peavey 450 tour

Baskytarová aparatura ...
Odpovědět
fida22

peavey 450 tour

Příspěvek od fida22 »

Nevíte tu někdo jak na peavey 450 tour naladit zvuk ala Fieldy z Korn?? díky
Naposledy upravil(a) Nero dne 9.08.2010 19:43, celkem upraveno 1 x.
Důvod: oraven název
Makis
Kontaktovat uživatele:

Re: peyvey 450 tour

Příspěvek od Makis »

Hlavní věc, co máš za basu? Za druhé možná to s tímhle ani nejde dokázat, hraje na Messu což je trošku někde jinde+K5 a spoustu divných hračiček k tomu...je to složitý zrovna s jeho specifickým zvukem
Spoustu nervů a IBANEZ SR300 Pearl white, EDEN WT550+EDEN EX410 EX-SERIES 600 W, 4x 10", 4 Ohm. Hlavně aby to pěkně bouchalo, a´t z toho máme radost... :-)
Pepe
Kontaktovat uživatele:

Re: peyvey 450 tour

Příspěvek od Pepe »

Se zesilovačem peyvey nenapodobíš zvuk žádnej. S Peavey by jsi se o to mohl pokusit :idea:
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX
Makis
Kontaktovat uživatele:

Re: peavey 450 tour

Příspěvek od Makis »

Děláš jak kdyby jsi se nikdy nepřeklik :-D Srandisto, navíc pokud to chceš zkusit ještě si zjisti co přesně používá za efekty má toho napsanýho celkem dost, ale to mi spíš přijde jako co už všechno používal a něco se nedá ani sehnat, ale neříkám, že i bez toho se tomu nemůžeš přiblížit. Takže hodně trpělivosti :-P
Spoustu nervů a IBANEZ SR300 Pearl white, EDEN WT550+EDEN EX410 EX-SERIES 600 W, 4x 10", 4 Ohm. Hlavně aby to pěkně bouchalo, a´t z toho máme radost... :-)
Makis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Makis »

Pepe jiank nic proti tobě, jen jsem si tak musel trošku taky š´touchnout :-D
Pepe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepe »

Makis píše:Pepe jiank nic proti tobě, jen jsem si tak musel trošku taky š´touchnout :-D
V pohodě, klidně si štouchni, jenže já tu tvojí první reakci vůbec nepochopil. Asi patří do jinýho topicu ne? :)
Já jsem ze školy zvyklej si všechno radši 2x přečíst než něco vypustim. :wink:

Jinak k tématu. Tenhle zesák tu kdysi mÍval uživatel s nickem Nomak. Sice sem už asi nechodí, ale kontaktovat ho a zkusit se ho na něco poptat bys mohl. Mohl by ho ještě mít a pěl tu na něj samou chválu...
Naposledy upravil(a) Pepe dne 13.08.2010 14:49, celkem upraveno 1 x.
Yamaha BBG5A, Jolana Galaxis Bass, Zoom B2, VOX, ORX
Nesst
Bandzone: http://www.bandzone.cz/tau
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nesst »

Pepe píše:
Makis píše:Pepe jiank nic proti tobě, jen jsem si tak musel trošku taky š´touchnout :-D
V pohodě, klidně si štouchni, jenže já tu tvojí první reakci vůbec nepochopil. Asi patří do jinýho topicu ne? :)
Já jsem ze školy zvyklej si všechno radši 2x přečíst než něco vypustim. :wink:

Jinak k tématu. Tenhle zesák tu kdysi mýval uživatel s nickem Nomak. Sice sem už asi nechodí, ale kontaktovat ho a zkusit se ho na něco poptat bys mohl. Mohl by ho ještě mít a pěl tu na něj samou chválu...
On ten zesák někomu jenom umýval? Nebo i vlastnil? :D Sorry, ale kdo jinému jámu :wink:
Naučit se pentatoniku je jako naučit se plazit. Pokud nechceš žvýkat hlínu, nauč se teorii.
http://www.bandzone.cz/fan/nesst
Makis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Makis »

No neřšme už ten název topicu :-P , jinak s peavím, který není USA made nemám dobrý zkušenosti. Ale to je jen můj osobní názor. Ale ty USA jsou bomba
fida22

Příspěvek od fida22 »

Ok díky za všechny rady a já se podívám co používá za efekty a basu mam Ltd f-404
Nomak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nomak »

Tak už ho nemám, ale vzpomíky na něj jsou takové, že je to dobrý zesík pro metal, je hodně tvrdý a ani snad nedokáže hrát měkce-proto hodně lidem podle mě nesedí, jinak ten zvuk... eq do V, přidat basy a výšky, ten čudl contour tak před půlku, bright zapnout-pokud by to bylo už moc výšek tak ne... a hlavně to chce basu, nejlépe Ibanez K5, nebo SR505, tam na aktivce přidat basy a výšky a jen trochu středy, vyvážení snímačů trochu na přední...
Ibanez SR1005 Prestige+Ibanez PGB1+Squier Precision Vintage Modified Bass, GK 1001RB II, GK NEO 412, EHX Bass Big Muff Pí, Warwick red label, prsty,
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary“