytahuješ, ale mě to šíleně tahalo za uši.
kytary: Yamaha Pacifica 821D, J.J.Gtrs Warbeast, španěly Admira a 2 x J.J., J.J.Gtrs - 7string PRSo, steelstring J.J. ala Martin 00, Jolana Diamant
kombo: Mesa Boogie Nomad 55, Beaver 50W (kopie Valvestate)
apec: Beaver 100W (kopie JCM Slash), 200W bedna
nějaký efekty, kabely, trsátka atd.
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Je tam hodně mimozit, mimochodem tenhle bck, tady byl v jamsessionu, cca před rokerm, tak si to nalistuj, je tam dost verzí k inspiraci.
Naposledy upravil(a) Atkins dne 3.08.2010 19:28, celkem upraveno 1 x.
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Uncle

Příspěvek od Uncle »

H2J - Fujky fuj!
Dirty.Pig

Příspěvek od Dirty.Pig »

http://bandzone.cz/dypy ...polo-improvizace s nazvem "Free Mind"
Moleek

Příspěvek od Moleek »

http://www.bandzone.cz/streamthemoney
Po black roses přicházejí (přišly) i další songy.. Chyby mixu snad napraveny. Zejména bych se chtěl zeptat na názory na songy Living in a Circle a Sketches
:Apollo LP junior::Molk telecaster::Dimavery Precision Bass::Cort AD810 NS::Bugera 6262::Molk custom box 412:
:Mapex Voyager(22",10",12",14",14")::Anatolian, Paiste, Zildjian a Amati činely::HW Mapex, Sonor::Vater 5A

http://bandzone.cz/fadetogrey
http://last.fm/user/Moleek
Atkins
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atkins »

Uncle! Alespoň trochu k věci, prosím!
Blues, folk, classic, jazz - nějaké akustiky a semiakustiky, basa a masterkeyboard..
Muf5

Příspěvek od Muf5 »

Zdar,moji kamarádi si asi před rokem založili skupinu,tohle je jeden z jejich prvních songů vlastní tvorby,prosím o zhodnocení. Díky
Odpovědět

Zpět na „Hraní na kytaru, tabulatury“