Freeze delay na Korg AX3000G
Pravidla fóra
-
charliealpha
Freeze delay na Korg AX3000G
V diskusi o Ebow se objevil Freeze efekt a mě to asociovalo myšlenku na to, že ačkoliv by to můj mulťák měl umět, tak já sem zatím (4 roky) nepřišel na to jak ho zapnout
Evidentně to pro mě není akutní záležitost, ale prosím ostatní majitele Korgu AX3000G o reakci, zdali je moje doměnka správná. Nastavim Freeze na delayi a po sešlápnutí tlačítka CONTROL má zmrznout právě hraný tón/akord. Buď sem dement a dělá se to jinak, nebo to mám rozbitý
Která možnost je správně? Děkuji.
Re: Freeze delay na Korg AX3000G
Předpokládám, že všechno ostatní nastavení - správné přiřazení ke control pedálu, mix více než na nulu - máš v cajku? Jinak by to mělo fungovat, tak, jak píšeš:charliealpha píše:V diskusi o Ebow se objevil Freeze efekt a mě to asociovalo myšlenku na to, že ačkoliv by to můj mulťák měl umět, tak já sem zatím (4 roky) nepřišel na to jak ho zapnoutEvidentně to pro mě není akutní záležitost, ale prosím ostatní majitele Korgu AX3000G o reakci, zdali je moje doměnka správná. Nastavim Freeze na delayi a po sešlápnutí tlačítka CONTROL má zmrznout právě hraný tón/akord. Buď sem dement a dělá se to jinak, nebo to mám rozbitý
Která možnost je správně? Děkuji.
http://www.korg.com/uploads/Support/AX3 ... 500000.pdf
Jsem momentálně týden po stěhování do nového bytu, takže kde je můj Korg neví možná ani moje drahá sedmiosmina. Jakmile ho objevím, zkusím a dám vědět.
M.
-
charliealpha
Děkuji za dobré zprávy, nejsem dement. Freeze je skutečně rozbitej. Mašli si kvůli tomu házet nebudu. Pozdravuj sedmiosminu...teď nevím, jestli si myslel kytaru, nebo přítelkyni 
- pupack
- Bandzone: pupack
- Kontaktovat uživatele:
nastav si minimum u pedálu na 100, teda pokud uz si to nezkousel 
"Everybody’s going to remember your songs, it’s just that nobody’s gonna be able to play them" - Bob Dylan talking to The Edge