tak jsem dostal nějakej hroznej zálusk na Telecastera. Hlavně na takovej rock, nějaký oldschooly a tak podobně (Katapult, Olympic, Hendrix, chvílema nějaký Maideni). Ale určitě žádnej metal. Stratocastera už mám, ale radši bych nějakýho Telecastera, aby nebyl moc drahej, ale aby stál za to. Určitě na snímačích ze začátku moc nezáleží, ty bych si časem stejně vyměnil. A co mě zaujalo byly Telecastery od BaCHa, hlavně kvůli tomu mahagonovýmu tělu, mohlo by to hrát trošku tak víc do toho žánru co hledám. Každopádně sem se dneska bavil s jednim člověkem, a ten řikal že radši Squiera, jenže těch je víc druhů, a nějaký každej haní, tak se v tom moc neorientuju. Ale ten BaCH je měl určitě hezčí. A nebo jsou ještě tuny různých jiných značek, ale v tom se taky ztrácim. A nebo bazarovej kousek (to by bylo asi ideálnější co?).
A kolik do toho chci vrazit, no co nejmíň, ale zase aby to nebyl uplnej šmejd typu Stagg. Stačí když to bude v pohodě sestavený a když si časem vyměnim snímače, tak aby to byla fakt dobrá kytara. Návrhy??