Freeze delay na Korg AX3000G

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
charliealpha

Freeze delay na Korg AX3000G

Příspěvek od charliealpha »

V diskusi o Ebow se objevil Freeze efekt a mě to asociovalo myšlenku na to, že ačkoliv by to můj mulťák měl umět, tak já sem zatím (4 roky) nepřišel na to jak ho zapnout :-D Evidentně to pro mě není akutní záležitost, ale prosím ostatní majitele Korgu AX3000G o reakci, zdali je moje doměnka správná. Nastavim Freeze na delayi a po sešlápnutí tlačítka CONTROL má zmrznout právě hraný tón/akord. Buď sem dement a dělá se to jinak, nebo to mám rozbitý :-D Která možnost je správně? Děkuji.
miro

Re: Freeze delay na Korg AX3000G

Příspěvek od miro »

charliealpha píše:V diskusi o Ebow se objevil Freeze efekt a mě to asociovalo myšlenku na to, že ačkoliv by to můj mulťák měl umět, tak já sem zatím (4 roky) nepřišel na to jak ho zapnout :-D Evidentně to pro mě není akutní záležitost, ale prosím ostatní majitele Korgu AX3000G o reakci, zdali je moje doměnka správná. Nastavim Freeze na delayi a po sešlápnutí tlačítka CONTROL má zmrznout právě hraný tón/akord. Buď sem dement a dělá se to jinak, nebo to mám rozbitý :-D Která možnost je správně? Děkuji.
Předpokládám, že všechno ostatní nastavení - správné přiřazení ke control pedálu, mix více než na nulu - máš v cajku? Jinak by to mělo fungovat, tak, jak píšeš:

http://www.korg.com/uploads/Support/AX3 ... 500000.pdf

Jsem momentálně týden po stěhování do nového bytu, takže kde je můj Korg neví možná ani moje drahá sedmiosmina. Jakmile ho objevím, zkusím a dám vědět.

M.
charliealpha

Příspěvek od charliealpha »

Děkuji za dobré zprávy, nejsem dement. Freeze je skutečně rozbitej. Mašli si kvůli tomu házet nebudu. Pozdravuj sedmiosminu...teď nevím, jestli si myslel kytaru, nebo přítelkyni :mrgreen:
pupack
Bandzone: pupack
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pupack »

nastav si minimum u pedálu na 100, teda pokud uz si to nezkousel :)
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“