Pořízení efektu na trash,death,hardcore

Pedály, multiefekty, procesory, ...
Odpovědět
Azmodan666

Pořízení efektu na trash,death,hardcore

Příspěvek od Azmodan666 »

Zdarec,
chci si pořídit efekt krabičku na trash, death, hardcore líbí se mi od digitech www.kytary.cz/digitech-metal-master/HN073453/
Boss http://www.muzikant.cz/kytary-6/efekty- ... 04/boss-mt
nevim co je lepší, poraďte.Díky :)
Sadam.S

Re: Pořízení efektu na trash,death,hardcore

Příspěvek od Sadam.S »

Kašli na to. Pokud máš dost peněz, kup si nějakýho toho Engla (např. Thunder, Screamer) a z toho dostaneš pilu naprosto dostatečnou, je škoda ho mrvit nějakým distortionem, kterej (v případě deathmetal) absolutně zlikviduje barevnost zvuku a udělá z něj nekonkrétní bzučák (s MT jsem ještě tu čest neměl, ale na něj jsem nic moc špatnýho neslyšel)

HOLY CRAP! Překouknul jsem se, metal master zaměnil za deathmetal :evil: . Takže to sorry, s masterem jsem se ještě nepotkal... ale myšlenka postu zůstává :D Pokud si ty 2000 za efekt přidáš k 7000 za kombo, máš 9000 minimálně na valvekinga ;)
Naposledy upravil(a) Sadam.S dne 22.08.2010 11:17, celkem upraveno 1 x.
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

Podle mě ani s jedním neuděláš chybu. Pokud bys měl zájem o jetý MT-2, dej vědět, jeden mi doma leží.
Azmodan666

bubucci píše:Podle mě ani s jedním neuděláš chybu. Pokud bys měl zájem o jetý MT-2, dej vědět, jeden mi doma leží.
a za kolik bys ho prodal, koukal jsem, že stojí kolem 2500,- .V jakym je stavu?
Azmodan666

Sadam.S píše:Kašli na to. Pokud máš dost peněz, kup si nějakýho toho Engla (např. Thunder, Screamer) a z toho dostaneš pilu naprosto dostatečnou, je škoda ho mrvit nějakým distortionem, kterej (v případě deathmetal) absolutně zlikviduje barevnost zvuku a udělá z něj nekonkrétní bzučák (s MT jsem ještě tu čest neměl, ale na něj jsem nic moc špatnýho neslyšel)

HOLY CRAP! Překouknul jsem se, metal master zaměnil za deathmetal :evil: . Takže to sorry, s masterem jsem se ještě nepotkal... ale myšlenka postu zůstává :D Pokud si ty 2000 za efekt přidáš k 7000 za kombo, máš 9000 minimálně na valvekinga ;)
No milion jsem ještě nevyhrál :) tolik zase nemůžu, zatim na ten začátek víš jak
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

Sadam.S píše:Kašli na to. Pokud máš dost peněz, kup si nějakýho toho Engla (např. Thunder, Screamer) a z toho dostaneš pilu naprosto dostatečnou (...)[/b]
Člověče, co je tohle za radu? Někdo se ptá na efekt za pár stovek a ty nadhazuješ aparát za minimálně 15 tisíc. To nikomu asi moc nepomůže...

K tématu - MT2 je snesitelný, ale není to žádný zázrak. Kdybys přece jen dal dohromady o něco víc peněz (no, o trochu víc), mohl by sis dovolit něco ve stylu Blackstar DistX. Případně bych kouknul po TECH21 California. Taky jsou tu pak možnosti jako Rocktron Rampage, MXR Fullbore Metal, nebo ted se na bazaru válí Seymour Duncan Mayhem.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
Azmodan666

Nero píše:
Sadam.S píše:Kašli na to. Pokud máš dost peněz, kup si nějakýho toho Engla (např. Thunder, Screamer) a z toho dostaneš pilu naprosto dostatečnou (...)[/b]
Člověče, co je tohle za radu? Někdo se ptá na efekt za pár stovek a ty nadhazuješ aparát za minimálně 15 tisíc. To nikomu asi moc nepomůže...

K tématu - MT2 je snesitelný, ale není to žádný zázrak. Kdybys přece jen dal dohromady o něco víc peněz (no, o trochu víc), mohl by sis dovolit něco ve stylu Blackstar DistX. Případně bych kouknul po TECH21 California. Taky jsou tu pak možnosti jako Rocktron Rampage, MXR Fullbore Metal, nebo ted se na bazaru válí Seymour Duncan Mayhem.
Díky za radu jdu se na to podívat :)
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

Taky mě zarazila ta reakce s tím englem, ale pak jsem se podíval a v jednom z posledních threadů dotyčný řešil i kombo, takže to má nějakou souvislost. Ale řeč je především o krabičkách.
2 Azmodan : Jsou na něm známky používání, ale zvukově je 100%, cenu bych viděl tak na 1.000 korun českých
Nero
Rádce
last.fm: http://www.last.fm/user/Nero1

Příspěvek od Nero »

bubucci píše:Taky mě zarazila ta reakce s tím englem, ale pak jsem se podíval a v jednom z posledních threadů dotyčný řešil i kombo, takže to má nějakou souvislost. Ale řeč je především o krabičkách.
Daný thread jsem si četl až po odeslání mé reakce zde. Nicméně tak jako tak. Kombo se pohybuje v rozsahu 7000 a s krabičkou, i kdyby se chtělo investovat 4000, to pořád nedá dost peněz na Engla.
"Náš problém není v tom, že toho víme málo. Náš problém je, že mnoho z toho, co víme, není pravda."

PetrPeter 1975 - 2008
bubucci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubucci »

Z vybavení dotyčného jde vidět to, že začíná s hraním něčeho tvrdšího, k čemu potřebuje nějaký aparát. No a na začátek investovat 15k mi příjde docela dost, z pohledu člověka, co začínal na jolaně za 600,- :D
OT: Celkově mi to příjde, že ať hledáš jakýkoliv aparát, je ti vždy doporučen Engl nebo Valveking :lol: nepolemizuju o kvalitě, ale o přínosu pro to, kdo se ptá.
Sadam.S

Příspěvek od Sadam.S »

Nero píše:Daný thread jsem si četl až po odeslání mé reakce zde. Nicméně tak jako tak. Kombo se pohybuje v rozsahu 7000 a s krabičkou, i kdyby se chtělo investovat 4000, to pořád nedá dost peněz na Engla.
To už teď vim taky... jenže ten post jsem psal ještě ve chvíli, kdy v tom druhým tématu bylo že by do toho chtěl "investovat aspoň 7000,-"... opravdu jsem netušil, že "investovat aspoň 7000,-" = "do těch 7000 kč" a engl tam byl ve výběru (->taky jsem netušil, že nahazuje značky, aniž by měl ponětí o cenách)... ta volba mi na tyhle styly přišla jako ideální (ačkoli jinak engl zvuk moc nemusím)
DL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DL »

Doplním Damage Control Solid Metal. Na bazaru občas lítá těsně nad 3k
.: Gibson Flying V Ebony [SH2N+SH6B] :: Jolana Alfa 1965 DL Custom :: Eddy Finn EF-10-S Ukulele :.
.: Cort Earth 70 :: Klotz cables :: Damage Control Solid Metal :: Dunlop MXR Distortion III :.
.: St.Anley's Woolly Mammoth :: Ibanez Weeping Demon Wah :: Mackie Onyx Blackjack :.
.: Blackheart Handsome Devil :: Elixir .009/.046 strings :: Nerův AKG P120 :: AKG K271 MkII :.
Odpovědět

Zpět na „Kytarové efekty“