Kombo Behringer BX1200

Baskytarová aparatura ...
ošťa

Kombo Behringer BX1200

Příspěvek od ošťa »

Máte zkušenost s basovími komby značky Behringer?Nejlépe přímo s Behringer BX1200 ale postačí mi i obecné posouzení.
rianonn

Příspěvek od rianonn »

zlus se podívat níž, tam je toho o tehhle kommbech docela hodně...
anthony

Příspěvek od anthony »

Ja mám BX 600, 60 W, a bol som prekvapený, vôbec to nehrá zle, ako by si niektorí mysleli
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

anthony píše:Ja mám BX 600, 60 W, a bol som prekvapený, vôbec to nehrá zle, ako by si niektorí mysleli
Nechci byt ošklivý, ale prostě myslím že ej to náhoda. Všeobecn se dá říct že "Behringer jsou špatné komba" :-) Neb oje to možná jen můj názor....ale docela si za ním stojím. Neříkám že se nedá koupit dobrý kus který obstojně hraje, ale prsotě Behringeru nevěřím a nekoupil bych ho...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
hendy9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hendy9 »

Hele já vim v jaký seš asi situaci .Před půl rokem sem byl na tom podobně. Když si tohle kombo koupíš tak budeš muset ve zkušebně všechny tlumit a ještě budeš mít mizernej zvuk. Pokud seš začátečník tak to bude dost na h***o, ale bude to stačit. Ale jestli budeš aspon trochu hrát pro lidi (menší kluby, vetší hospody...) tak timhle kombem nic nevyřešíš.
ošťa

Příspěvek od ošťa »

Zatím samé ne? 8)
aivn86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aivn86 »

Změněn název topicku. Pro větší konkrétnost
Fender Jazz Bass American Special, Fokus Jazz bass fretless+RM, Markbass Mini CMD121P, Makrbass Mirkomark 801
Michalowic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michalowic »

Tak bracha ma Behringer BX600 a hraje hodne pekne, ted u nas v malym pokoji je to na hóvno, ale kdyz sme to meli na koncerte (pucoval to nasemu basakovi) tak to hralo moc pekne. mimochodem je na prodej...

Jinak ja mam Behringera GMX210 (kytarovýho) a taky hraje hodne dobre. Dokonce si nekdy myslim ze mam hezci zvuk nez druhej kytarista z Marshalla, ale to muze bejt spis tim ze von si t im neumel vyhrat (jako nastaveni vejsek atd.) Jinak Behringery fakt doporucuju :wink:
Kytara: Cort KX5, Cort Stat3T, akutsika SQUIER SA-105
Trsátko: George Dennis 0.88
Struny: Epiphone, Fender 0.09
Hraju přes: Lexion Alpha + AmpliTube3
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

Michalowic píše:Tak bracha ma Behringer BX600 a hraje hodne pekne, ted u nas v malym pokoji je to na hóvno, ale kdyz sme to meli na koncerte (pucoval to nasemu basakovi) tak to hralo moc pekne. mimochodem je na prodej...

Jinak ja mam Behringera GMX210 (kytarovýho) a taky hraje hodne dobre. Dokonce si nekdy myslim ze mam hezci zvuk nez druhej kytarista z Marshalla, ale to muze bejt spis tim ze von si t im neumel vyhrat (jako nastaveni vejsek atd.) Jinak Behringery fakt doporucuju :wink:
Odvážil ybc hse tvrdit že mám dobrý kousek Behringera (jak oty), ale neodvážil bych se tuto značku doporučovat...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...

Michalowic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michalowic »

KIWI píše:
Michalowic píše:Tak bracha ma Behringer BX600 a hraje hodne pekne, ted u nas v malym pokoji je to na hóvno, ale kdyz sme to meli na koncerte (pucoval to nasemu basakovi) tak to hralo moc pekne. mimochodem je na prodej...

Odvážil ybc hse tvrdit že mám dobrý kousek Behringera (jak oty), ale neodvážil bych se tuto značku doporučovat...
No hele, nevim jako nemel sem moznost zkusit nekolik desitek vyrobku, ale zkousel sem uz 3 komba, ve zkusbne mame mix od Behringera a vsechno bylo v pohode, me ta znacka pride celkem slusna, i kdyz neivm jaky maj zkusenosti ostatni..mozna nejsem dost narocnej :lol:
Kytara: Cort KX5, Cort Stat3T, akutsika SQUIER SA-105
Trsátko: George Dennis 0.88
Struny: Epiphone, Fender 0.09
Hraju přes: Lexion Alpha + AmpliTube3
insipid666

Příspěvek od insipid666 »

Michalowic:

takže bych se nemusel bát třeba vrazit 8000 kč a klidně koupit tohle ??
http://eshop.kytary.cz/behringer-baskyt ... ringer:1:0
Bass guitar: Yamaha 4-struná s aktivní elektronikou
trsátko: Jim Dunlop USA 1.14mm
afektband

Příspěvek od afektband »

KIWI píše:
anthony píše:Ja mám BX 600, 60 W, a bol som prekvapený, vôbec to nehrá zle, ako by si niektorí mysleli
Nechci byt ošklivý, ale prostě myslím že ej to náhoda. Všeobecn se dá říct že "Behringer jsou špatné komba" :-) Neb oje to možná jen můj názor....ale docela si za ním stojím. Neříkám že se nedá koupit dobrý kus který obstojně hraje, ale prsotě Behringeru nevěřím a nekoupil bych ho...
Tak to pozor, určitě si v životě ani žádnej behringer neviděl, natož na něj hrál, takže tady nehaň, některý behringery (jak kytarový, tak basový) maj opravdu až překvapivě dobrej zvuk za tu cenu.
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.

::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
Red Bull
Globální moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Red Bull »

No tak Behringer jako kytarovej apec bych tolik nedoporučoval i když uznávám ten zvuk újde dá se to,ale co sem četl tak basový behringery sou dost povedený prej mnohem víc jak kytarový tak to určitě zkus :wink:
"MOJO" kills modern music...

Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny.
Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]

http://www.7daysgallery.com
hrushi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hrushi »

Já jsem hrál na tři Behringery a vžydycky mi to přišlo že to cvakalo, ne hrálo, neúčinné korekce a silný šum, určitě nemůžu doporučit, ale zas chápu, že láká na cenu. Kapitolou samo o sobě je, kolik je na tom napsané wattů a kolik to hraje reálně.
Reproduktory Bugera hodně kreslí a rády rychle odcházejí, opravdu doporučuji koupit něco jiného jetého z bazaru, co ti bude hrát a né řvát.
P.S.-ten mix je v poho, ten bych si koupil do zkušebny klidně taky,ale to je tak asi od Uliho Behringera vše :wink:
Sandberg California JM5, Ampeg SVT-3 PRO, Ampeg SVT 610 HLF, Colorsound Bass Fuzz, PW-CT-04

http://myspace.com/thievesinstreets
http://bandzone.cz/thievesinstreets
hendy9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hendy9 »

Já bych to neřešil... vem si svojí basu, bež si to kombo vyzkoušet a když ti to bude vyhovovat tak si ho kup... Každý kombo který nejstojí přes dvacet klacků bude mít svý příznivce a kritiky, takže nemá cenu číst jak se tady někdo hádá...
GeorgeXL
Bandzone: http://bandzone.cz/fan/georgexl

Příspěvek od GeorgeXL »

Přidám svoji zkušenost:
Hraju na "BEHRNGER 3000A" - spokojenost. 8) Z Ibanezkou si rozumí. Korekce zvuku na kytaře pomohou doladit zvuk. Takže pohoda.
GeorgeXL
baskytara: IBANEZ BTB 405QM-HS + Fender American Jazz Bass V RW 3TSB, 5-string
kombo: TC Electronic BG250-115, 250 W + Boss ME-50 (multiefekt)
struny: Northern Light Strings ML5 40-125
KIWI
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KIWI »

afektband píše: Tak to pozor, určitě si v životě ani žádnej behringer neviděl, natož na něj hrál, takže tady nehaň, některý behringery (jak kytarový, tak basový) maj opravdu až překvapivě dobrej zvuk za tu cenu.
Ale jdi ty brepto...blbost ;-) Neříkám ež mi jich prošlo pod rukama desítky, ale žádnej Behriner mě prostě nesolovil...když jsem začínal uplně, tak jsem si ho chtěl koupit, ale rozumní lidé mi to rozmluvili...
Naposledy upravil(a) KIWI dne 18.03.2008 16:53, celkem upraveno 1 x.

Pete27

Příspěvek od Pete27 »

já mám doma Behringera lx112 a má pěknej zvuk...na to že to je kombo asi za 7tisic tak hraje pěkně...jen to nastavování... :shock: trošku složitý
mY geAr:
Epiphone Les Paul standard plus
Stagg strat h-s-s
kombo Behringer Vampire Lx112
ruce:-D
du-lo

Příspěvek od du-lo »

nic proti, ale to tvoje je kytarove. Bez si spammovat o par radku nahoru :lol:
MTD Beast 5, Marshall MB 4210, Warwick RockKejbl 6m, Warwick YellowLejbl
Audix OM2s
Klarinet, Melodica, fletny, nejake klapky, jambo, spanela, ...
--------------------------
Jolana Superstar misto luku =)
zmena: www.skazenaskarlet.wz.cz
DJmanasek
Rádce
Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
Kontaktovat uživatele:

Bx600

Příspěvek od DJmanasek »

Já mám doma tu BX600, hraju s tím ve zkušebně a fakt to má dobrý zvuk (samozřejmě nějakému Trace&Eliotovi za 40 hadru se to nevyrovna, ale za 5 litru je to to nejlepsi co se mi libilo, nevim jak kytarove ale basove jsou docela povedene,

Jak uz jsem ale rikal, to kombo nevydrží hrát dobře 8 hodin v kuse, po 4-5 hodinách to chce vypnout a nechat 15-20 minut stát, potom zase hrát.

Jo a zkoušel jsem BX600 a BX1200 a ta 600ka je zvukově daleko lepší.
Jinak tamten co nekdo dával link, tak ten je tež dobrý. Doporučuju.
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Komba, zesilovače, reproboxy pro baskytary“