Levnej, ale kvalitní Telecaster? Či něco jinýho...

Strat, Les Paul, Tele, SG, semiakustické, ...
Odpovědět
jakub.kubaaa
Kontaktovat uživatele:

Levnej, ale kvalitní Telecaster? Či něco jinýho...

Příspěvek od jakub.kubaaa »

Zdravim,

tak jsem dostal nějakej hroznej zálusk na Telecastera. Hlavně na takovej rock, nějaký oldschooly a tak podobně (Katapult, Olympic, Hendrix, chvílema nějaký Maideni). Ale určitě žádnej metal. Stratocastera už mám, ale radši bych nějakýho Telecastera, aby nebyl moc drahej, ale aby stál za to. Určitě na snímačích ze začátku moc nezáleží, ty bych si časem stejně vyměnil. A co mě zaujalo byly Telecastery od BaCHa, hlavně kvůli tomu mahagonovýmu tělu, mohlo by to hrát trošku tak víc do toho žánru co hledám. Každopádně sem se dneska bavil s jednim člověkem, a ten řikal že radši Squiera, jenže těch je víc druhů, a nějaký každej haní, tak se v tom moc neorientuju. Ale ten BaCH je měl určitě hezčí. A nebo jsou ještě tuny různých jiných značek, ale v tom se taky ztrácim. A nebo bazarovej kousek (to by bylo asi ideálnější co?).

A kolik do toho chci vrazit, no co nejmíň, ale zase aby to nebyl uplnej šmejd typu Stagg. Stačí když to bude v pohodě sestavený a když si časem vyměnim snímače, tak aby to byla fakt dobrá kytara. Návrhy?? :)
"Nezáleží na co hrajete ani přes co hrajete, ale jak hrajete" R. Hladík
Obrázek
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Levnej, ale kvalitní Telecaster? Či něco jinýho...

Příspěvek od Smrťokvítek »

Na bazaru je teď Lite Ash tele za 10000 s tím, že v tom už jsou dobrý snímače od výroby. A tahle edice se dle všeho povedla.
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
jakub.kubaaa
Kontaktovat uživatele:

Tak tolik sem zase nemyslel. Jenže mám pocit že to je ten s HB ne?
Obrázek
Smrťokvítek
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smrťokvítek »

jakub.kubaaa píše:Tak tolik sem zase nemyslel. Jenže mám pocit že to je ten s HB ne?
Promiň ale to se snad zvládneš podívat sám ne? :lol: :roll:
(っ◕‿◕)っ :: (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :: (❍ᴥ❍ʋ) :: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
panedge

Příspěvek od panedge »

Už samotnej název topicu je nesmysl-levný,ale kvalitní není nic.Jestli chceš tele do bůra tak se mrkni na Squier,kladně hodnocený sou VIbe 50,60
Gibson LesPaul Goldtop Traditional,Fender Stratocaster Eric Clapton sig., Gretsch G 5122 DC ,Fender Stratocaster,Epiphone Les Paul Standard,akustika Ashton,pololubovka Fokus,VOX AC 30 CC2,Laney TF300
petrvach

Příspěvek od petrvach »

značka Vintage mám jedno moc pěkný tele asi za 7k koukni na něj
Fender statocaster(EMG 81,S,S), Gibson studio lp---> ibanez ts9, vox buldog, crybaby dime from hell--->Orange rockereverb 50---> boss ch-1,cs-3, danelectro reel echo--->homemade box 1x12 celestion v30
jakub.kubaaa
Kontaktovat uživatele:

petrvach píše:značka Vintage mám jedno moc pěkný tele asi za 7k koukni na něj
Jojo, na jedno Vintage jsem tuhle koukal v Music-city, ale přišlo mi to takový .. no špatně smontovaný, i ten pickguard vypadal jak plast z létajícího talíře, prohybal se jen co jsem na to šáhnul. Ale to mohl bejt taky špatnej kus. Každopádně na ně taky mrknu, díky
Obrázek
loos

Příspěvek od loos »

jakub.kubaaa píše:
petrvach píše:značka Vintage mám jedno moc pěkný tele asi za 7k koukni na něj
Jojo, na jedno Vintage jsem tuhle koukal v Music-city, ale přišlo mi to takový .. no špatně smontovaný, i ten pickguard vypadal jak plast z létajícího talíře, prohybal se jen co jsem na to šáhnul. Ale to mohl bejt taky špatnej kus. Každopádně na ně taky mrknu, díky
Jo to tele co maj v music-city je k zblití...chce to si vzít víc kusů...nicméně v tomhle případě bych šel spíš do toho squiera (vintage modified, classic vibe) :idea: A na bazaru je jeden lite ash myslim dokonce za 9K a ne humbuckery opravdu nemá :D
Epiphone Firebird VII, Blade Delta Classic (Telecaster), Hughes and Kettner ATTAX 100, Wah-Volume Michalík a spousta kravinek k tomu!
petrvach

Příspěvek od petrvach »

Ano to asi byl fkt špatnej kus já jsem ho měl v ruce, ale už fakt dávno asi rok a pul a za ty prachy bych se vysral na nakyho squiera.
Fender statocaster(EMG 81,S,S), Gibson studio lp---> ibanez ts9, vox buldog, crybaby dime from hell--->Orange rockereverb 50---> boss ch-1,cs-3, danelectro reel echo--->homemade box 1x12 celestion v30
jastud

Příspěvek od jastud »

Ahoj,
jak už jsem psal jinde: mám tele od Vintage za 4500. Kytara naprosto v pohodě i když dílenský zpracování není úplně top. Každopádně když jsem sháněl tele (tak do 8-10 tisíc) tak mi prošlo rukama asi deset různých kousků (BaCH, Squier, Cort a Vintage) a z nejlepší pocit jsem měl z jednoho Corta, kterej ale stál přes deset a z těch Vintage který stály půlku a rozdíl v hratelnosti a zvuku byl zanedbatelnej. Takže za mě: když narazíš na pěkný tele od Vintage tak ho prubni, za těch pět litrů podle mě stojí...
Naposledy upravil(a) jastud dne 1.09.2010 9:38, celkem upraveno 1 x.
Při tanci nesmiju byt žadne prostoje
a hrať se musi aji na levne nastroje.
Kinx
Rádce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kinx »

kolem desitky se da vybrat krasny tele, ja sam mam jedno mexicke vyhlidle :) je to ale brutalne kus od kusu, takze ideal je nastavit si nejaky cenovy strop a zkouset zkouset zkouset dokavad nenarazis na kytaru ktera se ti bude libit, znacka neznacka...
Odpovědět

Zpět na „Elektrické kytary“