Mne aparat bez problemu prezil cestu z Anglie kuryrem... A to byl pouzity a v neoriginalnim baleniNero píše:Osobně jsem trochu skeptik, takže kdybych to objednával u Thomanna a nechal si to dovážet poštou, tak bych se bál, aby ty lampy cestu vůbec přežily...
Bugera
Pravidla fóra
Re: Bugera
PRS CE24, ENGL Blackmore, Orange PPC412, kotel efektů na pedalboardu
‘Men have become tools of their tools.’ ~Henry David Thoreau
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
A lampáč si počítám kupoval? Jako což pak o to to kombo se jentak snad nerozpadne
Spíš jde o to abych necvak vypínačem a z komba žádnej zvuk to bych se asi docela naštval 
Jackson DKMG (Dimarzio D-Activator, PAF 36th anniversary)
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
Jasne, tehdy jsem kupoval ENGL Screamer. Lampy jsou krehky (obzvlaste, kdyz jsou nazhaveny), ale podle me se kolem toho dela velkej humbuk - ja neslysel o zadnych mechanicky poskozenych lampach v mym okoli. A to jsem uz par nepeknych nehod videl 
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
Takže moje finální otázka zní mám jít do tý Bugery od Thomanna nebo pokouknout po něčem z bazaru radši? Jako mám rozpočet tak max k těm 8500 což neni moc no ale v tuhle chvíli vážně nevim co koupit z ohledu spolehlivosti abych do toho nemusel hned vrážet další prachy
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
Tak nakonec jsem se rozhod to vyřešit jinak a k Thomannovi si zajedu. Je to sice kus cesty ale vyplatí se to protože nebudu mít nervy jestli to příde rozbitý a dvě a půl hoďky cesty jsou docela v pohodě. A tak pud do tý bugery
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
akustika Cort AD 850CE
Line 6 POD X3 Live
kabel fender
- dayslypper
- Kontaktovat uživatele:
Moc nechápu, proč Magician míří nejdříve na americký trh, kde jsou nové Mesiny o dost levnější, než u nás. Ale tak jako tak to vychytali s načasováním, kdy tu tak nějak chybí výplň za Mark IV, který se přestal vyrábět a jeho bazarová hodnota mírně stoupla. Určitě bude větší zájem v Evropě.lunchie píše:tak uz se zacina magician prodavat v US ...
http://www.bhphotovideo.com/c/product/6 ... _TUBE.html
Magician si klidně rád koupím - zánovní za 12-13t. Ať už je to kopie nebo ne, tak jen málo aparátů na trhu bez ohledu na cenu je podobně prošpikované funkcemi jako Mesa Mark IV/V, Roadking nebo MIDI aparáty ENGL, takže o zájem určitě nebude nouze. Minimálně jako satelit do sterea k originálu se to zdá jako perfektní řešení, ale tahat se s těmi kily...
Jen kdyby za tu cenu k těm aparátům dobastlili ještě ten MIDI interface, pak by to bylo super.
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Jako je hezké, že je to levný aparát prošpikovaný funkcemi, ale pořád je tu otázka, jestli to není kvantita na úkor kvality. Dokud to nedostanu pod ruku, rozhodně bych nebyl nějak přehnaně optimistický.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
new video trirec
http://www.youtube.com/watch?v=9RQVEx3Y ... ure=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=9RQVEx3Y ... ure=relmfu
Jackson RR 24 emg 81 pouze metal,2xthiele box,Bugera 6260 cajk,
ahoj,nevěděl by někdo v jaým pořadí jsou preampovky u bugery 333xl na jaký kanál?díky
-
Halfordek
Tak mi má přijít příští týden 6262 a boxem Randall. Snad mě to nezklame
Ihned poreferuji
-
Halfordek
Prosím vás,co znamená ten FX loop a jak to funguje? A kolik mate nastaveno obvykle Presence? Já se s tím nemlžu moc dobře strefit. Buď je to moc zahuhlaný a přebasovaný (málo) a nebo takový zvláštní zvuk,ačkoliv výšky a ostrost dobré (stupen 9)
Díky za rady
Díky za rady
FX loop je efektova smycka, tedy vystup (send) a vstup (return), ktery se pouziva pro (prevazne dozvukove) efekty.
Somnus Aeternus
Somnus Aeternus
-
Halfordek
takze prakticky... proste si koupim efekt,nastavim ho,spojim kabelama... a na footswitchi si ho muzu spinat?
- pigdestroyer
- last.fm: tlumok
- Bandzone: pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
zkontroluj jesi mas spravne impedanci. co mas za kytaru? a co mas za ruce?
musis zabrat pravackou, neni to multakovy zkresleni. presence dej spis min, zkus nastaveni takto: s ibanezkou jsem na to hral basy 4 stredy 3,5 vysky 5 pres 6-8 gain 5, hlasitost min 2,5 kdyz jsem mel epiphone lp, nevim presne jaky, tak to muselo byt uplne jinak, myslim ze basy 7 stredy 2 vysky taky malo, asi 4 nebo tak nak. presence myslim tak skoro 9.. ale to najdes. neboj. taky zalezi jaky v tom jsou lampy, ty puvodni staly celkem za h***o. nalad si poradne kytaru. dokud to nebude uplne presne, porad se ti nebude neco zdat. a ta pravacka 
-
Halfordek
Epi Les Paula mam
takze tech 9 souhlasi. No pravackou to nebude
) Kdyz tam ale pichnu kamosovo Deanku,tak to ma zvuk mnohem lepsi. A strat squier sice na h***o,ale uplne jineho charakteru (impedance je dobre....bedna 8,zesik8,mono) box mam randall 4x12,za 8tisic,zadna morda,ale hrat by to mohlo 
Az si s tim vic pohraju,pripadne vymenim snimace,muzu zkusit prepnout BIAS,co to udela,ale zatim bych an to nesahal. Vlastne to ma spatny zvuk jen na pregainovane shreddy,jinak dobry,prestoze snimace Epiphone asi nebudou nic moc.
Co presne ma to presence znamenat? teoreticky.
Kazdopadne dekuji za tipy a vysvetleni
Az si s tim vic pohraju,pripadne vymenim snimace,muzu zkusit prepnout BIAS,co to udela,ale zatim bych an to nesahal. Vlastne to ma spatny zvuk jen na pregainovane shreddy,jinak dobry,prestoze snimace Epiphone asi nebudou nic moc.
Co presne ma to presence znamenat? teoreticky.
Kazdopadne dekuji za tipy a vysvetleni
- pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
no a jak jsi na tom s hranim? mels predtim lampac? pokud nejsi virtuoz, tak te to asi chvili potrapi.. nemilosrdne bestie. co nezahrajes, to nemas.
-
Halfordek
Lampac jsem nikdy nemel a vlastne pres nej ani nehral,to se musim priznat! No,prave jsem prekonal takovou fazi zacatecnika,takze shreddy a la 2-3 basovy struny,3 stupnice a temer vsechny akordy (na cistej,pripadne crunch). Sakra,kdyz napalim gain,tak musim zahrat vsechno!!!pigdestroyer píše:no a jak jsi na tom s hranim? mels predtim lampac? pokud nejsi virtuoz, tak te to asi chvili potrapi.. nemilosrdne bestie. co nezahrajes, to nemas.
jo,poznamka...kdyz hraju pres male volume,tak to zni dobre
- pigdestroyer
- Kontaktovat uživatele:
no tak zkousej. vsechno tam mas, jen to chce cas. me to s tou lp taky trochu dyl trvalo. vsiml sis ze ten crunch s opalenym gainem je hutnejsi jak lead?
-
Halfordek
No,hutnejsi...to nevim. Jeste bych na tom crunchi potreboval tak pulkruh gainu navic,abych byl spokojenypigdestroyer píše:no tak zkousej. vsechno tam mas, jen to chce cas. me to s tou lp taky trochu dyl trvalo. vsiml sis ze ten crunch s opalenym gainem je hutnejsi jak lead?