[OT]Nechceš dělat v Kytarách popisky? Třeba by tě Nero zaměstnal.LukeD píše:Já mám Special II už asi 4 měsíce a musím říct že je to super kytara za malý prachy.. konkretne na http://www.kytary.cz velmi levná..doporučil bych ji asi pokročilým kytaristům kteří chtějí mít kvalitu za par korun..
a rozhodně na teto kytaře neprodelate.. Epiphone jako vždy odvedl slušnou praci..
Epiphone Les Paul Special II
Pravidla fóra
Re: Epiphone Les Paul Special II
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
Bias je slovo, ne zkratka.
-
arcilucifer
to nemyslis vazneLukeD píše:Já mám Special II už asi 4 měsíce a musím říct že je to super kytara za malý prachy.. konkretne na http://www.kytary.cz velmi levná..doporučil bych ji asi pokročilým kytaristům kteří chtějí mít kvalitu za par korun..
a rozhodně na teto kytaře neprodelate.. Epiphone jako vždy odvedl slušnou praci..
No nevím pro pokročilého hráče, tak pmožná z nějaké hodně divokého snu. Za plnou cenu se dájí najít o dost lepší kytary. Special jedině bazarový.Ale co možná máš dobrý kus, ale ty snímače jsou opravdu spíše pro začátečníka, když to srovnám byť jen třeba s RM snímači, tak ty Epifoňácké jsou o dost zvukově tupější...Bummer píše:LukeD píše:Já mám Special II už asi 4 měsíce a musím říct že je to super kytara za malý prachy.. konkretne na http://www.kytary.cz velmi levná..doporučil bych ji asi pokročilým kytaristům kteří chtějí mít kvalitu za par korun..
Gibson Les Paul Studio 2014
Elkesar mod baryton strat (RM snímače)
Furch Durango
Roland JC-22,Roland Cube Street Ex,Micro cube
Boss TU-3W ,Boss MO2,Boss DA2,Boss TE 2,Boss Dm-2W,Digitech Istomp,Boss Cp1-X,Behringer VP1,Digitech Jamman,Whammy 5
Elkesar mod baryton strat (RM snímače)
Furch Durango
Roland JC-22,Roland Cube Street Ex,Micro cube
Boss TU-3W ,Boss MO2,Boss DA2,Boss TE 2,Boss Dm-2W,Digitech Istomp,Boss Cp1-X,Behringer VP1,Digitech Jamman,Whammy 5
-
Elvis Pešlik
- Kontaktovat uživatele:
počkej až jí budeš mít 5 let jako já, myslim že budeš mluvit jinakLukeD píše:Já mám Special II už asi 4 měsíce a musím říct že je to super kytara za malý prachy.. konkretne na http://www.kytary.cz velmi levná..doporučil bych ji asi pokročilým kytaristům kteří chtějí mít kvalitu za par korun..
hlava Hughes and Kettner Statesman Dual EL 34 + box STM 412, Kombo Fender FM212R, Gibson Les Paul studio - whine red, Epiphone les paul special II (Gibson P-94 bridge pickup), Jolana Vicomt (epiphone humbucker bridge pickup), Boss - CS3, Korg AX5G, Marshall ladička
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Radši neBummer píše:[OT]Nechceš dělat v Kytarách popisky? Třeba by tě Nero zaměstnal.LukeD píše:Já mám Special II už asi 4 měsíce a musím říct že je to super kytara za malý prachy.. konkretne na http://www.kytary.cz velmi levná..doporučil bych ji asi pokročilým kytaristům kteří chtějí mít kvalitu za par korun..
[/OT]
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
- DL
- Kontaktovat uživatele:
<rejp>
Nero : nechces si to ještě rozmyslet?
Nero : nechces si to ještě rozmyslet?
</rejp>[b]Kytary.cz o Stagg S300[/b] píše:Vzhledem k vysoké kvalitě řemeslného zpracování a použitým materiálům je poměr cena / kvalita u tohoto nástroje opravdu výhodný.
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
Přesně na to jsem narážel. 
Gibson Explorer '76 RI ● Cort M600 BCS ● Cort EVL Z4 (R.M. ColorSound, R.M. Custom AlNiCo) ● Ibanez RG570CT (olše+javor, SD SH-5) ● DIMAVERY PB-320 ● Hardwire CM-2 ● Michalík Wah-Volume ● Boss GEB-7 ● Hardwire CR-7 ● Hardwire TR-7 ● Hardwire DL-8 ● Laney VH100R ● 2x12" DIY bedna s Celestion G12-65 ● Peavey Bandit 112 Sheffield USA ● fake Shure SM58 ● M-Audio MobilePre USB mkII ● M-Audio Firewire 410
epiphone se podle mě vyplati az od lp standart všechny ty levnejsi sou nahovno 
Fender statocaster(EMG 81,S,S), Gibson studio lp---> ibanez ts9, vox buldog, crybaby dime from hell--->Orange rockereverb 50---> boss ch-1,cs-3, danelectro reel echo--->homemade box 1x12 celestion v30
- Nero
- Rádce
- last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1
Chválit se musí, ale co je moc, to je mocDL píše:<rejp>
Nero : nechces si to ještě rozmyslet?![]()
</rejp>
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."
PetrPeter 1975 - 2008
Čaute
jsem začínající až mírně pokročila kytaristka
... chtěla bych se zeptat, protože každý tady máte jiný názor... Má cenu si kupovat tu Epiphone Lp special 2? ... Já miluju Epiphone... a nemám ráda stratocaster... chtěla bych si jí koupit jenom pro zatím, než se úplně zdokonalím. Líbí se mi ten zvuk a myslím, že je to celkem dobrý za ty prachy. 
Divej se za ty prachy co stojí Epiphone special 2 si radši kup tohle http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=5 ... rder=datum je to od Prejdáka tady z fora a máš to o dost lepší než nějáký překližkový epiphone, který má s Les Paulem společný akorát tvar ( a ani ten moc ne )a nic víc.terka.ved píše:Čautejsem začínající až mírně pokročila kytaristka
... chtěla bych se zeptat, protože každý tady máte jiný názor... Má cenu si kupovat tu Epiphone Lp special 2? ... Já miluju Epiphone... a nemám ráda stratocaster... chtěla bych si jí koupit jenom pro zatím, než se úplně zdokonalím. Líbí se mi ten zvuk a myslím, že je to celkem dobrý za ty prachy.
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
To vubec neni pravda.. chlapče nevim jaky Special II se ti dostal do rukou ale ja mam kvalitni kytaru a jsem s ni spokojeny za ty prachy .. fakt sem nepobral jak muze byt tak fajnova kytara tak levna.. Jako možná vážně záleží na tom jaky dostaneš kus no.. ale ja ji můžu jen doporučit..tadeasp píše:Divej se za ty prachy co stojí Epiphone special 2 si radši kup tohle http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=5 ... rder=datum je to od Prejdáka tady z fora a máš to o dost lepší než nějáký překližkový epiphone, který má s Les Paulem společný akorát tvar ( a ani ten moc ne )a nic víc.terka.ved píše:Čautejsem začínající až mírně pokročila kytaristka
Mě osobně Les Paul Special II mov nebavil, ani jsem z toho moc neměl ,,Les Paulovitý" pocit, těžko to popsat. Někomu to může vyhovovat, ale mně to nesedlo. Asi za to mohlo to, že je to placka se šroubovaným krkem.
K Terce: Jestli máš zájem o mého BaCHa, tak se ozvi, ale nechci se vnucovat.
K Terce: Jestli máš zájem o mého BaCHa, tak se ozvi, ale nechci se vnucovat.
Naposledy upravil(a) Prejdák dne 7.09.2010 20:27, celkem upraveno 1 x.
LukeD píše:To vubec neni pravda.. chlapče nevim jaky Special II se ti dostal do rukou ale ja mam kvalitni kytaru a jsem s ni spokojeny za ty prachy .. fakt sem nepobral jak muze byt tak fajnova kytara tak levna.. Jako možná vážně záleží na tom jaky dostaneš kus no.. ale ja ji můžu jen doporučit..tadeasp píše:Divej se za ty prachy co stojí Epiphone special 2 si radši kup tohle http://hudebnibazar.cz/inzerat.php?ID=5 ... rder=datum je to od Prejdáka tady z fora a máš to o dost lepší než nějáký překližkový epiphone, který má s Les Paulem společný akorát tvar ( a ani ten moc ne )a nic víc.terka.ved píše:Čautejsem začínající až mírně pokročila kytaristka
Takhle za ty prachy co stojí bych ji nekoupil pokud bych fakt nenatrefil na super kus jinak většina těch kytar hraje hrozně a radši bych koupil nějákou kytaru z bazaru a nebo od značku fokus.
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
jsou děsně kus od kusu, ne že bych hrál na nějak moc exemplářů (asi 4 nebo 5), jeden byl opravdu tak do kamen, jeden byl za ty prachy poměrně fajn a ty ostatní byly vesměs použitelný ale nudný. "nečekaně" ani jeden exemplář nehrál opravdu jako LP, což jak už jiní zmínili je dáno odlišnou konstrukcí.
ec401vfsh1sh4ns2jcm2000dsl401lpstd2dp155sc2sg1bksh8ehxmmwtb490r498tod2jh1xt2exl110m80
logo na hlavě nástroje nedělá žádnej zvuk
Já jsem se jenom chtěla zeptat, nejsem nejlepší kytaristka ani nejhorší... já myslím, že by mě zatím stačila... budu se snažit narazit na dobrej kus 
Jasný, ale nezáleží jaský je člověk kytarista(ka) když může mít o třídu lepší kytaru za stejný prachy. Tohle je podle mě vyhazování peněz za ten Special II
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
terka.ved: přebírat přebírat i daleko dražší kytary
nicméně na tvym místě bych eště zkoumal co v tý cenový hladině je třeba od cortu, bachu, možná i fokus-h... nemam sice uplně nejčerstvější informace ale eště relativně nedávno těch dobrejch kusů od epi bylo sakra málo
ec401vfsh1sh4ns2jcm2000dsl401lpstd2dp155sc2sg1bksh8ehxmmwtb490r498tod2jh1xt2exl110m80
hlavně obchodníci je tolik neobjednávaj, protože se mi zdá, že je nikdo nebere (teda aspoň v Ostravě ne). Ten fokus je dobrej nápad za stejný prachy co special II bude mít LP aspoň co jako LP vypadá a snad i hraje, ale je nutnost to odzkoušet osobně ty fokusky a nebrat je naslepo (asi jako každou kytaru)shmootik píše:terka.ved: přebírat přebírat i daleko dražší kytarynicméně na tvym místě bych eště zkoumal co v tý cenový hladině je třeba od cortu, bachu, možná i fokus-h... nemam sice uplně nejčerstvější informace ale eště relativně nedávno těch dobrejch kusů od epi bylo sakra málo
Ibanez S270
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Telecaster Adonis
Roland Cube 15x
Kustom Dart 10
Na tuhle kytaru mám názor že za ty peníze asi opravdu nic lepšího neseženete.Každopádně já jí mám z druhé ruky a spoluhrající ji má od bratra přímo z USA.Srovnávaly jsme oba kousky a ta moje (asi to bude starší kousek a ještě dobře udělanej)hrála o něco příjemněji.Jinak když vybírám kytaru tak si ji určitě ohmatám a pořádně odzkouším jak hraje a kdyby tahle nebyla za ty peníze dobrej kup tak do ní nejdu.Takže ode mě spokojenost nade vše.Teď ješte chci vyměnit snímače protože si myslím že si to zaslouží.Jediné co bych jí opravdu vytknul tak jsou ladící mechaniky, ty jak bude troška peněz tak půjdou pryč.Připadnou mi jako čínská sranda a naladit je to trošku problém ale potom drží a není problém.Jinak co teď prodávají jsem neměl možnost odzkoušet, ale jak říkám, než něco koupím, chce to slyšet.