Kombo Behringer BX1200
Pravidla fóra
Kombo Behringer BX1200
Máte zkušenost s basovími komby značky Behringer?Nejlépe přímo s Behringer BX1200 ale postačí mi i obecné posouzení.
Nechci byt ošklivý, ale prostě myslím že ej to náhoda. Všeobecn se dá říct že "Behringer jsou špatné komba"anthony píše:Ja mám BX 600, 60 W, a bol som prekvapený, vôbec to nehrá zle, ako by si niektorí mysleli
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
Petrpeter *1.5.1975 +1.8.2008 Odpočívej v pokoji...
Hele já vim v jaký seš asi situaci .Před půl rokem sem byl na tom podobně. Když si tohle kombo koupíš tak budeš muset ve zkušebně všechny tlumit a ještě budeš mít mizernej zvuk. Pokud seš začátečník tak to bude dost na h***o, ale bude to stačit. Ale jestli budeš aspon trochu hrát pro lidi (menší kluby, vetší hospody...) tak timhle kombem nic nevyřešíš.
- Michalowic
- Kontaktovat uživatele:
Tak bracha ma Behringer BX600 a hraje hodne pekne, ted u nas v malym pokoji je to na hóvno, ale kdyz sme to meli na koncerte (pucoval to nasemu basakovi) tak to hralo moc pekne. mimochodem je na prodej...
Jinak ja mam Behringera GMX210 (kytarovýho) a taky hraje hodne dobre. Dokonce si nekdy myslim ze mam hezci zvuk nez druhej kytarista z Marshalla, ale to muze bejt spis tim ze von si t im neumel vyhrat (jako nastaveni vejsek atd.) Jinak Behringery fakt doporucuju
Jinak ja mam Behringera GMX210 (kytarovýho) a taky hraje hodne dobre. Dokonce si nekdy myslim ze mam hezci zvuk nez druhej kytarista z Marshalla, ale to muze bejt spis tim ze von si t im neumel vyhrat (jako nastaveni vejsek atd.) Jinak Behringery fakt doporucuju
Kytara: Cort KX5, Cort Stat3T, akutsika SQUIER SA-105
Trsátko: George Dennis 0.88
Struny: Epiphone, Fender 0.09
Hraju přes: Lexion Alpha + AmpliTube3
Odvážil ybc hse tvrdit že mám dobrý kousek Behringera (jak oty), ale neodvážil bych se tuto značku doporučovat...Michalowic píše:Tak bracha ma Behringer BX600 a hraje hodne pekne, ted u nas v malym pokoji je to na hóvno, ale kdyz sme to meli na koncerte (pucoval to nasemu basakovi) tak to hralo moc pekne. mimochodem je na prodej...
Fender 51 RI PB, Trace Elliot 715 SMC, Hocke BN110, EHX Q-Tron, COG Effects Green Tarkin, EBS Unichorus, Digitech Hardwire HT-2, TC Electronic Ditto Looper, Barber Linden EQ, EHX Headphone Amp, kabely Hendrex + Planet Waves + Vox,...
- Michalowic
- Kontaktovat uživatele:
No hele, nevim jako nemel sem moznost zkusit nekolik desitek vyrobku, ale zkousel sem uz 3 komba, ve zkusbne mame mix od Behringera a vsechno bylo v pohode, me ta znacka pride celkem slusna, i kdyz neivm jaky maj zkusenosti ostatni..mozna nejsem dost narocnejKIWI píše:Odvážil ybc hse tvrdit že mám dobrý kousek Behringera (jak oty), ale neodvážil bych se tuto značku doporučovat...Michalowic píše:Tak bracha ma Behringer BX600 a hraje hodne pekne, ted u nas v malym pokoji je to na hóvno, ale kdyz sme to meli na koncerte (pucoval to nasemu basakovi) tak to hralo moc pekne. mimochodem je na prodej...
Kytara: Cort KX5, Cort Stat3T, akutsika SQUIER SA-105
- insipid666
Michalowic:
takže bych se nemusel bát třeba vrazit 8000 kč a klidně koupit tohle ??
http://eshop.kytary.cz/behringer-baskyt ... ringer:1:0
takže bych se nemusel bát třeba vrazit 8000 kč a klidně koupit tohle ??
http://eshop.kytary.cz/behringer-baskyt ... ringer:1:0
Bass guitar: Yamaha 4-struná s aktivní elektronikou
trsátko: Jim Dunlop USA 1.14mm
trsátko: Jim Dunlop USA 1.14mm
Tak to pozor, určitě si v životě ani žádnej behringer neviděl, natož na něj hrál, takže tady nehaň, některý behringery (jak kytarový, tak basový) maj opravdu až překvapivě dobrej zvuk za tu cenu.KIWI píše:Nechci byt ošklivý, ale prostě myslím že ej to náhoda. Všeobecn se dá říct že "Behringer jsou špatné komba"anthony píše:Ja mám BX 600, 60 W, a bol som prekvapený, vôbec to nehrá zle, ako by si niektorí mysleliNeb oje to možná jen můj názor....ale docela si za ním stojím. Neříkám že se nedá koupit dobrý kus který obstojně hraje, ale prsotě Behringeru nevěřím a nekoupil bych ho...
PetrPeter * 1.5.1975 - 1.8.2008 + R.I.P.
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
::Framus Renegade Custom Shop, Framus Pantera (SD Dave Mustain Signature aktiv pickups)::Dunlop Cry Baby GCB 95::Framus Cobra::Carvin 412B::Kabely Smrčka, Klotz a PW::
- Red Bull
- Globální moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No tak Behringer jako kytarovej apec bych tolik nedoporučoval i když uznávám ten zvuk újde dá se to,ale co sem četl tak basový behringery sou dost povedený prej mnohem víc jak kytarový tak to určitě zkus 
"MOJO" kills modern music...
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
Je tu spousta otázek, které již byly zodpovězeny. Fender Stratocaster photo flame MIJ [1994] -> Ibanez AW3000NT ]
http://www.7daysgallery.com
- hrushi
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem hrál na tři Behringery a vžydycky mi to přišlo že to cvakalo, ne hrálo, neúčinné korekce a silný šum, určitě nemůžu doporučit, ale zas chápu, že láká na cenu. Kapitolou samo o sobě je, kolik je na tom napsané wattů a kolik to hraje reálně.
Reproduktory Bugera hodně kreslí a rády rychle odcházejí, opravdu doporučuji koupit něco jiného jetého z bazaru, co ti bude hrát a né řvát.
P.S.-ten mix je v poho, ten bych si koupil do zkušebny klidně taky,ale to je tak asi od Uliho Behringera vše
Reproduktory Bugera hodně kreslí a rády rychle odcházejí, opravdu doporučuji koupit něco jiného jetého z bazaru, co ti bude hrát a né řvát.
P.S.-ten mix je v poho, ten bych si koupil do zkušebny klidně taky,ale to je tak asi od Uliho Behringera vše
Sandberg California JM5, Ampeg SVT-3 PRO, Ampeg SVT 610 HLF, Colorsound Bass Fuzz, PW-CT-04
http://myspace.com/thievesinstreets
http://bandzone.cz/thievesinstreets
http://myspace.com/thievesinstreets
http://bandzone.cz/thievesinstreets
- GeorgeXL
- Bandzone: http://bandzone.cz/fan/georgexl
Přidám svoji zkušenost:
Hraju na "BEHRNGER 3000A" - spokojenost.
Z Ibanezkou si rozumí. Korekce zvuku na kytaře pomohou doladit zvuk. Takže pohoda.
Hraju na "BEHRNGER 3000A" - spokojenost.
GeorgeXL
baskytara: IBANEZ BTB 405QM-HS + Fender American Jazz Bass V RW 3TSB, 5-string
kombo: TC Electronic BG250-115, 250 W + Boss ME-50 (multiefekt)
struny: Northern Light Strings ML5 40-125
baskytara: IBANEZ BTB 405QM-HS + Fender American Jazz Bass V RW 3TSB, 5-string
kombo: TC Electronic BG250-115, 250 W + Boss ME-50 (multiefekt)
struny: Northern Light Strings ML5 40-125
Ale jdi ty brepto...blbostafektband píše: Tak to pozor, určitě si v životě ani žádnej behringer neviděl, natož na něj hrál, takže tady nehaň, některý behringery (jak kytarový, tak basový) maj opravdu až překvapivě dobrej zvuk za tu cenu.
Naposledy upravil(a) KIWI dne 18.03.2008 16:53, celkem upraveno 1 x.
nic proti, ale to tvoje je kytarove. Bez si spammovat o par radku nahoru 
MTD Beast 5, Marshall MB 4210, Warwick RockKejbl 6m, Warwick YellowLejbl
Audix OM2s
Klarinet, Melodica, fletny, nejake klapky, jambo, spanela, ...
--------------------------
Jolana Superstar misto luku =)
zmena: www.skazenaskarlet.wz.cz
Audix OM2s
Klarinet, Melodica, fletny, nejake klapky, jambo, spanela, ...
--------------------------
Jolana Superstar misto luku =)
zmena: www.skazenaskarlet.wz.cz
- DJmanasek
- Rádce
- Bandzone: bandzone.cz/fan/djmanasek
- Kontaktovat uživatele:
Bx600
Já mám doma tu BX600, hraju s tím ve zkušebně a fakt to má dobrý zvuk (samozřejmě nějakému Trace&Eliotovi za 40 hadru se to nevyrovna, ale za 5 litru je to to nejlepsi co se mi libilo, nevim jak kytarove ale basove jsou docela povedene,
Jak uz jsem ale rikal, to kombo nevydrží hrát dobře 8 hodin v kuse, po 4-5 hodinách to chce vypnout a nechat 15-20 minut stát, potom zase hrát.
Jo a zkoušel jsem BX600 a BX1200 a ta 600ka je zvukově daleko lepší.
Jinak tamten co nekdo dával link, tak ten je tež dobrý. Doporučuju.
Jak uz jsem ale rikal, to kombo nevydrží hrát dobře 8 hodin v kuse, po 4-5 hodinách to chce vypnout a nechat 15-20 minut stát, potom zase hrát.
Jo a zkoušel jsem BX600 a BX1200 a ta 600ka je zvukově daleko lepší.
Jinak tamten co nekdo dával link, tak ten je tež dobrý. Doporučuju.
Basses: Mayones Be Exotic 5, Fodera Imperial Elite 5 Fretless by MV
Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40

Effects: BOSS GT-10B, ELECTRO-HARMONICS Switchblade channel (na zkoušku)
Amplification: Markbass MoMark (Amp Frame 800, T1M, EQ42S, MVVL), Custom made 1x15 + Tweeter box, Behringer BX600, M-Audio Fast Track Pro
Cables & Other: Monster Bass, Monster Jazz, Planet Waves, D'Addario Nickelwounds .40